RYZEN 5 3600 GİGABYTE B450M AORUS XGP 3000 HZ 8X2 (16 RAM) SAPPHİRE 5700 XT + NİTRO CORSAİR LL 120 FAN (4 ADET) CORSAİR H115İ PRO SIVI SOĞUTUCU COOLAR MASTER 750W PSU MSI MAG271CQR 2K RAMPAGE KB-R101 KLAVYE RAZER DEATHADDER ESSENTİAL MOUSE CORSAİR HS60 PRO KULAKLIK ŞUAN 2 EKSİĞİM VAR 1- NVME 2 SSD 2- LİAN Lİ DYNAMİC 011 KASA :) İYİ FORUMLAR HERKESE |
Masamızı ve Sistemimizi Paylaşyoruz. En İyi Setuplar İlk Mesajda! (12. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: imateRyzen sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sari tilki
Bi de ekonomik kriz var diyorlar. Masalah her masada en az 2 ekran. Ulkede kriz falan yok. Insallah dolar 20 tl olur da bu tüketim ithalat çılgınlığı sona erer. Allah 100 bine laptop aldırsın bu millete.Adam dişinden tırnağından arttırmış sana ne oluyor.
Kriz yokmuş. Kurduğu cümleye bak. Sen de emek harca sen de alırsın. Ancak Çamur atarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz olan.Ips monitör bakıyorumda.Hangisini önerirsinzi
-
masasızlıkdan dolayı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
masasızlıkdan dolayı.Sağda masam var hocam. Masada oyun oynayınca bel ağrıyor. Yaş 43 oldu dede olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Haziran 2020; 19:25:2 >
GTA 5 zor ama liberty city deneyebilirsiniz açma olasılığı var :)
fps tarzı oyunlar oynamıyorsanız o kadar sorun değil masa olayı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
fps tarzı oyunlar oynamıyorsanız o kadar sorun değil masa olayı.Zaten masamda 22 inç monitör vardı sattım. Fps tarzı oyunlar oynamıyorum. Fakat bu bel fıtığı öyle birşey ki. Ansızın yakalıyor. Ağrı tuttu mu bırakamıyor. O nedenle arkama yaslanıp gamepad ile oynuyorum. Özellikle hikaye tabanlı oyunlar yetiyor bana. Artık masaya ilerde bir monitör alırım. Şimdi yazlığa gideceğim. Sadece kasayı ve ps4 proyu götürsem yeter.
Masam yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizlionRYZEN 5 3600
GİGABYTE B450M AORUS
XGP 3000 HZ 8X2 (16 RAM)
SAPPHİRE 5700 XT + NİTRO
CORSAİR LL 120 FAN (4 ADET)
CORSAİR H115İ PRO SIVI SOĞUTUCU
COOLAR MASTER 750W PSU
MSI MAG271CQR 2K
RAMPAGE KB-R101 KLAVYE
RAZER DEATHADDER ESSENTİAL MOUSE
CORSAİR HS60 PRO KULAKLIK
ŞUAN 2 EKSİĞİM VAR
1- NVME 2 SSD
2- LİAN Lİ DYNAMİC 011 KASA :)
İYİ FORUMLAR HERKESE
Hocam masa 120x60 mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam masanın boyutlari nedir?
-
160*85*75
-
Oturduğunuz yer semt nedir muazzam manzara merak ettim. Kahvemi alır oturur izlerim be harikaymış ama korkutucu.
Maltepenin en tepesinde oturuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X