Şimdi Ara

Masaüstü sorunum acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstümde bir sorunla karşılaştım sadece masaüstünde değil bütün her yeri kapsıyor. Masaüstünde veya başka yerde bir klasöre vs yere tıkladığımda böyle oluyor

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428546_373773729353320_100001620880731_1125055_1488599446_n.jpg

bu fotografta oldugu gibi.

şuan bu fotoğrafı koymakta bile zorlandım o derece.

Bilgisayarı virüs programıyla tarattım temiz çıktı denetim masasından falan her şeye baktım denedim olmadı yardımlarınızı ACİLEN bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Tıkladığımda bir klasöre veya bir şeye böyle yeniden adlandırma şeyi çıkıyor otomatikman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuqulata -- 29 Mayıs 2012; 20:59:31 >

• bir tuş takılmış zannediyorum bir yada birkaçı ve virusten şüphe ediyorsanız güvenli modda açın bakalım aynısı olacak mı ama birkaç tuşu aynı anda bastıgımızda acılan fonksiyon tuşları ve ya tuş takılması olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

bir tuş takılmış zannediyorum bir yada birkaçı ve virusten şüphe ediyorsanız güvenli modda açın bakalım aynısı olacak mı ama birkaç tuşu aynı anda bastıgımızda acılan fonksiyon tuşları ve ya tuş takılması olması lazım.

Arkadaşa katılıyorum ;

Ayrıca Sadece Adobe Photoshop programının kısayolu oluşuyorsa Adobe Photoshop kaldırıp tekrar kurun derim..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46933900/tm.htm buradaki konudan yardım alabilirsiniz.Ayrıca Ink Fix'i çalıştırdıktan sonra photoshopu silin ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra photoshopu tekrar kurabilirsiniz.Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.