Şimdi Ara

Masaüstü Sistem Topladım Eksik Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bir sistem topladım bütçem 1700 di normalde 100 tl aştım daha fazla da aşamam.Eksik veya uyumsuz bir parça varmı amd üzerine bir sistem istemiyorum intel tercihim normalde ekran kartını gtx 750 ti seçicektim fakat r9270x ile aşırı bir farkı oldugunu gordum bu yüzden r9 tercih ettim.Yorumlarınızı bekliyorum

• Kasayı biraz yükseltmelisiniz. Psu sorun yaratabilir, sonuç olarak dahili bir psu var 12v kanalından tahminen 350-400w arası bir güç verecektir. Monitörden biraz kısıp dediğim gibi kasayı yükseltmelisiniz.
  • mrtcndmn M kullanıcısına yanıt
    hocam hdd,ram ve ekran kartını degiştir istersen bu markaları degiştir güzel bi marka al istersen bu markaları bilmiyorum ama daha güzel ve bu işte iyi marklar var...
  • Güzel sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x6-6300-soket-am3--35ghz-14mb-cache-32nm-islemci.html

i3 yerine fx 6300 alman bence daha akıllıca olacaktır dostum. 14 mb cache 3 modül (6core) oyunlarda bence daha iyi bir performans alırsın üstelik aynı fiyata :)

https://store.donanimhaber.com/c4/93/fc/c493fc79fe798170c62348cff959eae0.JPG

Kasanı bununla değiştirmeni tavsiye ederim.Güç kaynağınız 80Plus olmasada VS bence iyi bir seri.

Toplam maliyetiniz tam 1900 TL ye çıkacak fakat sakat bir iskelet üzerine 1800 liralık sistem inşa etmekden bence daha tasarrufludur

• yorumlarınız için sagolun fakat amd bir işlemci istemiyorum çok ısındığı herkes söyluyor + intel daha uzun ömürlü diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Masaüstü Sistem Topladım Eksik Var Mı?

İntel sistem istiyorsan ki bende yakında intel tercih edicem.Yukarıda paylaştığım sistemi almanı tavsiye ederim.Bazıları senin kendi seçtiğin kullanılabilecek iyi parçalar.Bazılarını ben seçtim.Fakat farkı Harici Ekran Kartı yok.

İleride ben bir kart ekliyebilirim diyosan i5 deki HD 4600 Graphics yongası seni rahatlıkla idare edebilir.

300 R ve içindeki kaliteli psu ileride ekleyeceğin her türlü ekran kartını sorunsuz çalıştırabilir.

Kendi istediğin R9 270 X serisi overclocked kart için seçtiğin kasa ve psu bence uygun değil...

Keyfime göre değil senin kafan ağrımasın diye birşeyler paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 12 Ağustos 2014; 20:30:01 >

• Bütçem yok o kadar malesef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.