Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar. bu konuyu nerede açaçagımı bilemedim eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim foruma az önce kayıt oldum.

şimdi ben allahın izniyle yeni bir masaüstü bilgisayar kasası alabilirim arkadaşlar da işte bu gta 5 , assasin's Creeed vb gibi oyunları oynamak için sizce

Genel Özellikler
    Menşei P.R.C.
    İşlemci Özellikleri
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Core i5
    İşlemci Hızı 3.3 Ghz
    İşlemci Ön Bellek 6 MB

Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 4 GB
    RAM Tipi DDR3

Ekran kartı
    Ekran Kartı Markası ATI
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız

HDD Özellikleri
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Desteği SATA

Grafik Kart
    Ekran Kartı Chipseti HD8570

bu özellikler yeter mi ?

• Hd 8570 ile face de takılma olmadan gezebilir twitter'da twitlerinize sorunsuzca bakabilirsiniz.

Edit:bütçeyi söyle biz toplayalım PC'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 16 Temmuz 2014; 21:47:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blodyhawks

Öncelikle Merhabalar. bu konuyu nerede açaçagımı bilemedim eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim foruma az önce kayıt oldum.

şimdi ben allahın izniyle yeni bir masaüstü bilgisayar kasası alabilirim arkadaşlar da işte bu gta 5 , assasin's Creeed vb gibi oyunları oynamak için sizce

Genel Özellikler
    Menşei P.R.C.
    İşlemci Özellikleri
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Teknolojisi Core i5
    İşlemci Hızı 3.3 Ghz
    İşlemci Ön Bellek 6 MB

Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 4 GB
    RAM Tipi DDR3

Ekran kartı
    Ekran Kartı Markası ATI
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız

HDD Özellikleri
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Desteği SATA

Grafik Kart
    Ekran Kartı Chipseti HD8570

bu özellikler yeter mi ?

Hazır kasa bu, işlemci muhtemelen i5 in 33xx veya 34xx serisidir internette dolaşmaya ekran kartı yeterli olduğu sürece orta karar oyunları orta detayda açmaya yeter.

Ama sizin verdiğiniz sistemdeki ekran kartından pek birşey olmaz, gta5 in introsunu izlersiniz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Hd 8570 ile face de takılma olmadan gezebilir twitter'da twitlerinize sorunsuzca bakabilirsiniz.

Edit:bütçeyi söyle biz toplayalım PC'yi.

Bak şimdi dejavu oldum resmen.
    Bende yeni bir sistem topladım daha gelmedi face değil ama twitterda, yeni twitler yüklendikçe çok kasıyordu uyuz oluyordum.
    Umarım bir daha tekrarlanmaz bakalım.
  • Nette dolasir

Ufak oyunlari

Cs. Gta sanandreas vs. Oynarsib

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Nette dolasir

Ufak oyunlari

Cs. Gta sanandreas vs. Oynarsib
    yani ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarın sitesinden gördüm peşin parayla alamıcam malesef o yüzden taksitle alacagım için bunun gibi fazla fiyata maal olmicak assasin's creed gta 4 , 5 gibi oyunları rahatça kaldıracak bir kasa önerir misniiz?
  • quote:

yani ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarın sitesinden gördüm peşin parayla alamıcam malesef o yüzden taksitle alacagım için bunun gibi fazla fiyata maal olmicak assasin's creed gta 4 , 5 gibi oyunları rahatça kaldıracak bir kasa önerir misniiz?

Bütçen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Bütçen?

Alıntıları Göster
    bütçe 2000 tl yi geçmezse iyi olur sanırsam :)

• quote:

Hızlıca şöyle birşey topladım, gta 5 ın şu an ne sistem istediği belli değil ama gtx 760 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

550 watt psu gtx 760 için yetiyor ancak bütçeni aştığı için bu şekilde seçtim, boş kasa alıp 600 watt başka bir psu alabilirsin ama 550 watta yeterli minimum 500 watt psu istiyor gtx 760.

Bütçeni yine biraz aştık ama illa her parçayı vatandan almak zorunda değilsin farklı yerlerden fiyat bakıp 2000 altına çıkarabilirsin.

• quote:

quote:

Hızlıca şöyle birşey topladım, gta 5 ın şu an ne sistem istediği belli değil ama gtx 760 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

550 watt psu gtx 760 için yetiyor ancak bütçeni aştığı için bu şekilde seçtim, boş kasa alıp 600 watt başka bir psu alabilirsin ama 550 watta yeterli minimum 500 watt psu istiyor gtx 760.

Bütçeni yine biraz aştık ama illa her parçayı vatandan almak zorunda değilsin farklı yerlerden fiyat bakıp 2000 altına çıkarabilirsin.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim ama belirttiğim gibi ben taksitle alacağım için toplama almıyorum malesef. yani tamam GTA 5 illa olsun demiyorum gta 4 assasin's creed ne bilim call of un black ops felan yani pes 14 felan donmadan oynuyabileceğim bir bilgisayar istiyorum fakat taksitle alacagım için malesef toplama alamam.

• quote:

çok teşekkür ederim ama belirttiğim gibi ben taksitle alacağım için toplama almıyorum malesef. yani tamam GTA 5 illa olsun demiyorum gta 4 assasin's creed ne bilim call of un black ops felan yani pes 14 felan donmadan oynuyabileceğim bir bilgisayar istiyorum fakat taksitle alacagım için malesef toplama alamam.

İşin zor o zaman aynı sistemin hazırını zor bulursun bulsan bile fiyatı 2 kata çıkar.
  • quote:

quote:

İşin zor o zaman aynı sistemin hazırını zor bulursun bulsan bile fiyatı 2 kata çıkar.

Alıntıları Göster
    yani toplama yaparak parçaları öyle almaktan başka çarem yok ? şuanki bilgisayarım 8 yıllık felan işlemci dandik anakart dandik ram 2 gb var ekran kartı bir tek orta gibi nvidia geforces gt 420

• quote:

yani toplama yaparak parçaları öyle almaktan başka çarem yok ? şuanki bilgisayarım 8 yıllık felan işlemci dandik anakart dandik ram 2 gb var ekran kartı bir tek orta gibi nvidia geforces gt 420

Evet çaren yok maalesef, hazır sistem zor bu ayarda, hazır sistemlerde işlemci iyi olur ekran kartı kötü gelir yada ekran kartı orta karar gelir işlemci vasat olur, kullandıkları anakart 100 liralık olur kasa en dandiğinden gelir soğutma berbat olur birde bir ton para verirsin o çöp sisteme.
  • quote:

quote:

Evet çaren yok maalesef, hazır sistem zor bu ayarda, hazır sistemlerde işlemci iyi olur ekran kartı kötü gelir yada ekran kartı orta karar gelir işlemci vasat olur, kullandıkları anakart 100 liralık olur kasa en dandiğinden gelir soğutma berbat olur birde bir ton para verirsin o çöp sisteme.

Alıntıları Göster
    hocam facebookdan konusabilir miyiz ?www.fb.com/servan33 engeliniz varsa dürtün herhangi birşey yapın ben eklerim sizi :)

• quote:

hocam facebookdan konusabilir miyiz ?www.fb.com/servan33 engeliniz varsa dürtün herhangi birşey yapın ben eklerim sizi :)

Alıntıları Göster
    Facebook kullanmıyorum maalesef.
  • quote:

Facebook kullanmıyorum maalesef.

Alıntıları Göster
    anladym hocam yardymynyz için yine de te?ekkür ederim bizimkilerle konu?sam iyi olacak :)
  • Toplama alınca da taksit yapabilirsin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saligia

Toplama alınca da taksit yapabilirsin ki?
    nasıl yapabilirim ? kusura bakmayın ilk kez yeni bir bilgisayar alacam ve bilgisayardan da fazla anlamam zaten :)
  • quote:

nasıl yapabilirim ? kusura bakmayın ilk kez yeni bir bilgisayar alacam ve bilgisayardan da fazla anlamam zaten :)

Alıntıları Göster
    yaparsın hocam vatan bilgisayarda taksit seçenekleri var.
  • hocam sen toplayacagin sistem parcalarini cikart bana bunlari toplayin de onlar hem kasayi topluyorlar hem de bonus haric butun kartlara 9 taksit yapiyorlar toplama bilgisayar icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.