Şimdi Ara

Masaj salonumda başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün akşama doğru iki arkadaş masaj salonuna gittik. Kadın ve erkek masörlerin olduğu bi yer merdiven altı bir mekan değil. Homofobik bir insan olduğum için kadın masör seçtim ve odaya geçtik. Donu atleti çıkardım başladı masaja tabi aşağılara indikçe kas iskeletimde hareketlenme oldu. En son sünnetçi dokunmuştu en değerli bölgelerime. Kadın mutlu son ister misin dedi ben de rahatladım şu an mutluyum dedim. Küfredip çıktı gitti nerede hata yaptım mutlu son nedir yardım pls

1 saat masaj köpük sauna 80 ₺

• _____________________________
  • Hadi inandık hadi he hehe

Murphy's law

• Tatmin oldun mu?

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • hangi salon, adres iletişim
  • Muğlada beyler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.