nasıl düzeltirim ben bunu, 1024x768'de ama 800x600 gibi görünüyor simgeler...
tema ile uğraştıysanız standar temaya dönün sanırım temadan simgelerin büyüklüğü fazla ayaranmış
quote:
Orjinalden alıntı: adem81
tema ile uğraştıysanız standar temaya dönün sanırım temadan simgelerin büyüklüğü fazla ayaranmış
denedim değişmiyor maalesef...
bunu nasıl yaptınki hocam ?
quote:
Orjinalden alıntı: RapAlemi
bunu nasıl yaptınki hocam ?
biraz alakasız ama, firefox ile flasget'i indiriyodum, indirme tamamlandı dedi, ondan sonra dosyayı kurmak için masaüstüne geldiğimde bi baktım ki böyle olmuş...
birde şuna bakı masaüstünde sağ tuş özellikler dedikten sonra görünüm sekmesine gelin oradan gelişmişe tıklayın simgeyi seçin boyununun 32 olduğundan emin olun bu doğruysa eğer birede şua bakın yine boş ekranda sağ tuş özllikler deikten sonra ayarlar sekmesine gelin gelişmişi tıklayarak genle sekmesindeki boyuntun normal olduğuna bakın
çözünürlük mü düştü acaba özelliklerden çözünürlüğü bi kontrol etsene düşmüşse 1024x768 yap...
Resimdeki gibi simge boyu değiştirilsede aynı şey olur bilginize
kardeş tuneup diye bir program var masa üstü temasının boyutundan tut açılışdaki resimlere kadar he şeyi değiştiriyor onu bir dene istersen sana linki ni yollabilirim istersen ösel mesajdan *
masaüstüne sağ tıkla ayarlar de 1024/768 piksel yap düzelecektir
Sorun Çözülmüştür Beyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme