Şimdi Ara

Masaüstü Stick Not Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstüne küçük kareler şeklinde not yazıp bırakabilecegimiz bir program arıyorum. Yalnız notu bıraktıkdan sonra simge durumunda olmasın istiyorum arka planda tabiyki olabilir yani saatin orada olabilir.

Bence mutlaka vardır bu tarz bir program, bilgisi olan varsa ve paylaşırsa cok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

• bi kerede aradıgım seyi buliyim su forumda hayret birşey, suan arasam en az 6-7 konu actım su yazılım bölümünde bir tane bilen allahın kulu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

bi kerede aradıgım seyi buliyim su forumda hayret birşey, suan arasam en az 6-7 konu actım su yazılım bölümünde bir tane bilen allahın kulu yok.

forumda herkes aynı saatte online olamıyor malesef,sorununuza en kısa sürede cevap gelmiştir umarım fakat bu şekilde sitem etmenizi anlayamadım,istediğiniz şeyi elde etmek için biraz araştırma yapmanız gerekiyor.forumda ,aradığı şeyi internette aramadan burda konu açan arkadaş çok,halbuki google da bir aratsalar ne kadar kolay bulabilecekler.ya rahatlarına çok düşkünler,yada arama yapmayı bilmiyor bu kişiler.iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenga26 -- 3 Ağustos 2011; 0:37:07 >
  • öncelikle teşekkürler cevaplar için daha denemedim programları birazdan deniyecem fakat rahatıma düşkün felan deilim öncelikle bunu belirtmek isterim. İlk mesajımda yazdıgım gibi simge durumunda görünmesin istiyorum dedim. Google amcaya sordugumda karsıma cıkan 2-3 programda bu olay oldugu için buraya konu actım.

neyse tekrar teşekkürler umarım bu progamlar simge durumunda kalmaz, saatin orda olması pek sorun deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

Sticky Notes
    http://download.cnet.com/Sticky-Notes/3000-12565_4-10573348.html

Konuda tam bir sonuç mevcut değil bu konuyu bulup gelen kullanıcılar için bu program gayet kullanışlı ve görev çubuğunda gözükmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.