Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar aldım ama hiç anlamam bu işlerden. Size bir kaç sorum var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=63838 bunu aldım. 1 ay önce. ve %25 indirim vardı. normal fiyatı 5 küsürdü. birsürü oyun yüklycem şunu yapcam bunu yapcam diye bi heves aldım ama bi tek GTA san andreası yükledim

nasıl bu bilgisayarın özellikleri ? birde beni aşağı yukarı kaç yıl götürür ?

ilk aldığımda Trend micro titanium yüklüydü antivirüs olarak. şimdi süresi doldu. bana süresiz bi antivirüs önerebilirmisiniz iyisinden ?

birde microsoft office programı yükleyeceğim ama ben 2003 e alışığım. buna hangisini yüklesem ? birde nereden yükleyeceğimi söyleyebilirmisiniz ? yada korsan cd sinimi alsam :D

Not: Fazla Teknoloji özürlüyüm biliyorum yüzüme vurmayın

• hocam bu pcye iyimi diye sorman hata pc süper baya götürür seni şahsi fikrim keşke almadan önce foruma baksaydın bu fiyatında aşağısına pc alabilirdin toplama tabi neyse almışsın artık bize hayırlısı olsun demek düşer
    oyun konusunda şu an ve önümüzdeki 3-4 yıl için açmayacağı oyun yok antivirüs programı olarak nod32 kurabilirsin nette full sürümleri mevcut office ise 2010 kur o da iyidir 2003 biraz eskidi herkes 2010a geçti
  • Afiyet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı daha iyi olabilir di ama yine de çok guzel bi bilgisayar aklinda soru işareti kalmasın...

Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi bilgisayarı almadan foruma sorsa idin keşke toplama yapıp aynı paraya daha iyi bilgisayar alırdın... Ama bunun da arkasında Asus var...

Anti virus olarak ise norton veya nod32 indirebilirsin internetten...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

Ekran kartı daha iyi olabilir di ama yine de çok guzel bi bilgisayar aklinda soru işareti kalmasın...

Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi bilgisayarı almadan foruma sorsa idin keşke toplama yapıp aynı paraya daha iyi bilgisayar alırdın... Ama bunun da arkasında Asus var...

avast indirdim. yeterli olur dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtubis

quote:

Ekran kartı daha iyi olabilir di ama yine de çok guzel bi bilgisayar aklinda soru işareti kalmasın...

Avast o kadar iyi değil gene de bi araştır internette..

Kaspersky ı da araştır bi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky e bir bakın derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: xtubis

quote:

avira da iyi gibi hem sistemi yormaz hem kullanımı kolay

• nod32 yükleyin keyleri var interntte süreli mesela 4 aylık 5 aylık paylaşan oluyor ..
  • Avast internet security Full kullanın... Kasmiyor

• comodo internet security kullan derim. ben ücretsiz bir program hemde yanlış bilmiyorsam programa Türk programcılarda katkı vermekte. Türkçe çeviriside gayet güzel ve anlaşılır. Crack serial felan uğraşmazsın güzel ücretsiz bir program kullanmış olursun
  • Baya iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.