Şimdi Ara

MASA LAMBASI KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler masa lambamı hangi açıyla koymam lazım sizin tavsiyeniz ney uzun süreli çalışmalarda gözüm ağrımasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 37 derecelik açıyla koymazsan 500k ya girersin
  • Aga boş yapacaksan yazmasaydın hiç ciddi bi soru sordum

• ben masa lambası kullanmanı önermem onun yerine masayı gün ışığı alan ya da odanın ışığını alan bir yere koy bence masa lambası gözlerimi yorup uykumu getiriyordu benim
  • Kardeşim avizem birer yetersiz kalıyor gece çalışmaya geçtim bir de o yüzden masa lambası kullanmam lazım

• Ben de odanın ışığı yetersiz olduğu için masa lambası almıştım ama kısa süre sonra bıraktım göz ağrıtıyor. Varsa bi önerisi olan istifade ederiz.

• Ben de masa lambası kullanıyorum. Baş ağrısı yapmaması için sarı led taktım. Sağlak olduğumdan lambayı sola alıp sayfanın üzeri tam olarak aydınlatacak şekilde koyuyorum. Bence aydınlık olduktan sonra açısının çok önemi yok. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de aydınlık olduktan sonra açısının önemi yok.Masanın üst kısmında raf var benim,o rafın altından bir uçtan bir uca sarı led döşedim,mis gibi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Aga sol mu sol çarpaz mı biraz göz alıyor da

• hocam gözünün ağrımasını sağlayan şey açıdan falan daha çok ampuldür ikeada 10tlye bir ampul var açıkçası ben çok memnunum. onun dışında lambayı da gözünü almayacak şekilde çaprazına doğru orantılı yükselt Ampul : E27 400lm 2700kelvin

düzeltme: şu an ampulü aradım ikeanın sitesinde bulamadım. sıcak beyaz bir ışık veriyor. RYET markaydı diye hatırlıyorum ama sitede bulamadım bence bu özelliklere yakın bir ampul deneyin E27 400lm 2700kelvin sıcak beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A146E5AB -- 15 Nisan 2020; 19:23:27 >
  • Ben biraz yukarı kaldırıyorum tüm oda aydınlanıyor.Direkt kitaba tutunca göz yoruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osminyum O kullanıcısına yanıt
    lümeni fazla bir ampül almışsınız hocam gayet doğal odayı aydınlatabilecek derecede bir ampülün gözünüzü yorması
  • Bende de benzer bir led ampul var. Işığı gerçekten rahat. Çapraz aldıktan sonra saatlerce de dursan göz ağrıtmıyor. Tek dezavantajı birden kapatınca gece körlüğü yapıyor :)

• Doğrudur hocam evde kenarda köşede kalmış duruyordu ben el koydum :D zamanında öyle bir ampul takmışlar ki baya göz yoruyor direkt bir noktaya odaklayinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masamı en solunda köşede duruyor ama bütün masayı aydınlatıyor.
  • simdi isigi bir dogru gibi dusuneceksin oradan tek bir degiskene gore trigonometrik denklem yazacaksin ondan sonra turev yav ne sacma sorular bunlar kardes kres mi burasi nasil koyuyorsan koy

• byenx kullanıcısına yanıt
    Trendyol.com
    Opviq Özel Tasarım Lüx Masa Lambası - Kesik - 4956 892OPV1122 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/opviq/ozel-tasarim-lux-masa-lambasi-kesik-4956-p-35856265?boutiqueId=463542&merchantId=109396

Trendyol.com
    Nisaluce Çocuk Modern Krom Spiralli Masa Lambası Beyaz 62476/B | Trendyol
    https://www.trendyol.com/nisaluce/cocuk-modern-krom-spiralli-masa-lambasi-beyaz-p-2389607?boutiqueId=462900&merchantId=104743

tarzında masa lambası alın masa lambasının kafasını ya duvara yansıtın ya yukarı yansıtın ya da yere doğru yansıtın
    ne alaka diyeceksin

onu yaptığında gözünle direkt temasın olmuyor migrenin falan varsa yapmanı tavsiye ederim yoksa ışık direkt başını ağrıtabilio

• Işık soldan açılı gelirse göz yormuyor. Tabi ben sağ elimi kullandığım için soldan dedim. O zaman deftere kitaba gölge düşmüyor. Eğer solaksan ışığın saydan gelmesi önemli. Bir de ampul çok güçlü olursa yine fazla ışık baş ağrısı yapabilir. Bir de sarı ışık tavsiye ederim son olarak. Beyaz ışık doğal olmadığı için bir süreden sonra baş ağrısı yapabiliyor bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.