Şimdi Ara

Masaüstü Simgelerinin Arka Plan Rengini Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Windows Xp de Masaüstü Simgelerinin Arka Plan Rengini Kaldırma nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcahmet

ARKADAŞLAR Windows Xp de Masaüstü Simgelerinin Arka Plan Rengini Kaldırma nasıl acaba?

Şuan elimde XP olmadığı için fazla hatırlamıyorum ama sağ tıklayıp özelliklere bakınca Masaüstü öğelerini kilitle gibi bir şey vardı. Ondaki tiki kaldırırsan sorun çözülür.

• bilgisayarım sağ tık, özellikler, gelişmiş sistem ayarları,gelişmiş, performans, ayarlar sekmesinden özeli seçerek masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan seçeneğini seçersen düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draje_ -- 26 Ocak 2014; 22:04:35 >
  • Onu denedim olmuyor malesef... :(
  • selamlar ben de aynı sorunla karşılaştım ve yukarıdaki paylaşım işimi görmedi.

Fakat şu yolu izlediğimde sorun halloldu: masaüstünde boş bir alana gidip farenin sağ tuşuna tıklayıp özellikler'e giriyoruz. Sonra Masaüstü sekmesine tıklıyoruz.Akabinde Masaüstünü özelleştir butonuna tıklıyoruz. Açılan pencereden Web sekmesine tıklıyoruz. O Alanda "Geçerli Giriş Sayfam"dışında başka seçenek varsa onu siliyoruz sonra Tamam butonuna basıp Görüntü Özellikleri penceresinde Uygula butonuna tıklıyoruz, böylece sorun çözülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.