Şimdi Ara

Masaüstü Simgeleri Yer Değiştiriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
63.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evrekaaaaa

    arkadaşlar sanırım buldum. yabancı sitelere de ben de bakmıştım ama dün şans eseri sıkıntıyı giderdim.
    aslında herkeste iş görür mü emin de değilim.
    şimdi başlat menümüzün sağında yer alan masaüstü seçeneğine tıklayıp masaüstünü değitiriyoruz. bende masaüstü 1 ve masaüstü 2 vardı. diğerine geçtim. bu kadar.
    dün istemeden diğer masaüstüne geçtim ana benim eski diziliş lan bu. yeniledim sayfayı değişmiyor.
    baştan başlattım pc'yi aynı. aman tanrım didim

    umarım sizlerde de çalışır. güzel haberlerinizi duymak isteriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorrba -- 2 Ekim 2015; 16:22:53 >




  • KESİN ÇÖZÜM; için okuyun. BALTAYLA, KAZMAYLA UĞRAŞMAYIN.

    Bazı sitelerde gördüğüm kadarı ile bir çok arkadaş bu konudan muzdarip. Şimdi sizlere vereceğim adresden çok küçük boyutlu bir program var, onu indiriyorsunuz. Bu program ücretsiz. Türkçe seçeneği var, hem siteyi türkçe kullanabiliyorsunuz, hemde indirdiğiniz programı türkçe kullanabiliyorsunuz. ayarlardan türkçeyi seçin. Programın adı: DesktopOK dur. şuanki versiyonu 4,35 dir. Web adresi:http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK dir. Buradan indirin ve masaüstünüze koyun. Bir kere masaüstünüzü güzelce yerleştirin ve programdan kayıt edin. Artık istediğiniz kadar bütün simgeleri bozun. Programı tekrar açtığınızda, kayıttan yükleyi seçtiğinizde, anında masaüstünüz hazır. Hadi hayırlı traşlar.




  • bende de windows10 var ve aynı problemi yaşıyorum. bilgisayarı her açışımda simgeler 1 kademe büyüyor bunu nasıl engelliyebiliriz?
  • bendede hala aynı sorun devam ediyor çözüm bulamadım lütfen yardım edin

    birde masaüstünde yeni eklediğim şeylerin yeri değişiyor f5 fazla basınca+yeniden başlatınca masaüstü sıfırlanıyo
  • Benim windows 10 da regedit ekranı düzeltilmesi gerektiği gibi ama sorun halen devam ediyor,
  • Bu sorunu çözen oldu mu? Windows 10 kullanıyorum. Eset vb. herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum. Microsoft forumda denilenleri yaptım ama bişey değişmedi. Masaüstü simgeleri hala kafasına göre sıralanıyor.

    Yenile yaptığımda, bilgisayar açıldığında sürekli simgeler farklı sıralanıyor.

    İş icabı masaüstümde 10'larca dosya var. Ve sürekli yer değiştirdikleri için çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı.

    Herhangi bir çözümü olan var mı acaba?
  • Kayıt defterinin bozuk olma ihtimali %99 şöyle ki siz bilgisayarda yaptığınız tüm değişiklikleri windows siz bilgisayarı kapatırken kayıt defterine kaydeder.
  • @cocus, @leppard ve diğer arkadaşlar, program gerektirmeden de bu işin çözümü var. Yeter ki "googling" yeterli sürede yapılsın:)
    geçmiş olsun

    (bat dosyasına güvenmeyenler düzenle diyerek kodları kontrol edebilir)

    https://yadi.sk/d/Fo8RPdMfjQPiM
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ !!!!!
    Eğer Dropbox, Google Drive Kullanıyorsanız ve Bunların Uygulamalarını İndirdiyseniz Silin Gitsin. Bende İşe Yaradı.
    Regedit Uğraşmayın.
  • merhaba arkadaşlar sorunun çözümünü buldum masaüstünde boşluğa sağ tık görünüm/simgeleri klavuz çizgisine hizala tik ini kaldırın sonra sorundan kurtulun bu kadar sizinde sorununuz çözüldüyse bi teşekkür alırım :D
  • Eğer anlık olarak HDD bağlantısı kesiliyorsa bu probleme neden olabiliyor. Ben bu şekilde karşılaştım. Özellikle kopyalama sırasında HDD yoğun işlem yaparken sistem "yeni HDD bulundu C:\" gibi bir mesaj veriyorsa bu HDD nin anlık olarak bağlantısının kesildiğini gösteriyor. O anda yapılan işlemlerin hiç birinde aksama olmuyor. kopyalama devam ediyor. programlar çalışmaya devam ediyor. Bilgilerde bir kayıp olmuyor. Sadece masa üstü sıfırlanıyor. Bu hata ile ara ara karşılaşıyorum. İşletim sistemi W10. Bu arada SSD HDD kullanıyorum.
  • Masaüstüne gelip ctrl ye basılı tutarak farenizin orta tekerleği ile istediğin ikon boyutunu ayarlayın ardından masaüstünde sağ tıklayarak yenileye basın, bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda sorunun çözüldüğünü göreceksiniz
  • sen bi dahisin dostum eline sağlık çözüldü gitti 1 senelik sorun
    smartenes
  • Ben Cihan Bunu Çok Araştırdım Çok Denedim Ve Sonunda Başardım.

    TEK YAPMANIZ GEREKEN BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIP MASA ÜSTÜNE SAĞ TIKLAYIP BÜYÜK SİMGELER YADA ORTA BOYUTLU SİMGELER DEMENİZ YETERLİDİR.

    BUDA İŞİNİZE YARAMADIYSA ORTA BOYUTLU SİMGELERİ VEYA BÜYÜK BOYUTLU SİMGELERİ SEÇİNCE BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIP MASA ÜSTÜNE SAĞ TIKLAYIP YENİLEMENİZDİR.

    YARADIYSA NE MUTLU BANA ^^
  • Yer değiştiren öğenin üzerinde sağ tık yap, gönder e tıkla, masa üstüne kısayol oluştur, yeni ögeyi kullan, eskisini çöpe at yeni öge sabit duruyor, ben denedim oldu. iyi günler.

  • Leppard kullanıcısına yanıt

    Yer değiştiren öğenin üzerinde sağ tık yap, gönder e tıkla, masa üstüne kısayol oluştur, yeni ögeyi kullan, eskisini çöpe at yeni öge sabit duruyor, ben denedim oldu. iyi günler.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.