Şimdi Ara

masaüstü pc ısı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://d1208.hizliresim.com/10/x/cd8dr.png

yukarıdaki linkte ısı verileri var. pc masa üstü olmasına rağmen sıcaklık resimdeki gibi çıkıyor. kasada 1 yan bir arka olmak üzere 2 bağımsız fan 1 işlemci fanı bi de powersab ın kendi fanı var. eski kasam dardı diye gittim geniş bir kasada aldım yine sorun çözülmedi. napacamı şaşırdım. gw2 oynarken bazen oyun donuveriyo bu yüzden ve ekran kararıp geri oyuna dönüyor. ekran kartının ayrıca kendine ait fanı var vede oda çalışıyor. napacam anlamadım.

• valla onu bilmiyorum. ama işlemciyi alalı fazla olmadı. 3 ay felan oldu heralde. anakart felan da 3 ay önce değişti. daha doğrusu 3 ay önce pc ye yeni bir anakart ram ve işlemci takıldı. macun da o zaman yenilenmiştir heralde ama bilemeyecem yine. olmadı onu da denerim.
    Birde bu sıcaklıklar yük altında mı ?
  • 500 watt power sub. bağımsız 2 fan biri arkada biri yanda yeni. kasa ile beraber onları değiştirdim. bilgisayarcıya iyisini tak dedim o da sözde iyisini taktı. inanın iyi mi değilmi bilmiyorum. bilgisayarcının vicdanınına bir şey. yok bu değerler yüksüz değerler.

Orijinalden alıntı: mmm2515

http://d1208.hizliresim.com/10/x/cd8dr.png

yukarıdaki linkte ısı verileri var. pc masa üstü olmasına rağmen sıcaklık resimdeki gibi çıkıyor. kasada 1 yan bir arka olmak üzere 2 bağımsız fan 1 işlemci fanı bi de powersab ın kendi fanı var. eski kasam dardı diye gittim geniş bir kasada aldım yine sorun çözülmedi. napacamı şaşırdım. gw2 oynarken bazen oyun donuveriyo bu yüzden ve ekran kararıp geri oyuna dönüyor. ekran kartının ayrıca kendine ait fanı var vede oda çalışıyor. napacam anlamadım.

KAsa Temizliği ve CPU için Termal Macun Denedinmi ?

• Bütün fanları bir daha temizleyin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.