Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
256.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civil War'daki modelin üzerinde model çizmiş herifler. Protagonist'in detayları sürpriz değil de yeni videodaki saniyelik New York görüntüsü, binalar, ışıklandırma, karakterin duruşu vs uçmuş. Konferans versiyonundan sonra Pro'ya yükselen detaylar kendini belli ediyor. Model harika ama, bayıldım. Filmdeki kostümü de beğeniyorum.

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

• KING reklamında ufak rolü var.

• merakla bekliyorum bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham serisindeki gibi predator/gizlilik oynanış sekansları ve challangeler olur umarım oyunda.

• Son durum nedir ?
  • Hiç ses yok.
  • Kostümün üzerinde beyaz örümcek logosu bana biraz itici gelse de 4 gözle beklemedeyiz...

Bonus : Turkish Sipidermaan

• Spider-Man de 2017 yılında geliyor diyorlar.

Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/ub07s

Normalde olsa sıradan bir tarih sızıntısı der geçersiniz ama bunu söyleyen abimiz Ryan Penagos, Marvel'ın dijital medya grubunun genel müdür yardımcısı ve oyunun yapım sürecine de bizzat dahil olunca sızıntı gayet sağlam yerden gibi görünüyor.

Belli ki Insomniac oyunu duyurmadan evvel de belli bir süredir geliştiriyordu ki aynı süreç Xbox'a özel çıkan Sunset Overdrive'da da yaşanmış; 2013 yazında oyuna dair ilk sinematik fragman gelmiş, 2014 yazında ilk oynanış videosu ve de 2014 sonbaharında da piyasaya sürülmüştü. Geçen yaz oyun ilk duyurulup bu konuya yazdığımda Sony'nin Homecoming filminin sonrasındaki gazı kaçırmak istemeyip yaz olmasa da 2017 sonbaharında çıkacağı tahmininde bulunmuştum, muhtemelen tam olarak bunu yapmak istiyorlar. Buna ek olarak sonbaharda Microsoft'un Scorpio çıkışını olabildiğince elleri güçlü biçimde karşılayıp konsolu çıkaracakları oyunlarla gölgede bırakmak istemeleri de bir diğer etken.

Tüm söylentiler doğru çıkıp olası ertelenmeler de yaşanmazsa yazın sonundan itibaren evvela Days Gone ve sonrasında da God of War, Spider-Man, Detroit, beni ilgilendirmese de Gran Turismo Sport diye devam eden bir özel oyun periyoduna girersek eyvah ki ne eyvah diyorum. Bu sonbahar çıkacağına dair inancım düşük olsa da bir de Red Dead 2 gelirse tek kelimeyle inanılmaz bir sonbahar yaşanacak olabilir.

• E3'te çoğu şey belli olur.
  • Şu oyun için bile ps4 alınır.

• Çizgi roman okuru olarak merakla beklediğim bir yapım. Beklentilerimi karşılayacağına inanıyorum, olacak bu oyun.
  • Valla hocam oyun yağmuruna tutuluyoruz. Böyle bomba oyunlar hangi platformda var ?
    İnsanlar 4K diye tutturuyor inanılır gibi değil, şöyle oyunlar gelsin 5 sene geçmeyelim 4K'ya falan razıyım.
  • bide god war gelirse seyret gümbürtüyü

• bir gow4 birde şu oyunu bekliyorum çıkacak exc lerden. çok gecikmez umarım çıkışı
  • Exclusive oyunlarınızın tarihleri yok diye dalga geçenlerin sesleri kesildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar konuşur, Sony yapar. TEK KONSOL TEK MİLLET !
  • xçöp'ün yeni tırt konsolunun önünü kesmek için bu sene efsane oyunları yığmaları çok mantıklı olur sony için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 3 Nisan 2017; 17:00:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation türkiye yan gelip yatma yeri değil; göreve...
  • Pre order yapalım cıkısı duyrun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.