Şimdi Ara

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
92.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok iade etmedim alıştım, biraz arkaya eğimli kullanıyorum, özellikle boyun kısmı çok güzel ve boyutları bana göre ideal boyutta olduğundan memnunum.
  • 500 tl yi geçmiyecek hangi ürünü önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

500 tl yi geçmiyecek hangi ürünü önerirsiniz

homedics sbm-600 veya beurer mg-260...ikisi de 400'ün altına düştü...

ayrıca; ares rs-32 kullanan bir üye var, memnun olduğunu belirtmiş...
  • BOYUN MASAJLILARDAN BEURER MG-290; DÜZ MODELLERDEN HOMEDİCS SBM-209H VE BEURER MG-200 MODELLERİNİ DE İNCELEMENİZİ ÖNERİRİM...

MG-290...

***MASAJ MİNDERİ TAVSİYELERİ - 2016*** ...
  • HOMEDİCS SBM-209H VE BEURER MG-200...

• geçen bimeksde homedics sbm600 denedim gayet etkiliydi fiyat araştırması yaptığımda en uygun bimeksin internet sitesinde buldum ( web özel indirimle 287 tl ) almak isteyenler değerlendirebilir.

http://www.bimeks.com.tr/urun/126987/homedics-sbm-600h-3d-sirt-ve-omuz-masaj-minderi.aspx#photos
  • Cevaplar için teşekkür ederiz.Masaj minderleri hakkında tek yararlı bilgiler burada yazılmış.Bu konuda şu anda başka öneri yada kullandığı ürünle ilgili yorumları bekliyoruz.Bu arada boyun masajlı mı boyun masajsızmı daha kullanışlı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaccaliskan

Cevaplar için teşekkür ederiz.Masaj minderleri hakkında tek yararlı bilgiler burada yazılmış.Bu konuda şu anda başka öneri yada kullandığı ürünle ilgili yorumları bekliyoruz.Bu arada boyun masajlı mı boyun masajsızmı daha kullanışlı oluyor?

boyun masajlılar daha fonksiyonel...homedics, beurer, medisana ve aresia piyasada bilinen markalar...
    bir de kalitesiz ve uyduruklar var ki uzak durmak lazım, onlar baştan aşağı problem, rahatlayayım derken insanı iyice strese sokar...
    misal kendim...
  • Ben de kararsız kaldım, mmarkt homedics600 ve Beurer mg200 denedim, H600 ısıtıyor ancak sanki dairesel hareket zayıf gibi, Beurer 200 ise ısıtma yok, çok etkili dairesel masaj yapıyor. Shiatsu bakımında Beurer oldukça önde ama ısıtması yok... Acaba Ares rs32 denesemmi? shiatsu var mı o cihazda ? yani tam dairesel dönen bir küçük bir büyük toplarla mı yapıyor masajı ares?
  • homedics in cbs 1000 modeli var.Diğerlerinde 2 sıra top varken bunda 4 sıra.Daha geniş yüzeyde bir masaj imkanı oluyor.Bu modeli denemiş olan var mı acaba?
  • beurer
    en kaliteli, görüneni
    m.markette denedim ancak benim denediğimde minder kısmında titreşim yoktu
    minderinde titreşim olan başka bir model de ise boyun masajı yoktu
    acaba doğru anladımmı bu beurer mg-260 modelinde hem titreşim hem boyun masajı mı var
  • Bimeks'ten Homedics SBM-600H 3D Sırt ve Omuz Masaj Minderi sipariş verdim. Deneyeceğim. Kullandıktan sonra değerlendirmemi yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malicagan

Bimeks'ten Homedics SBM-600H 3D Sırt ve Omuz Masaj Minderi sipariş verdim. Deneyeceğim. Kullandıktan sonra değerlendirmemi yaparım.

f/p oranı en iyi model bence o...
    hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

beurer
    en kaliteli, görüneni
    m.markette denedim ancak benim denediğimde minder kısmında titreşim yoktu
    minderinde titreşim olan başka bir model de ise boyun masajı yoktu
    acaba doğru anladımmı bu beurer mg-260 modelinde hem titreşim hem boyun masajı mı var

sanırım aradığınız özellik mg-290 modelinde var, 3D özelliği olarak geçiyor...
    marketlerde 699 liraydı bir ara, son zamanlarda fiyatlara bakamadım...
  • teşekkürler baberti
    acaba hangi marketlerde bulunabilir
    izmirde sadece mediamarkt te var ama 290 modeli yok
  • quote:

teşekkürler baberti
    acaba hangi marketlerde bulunabilir
    izmirde sadece mediamarkt te var ama 290 modeli yok

istanbulda satürn, m.markt ve electroworld'lerde satılıyor ama her mağazada olmayabiliyor mağazaya göre değişiyor...genelde homedics, medisana, beurer ağırlıklı ama her mağazada farklı modeller öne çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 28 Ekim 2013; 13:53:12 >
  • İzmirde ne yazıkki sadece media markt var, sanırım fazla sürümü olmadığı için fiyat kırıp ellerindeki bütün masaj minderlerini sattılar
    tekrar gelirmi belli geğil, baurer 260 300 tl. ye kadar düşmüştü ama oturma kısmında titreşim olmadığı için almak istemedim
    290 modelini inceliyorum, onda ise ilginç bir özellik var, sırt makaraları aynı zamanda vibrasyon özelliğine de sahip
    yani istersen normal masaj yapıyor, istersen rolling esnasında makaralar titreşiyor, boyun masajı da var ama oturma minderinde tirteşim veya başka bir özellik yok, birde onu bulabilsem internetten falan bi yerden alıcam artık, ancak baurer 1000 ve 2000 serilerindede bu özellik yok sanırım,
    internetten you-tube videolarını falan izledim, rastlamadım
  • quote:

İzmirde ne yazıkki sadece media markt var, sanırım fazla sürümü olmadığı için fiyat kırıp ellerindeki bütün masaj minderlerini sattılar
    tekrar gelirmi belli geğil, baurer 260 300 tl. ye kadar düşmüştü ama oturma kısmında titreşim olmadığı için almak istemedim
    290 modelini inceliyorum, onda ise ilginç bir özellik var, sırt makaraları aynı zamanda vibrasyon özelliğine de sahip
    yani istersen normal masaj yapıyor, istersen rolling esnasında makaralar titreşiyor, boyun masajı da var ama oturma minderinde tirteşim veya başka bir özellik yok, birde onu bulabilsem internetten falan bi yerden alıcam artık, ancak baurer 1000 ve 2000 serilerindede bu özellik yok sanırım,
    internetten you-tube videolarını falan izledim, rastlamadım

290 modelinde minderde titreşim var...

• http://www.youtube.com/watch?v=ij9quZ4Q3Jw

bu linkte 260 ve 290 modellerin tanıtımını yapan bir video var
    makaraların titreşimli olduğunu buradan anlamıştım
    ancak oturma kısmıyla ilgili hiç bir şey koymamışlar
    başka bir modelin tanıtımında oturma minderinde de makaralar var ama çok pahalı
    eğer bu 290 da oturma minderinde titreşim varsa işimi görür bunu bulmaya çalışayım
    ama senin koyduğun foto tam açıklamıyor, resimdeki o simgeler ısıtmayla falan ilgili olabilirmi acaba
  • quote:

resimdeki o simgeler ısıtmayla falan ilgili olabilirmi acaba

hayır, titreşim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.