Şimdi Ara

Masaüstü pc min ekranını kablosuz tvye aktarma (AMD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil yardım edin arkadaşlar. Ben masaüstü toplama bilgisayarımın ekranını LG tv mde görmek istiyorum. İntel widi denen bişey war. Hatta tvde de var ama pc amd oldugu için desteklemiyor.
    İmzamda pc min özelliklerini görebilirsiniz.
    TV ise LG 42LA620S
    Kablosuz , dlna hersey var tv de ama kasam amd oldugu için intel widi kulanamıyorum. Baska bir program onerin? kablo kullanmak istemiyorum hdmi falan. Pc ile tv ayrı odada cunku . İkiside aynı ağa bağlı.
    Dosya veya medya aktarımından bahsetmiyorum. Direk canlı goruntu ve ses aktarımından bahsediyorum. Satın alınan kablosuz wifi zırvalarınıda önermeyın lütfen.
    Bİr çare bulun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• pc nin amd olmasiyla bir alakasi yok..widi donanimi var mi pcnde?birde o modelde sadece resim i ekranda gosterebilirsin..screen mirroning gibi ekrani yansitamazsin..cok denedim ben desteklenmiyor diye uyari cikiyor tv ekraninda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    intel widi nin amd ile alakası war. intel widi intel işlemci ve ekran kartı istiyor ve daha fazlası. ayrıca tv intel widiyi desteklıyor.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    o modelde intel widi var ama ekrani hareketli olarak yansitamiyorsun..sadece hareketsiz resimleri yansitabiliyorsun..ayrica chromecast doungle alirsan pc widi ozellegine sahip olur..birde screen mirroning ozelligi olan bir telefonla dene ekran hareketli yansiyormu?

• Evet oluyor dedim ya . TV sen Intel widi aciosun veya acmanada gerek yokmuydu neydi . Samsung galaxy s3 dense screen mirroringi acion hareketli sesli ekran oluyor. TV kisminda bir sorun yok . PC te yazilim bulun , onerin veya başka bir çözüm yolu. Ek olarak bir cihaz Satin almam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 10 Ocak 2015; 20:07:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    eski tv m ayni modeldi..s3 ile screen mirroning baglantisi yaptigimda desteklenmiyor diye uyari veriyordu ama resimleri aciyordu..nese parca olmadan yapamazsin..sonucta donanimla alakali birsey.

• ay_tech kullanıcısına yanıt
    S3 ile ise yariyor %100 eminim .
    Baskalarinin cevaplarına bakcaz artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koskoca forumda bilen yokmu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.