Şimdi Ara

masaüstü kısayolları gec geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc yi actıgımda baslat gözüküyor makine kasmıyor ama masaüstü simgeleri ve msn falan 5 dk sonra geliyor bu niye olabilir?

• Bızde buna bellek gecıkmesı denir.
    Bence hddyız bıraz temızleme vaktın gelmıs ccleanerla temızlersen ve ramleride kontrolden gecırırsen sorun kalmaz.
  • ccleaner la sürekli temizliyorum zaten aslında bu formattan bi süre sonra oldu acaba ramlerde midir sorun?
  • Hddyi ccleanerla sureklı temızlıyorum.
    Ama yinede Masaustu kısayollarım gec gelıyor dıyorsan.
    Gerıye cok ender olarak olusanbılen bellegın kendı cacheliyememesi sorunu gelıyor.
    Gec cahelıyor verı gec gıdıyor dogal olarakta verı gecıkınce masaustun gec gelıyor ram kontrolu sart.

Bazıları sıstemın ısınıyor dıyebılırler ama acılısta nıye ısınsın dimi.
  • yıllardır aynı pc yi kullanıyorum ısınma sorunu hiç yasamadım ramleri nasıl kontrol edebilirim onu soruyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

arkadaslar pc yi actıgımda baslat gözüküyor makine kasmıyor ama masaüstü simgeleri ve msn falan 5 dk sonra geliyor bu niye olabilir?

BAŞLAT > ÇALIŞTIR msconfig-Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı-Başlangıç denedinizmi? çalışmasını istemediklerini kaldırın
  • baslarken makina kasmıyor sadece masaüstü simgeleri ve msn falan gec acılıyor ama kasmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • advanced windows care professional kur, düzelicektir. Tüm reg kayıtlarını max performansa ayarlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neophron83

advanced windows care professional kur, düzelicektir. Tüm reg kayıtlarını max performansa ayarlıyor.

bunu da denedim yine aynı yine aynı ama pc biraz hızlandı onun icin teşekkür ediyorum ama diger sorun devam ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

arkadaslar pc yi actıgımda baslat gözüküyor makine kasmıyor ama masaüstü simgeleri ve msn falan 5 dk sonra geliyor bu niye olabilir?

Arkadaslar aynı sorun bende de olustu formattan sonra. yok mu bunun cözümü? Ccleaner calıstırıyorum belli aralıklarla ama bu sorun cözülmedi? herhangi bir önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.