|
MASAK'tan kripto şirketleri için yeni düzenleme: Görüntülü görüşme zorunluluğu getirildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kripto diyince kendime guluyorum , 7 tl kazanç olunca hemen çıktım , ilk ve son alışverişimdi , ilerde bakarım duruma göre :)
-
Merakimdan bakmistim , girmem ile cikmam bir oldu , ortada reel bir sey yok sanirsam , birileri bi tık yapiyo kafasina gore , kerizleri silkeliyorlar gibi geldi :) gercek paralari devre disina birakmaya calisiyorlar anladigim kadariyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katılım zamanı: 25 Haziran 2009
----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ---------- -
Ne fark eder ha yüz taraması yapmış ha video çekmiş boş işlerle uğraşmayı bırakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie -
2024 Aralık tarihinden uzun yıllar evvel üye olmuş en eski hesapları bile askıya almış ve canlılık testi ile doğrulama yapmaya mecbur bırakmışlardı. 26 Nisan'a kadar da süre vermişlerdi, yani tarihlerin bir anlamı yok. Haberde es geçilen bir detay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Ekim 2025; 19:39:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Salgın zamanı
200 lira ile girdim binanceye
2 yıl sonra 200 lira ile çıktım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sinsi Planlar Dönüyor, Güvenlik Ayağına ...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı