Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.758
Cevap
45
Favori
256.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyundan beklentilerim büyük. Arkham serisi gibi kaliteli bir süper kahraman oyunu bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Bende merakla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
  • Fark yaratan bir oyun olacağını düşünüyorum.Umarım yanıltmaz.
  • Bu sefer olucaktır sonu daha önce çıkanlar gibi olmayacaktır çünkü sony işe el attı çünkü o bir exclusıve artık.
  • evet kardeşlerim şimdi birlik zamanı hep birlikte güçlü bir sony exclusive oyunlar için el ele. Tek konsol, tek millet. Only On PS4
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Film'de oyunda Sony'den oyunu Sony geliştirmeseydi birçok kişi pek umutlu olmazdı sanırım bundan önce çıkan oyunlar ortada inşallah başarılı bir oyun olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Film'de oyunda Sony'den oyunu Sony geliştirmeseydi birçok kişi pek umutlu olmazdı sanırım bundan önce çıkan oyunlar ortada inşallah başarılı bir oyun olur.

    Eminim çok istiyorsundur başarılı olmasını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmıdır Sony nin kötü diyeceğimiz bi Exc oyunu ?? bence ve eminimki bi çok kişiye göre yok, işte buna güvenerek bundada bu durum değişmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    daha geçenlerde the last of us'a şişirilmiş bir oyun diyen kişi vardı, uncharted oyununu beğenmeyen bir sürü kişi var forumda hep görüyorum yani bu kişiye göre değişir ama bana göre tüm oyunları muazzam hepsinin yeri ayrı benim için. Uncharted serisine başlamamak için 4.oyundan başlayanlar var neymiş grafikler kötü geldi ondan başlamadım konsol alıp grafiğe bakmak nedir onuda cözemedim konsolları grafik fetişi yaptılar iyyice şirketlerde bunlara ayak uyduruyor işte..
  • sunset overdrive da çok iyi iş çıkarmışlardı ,tür olarak kara mizah, soğuk espriler vs. bana çok uzak görünüyordu ama önyargıları bırakıp oyunu oynadığımda çok eğlendim parkur öğeleri karakter animasyonları çok akıcıydı çok keyifliydi, sunset overdrive da kullanılan moturu modifiye edip kullanıyorlarmış spider man gibi bir karakterle çok uyumlu olur bence bu motor , çok akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi sunacağına kesin gözüyle bakıyorum, spider man in espirili tarzıda insomniac la çok güzel örtüşür bence, oyunun kötü olma ihtimalini çok düşük görüyorum.
  • İllaki vardır beğenmeyen hocam zevkler renkler ama uzanamadığı ciğere mundar deyip sırf çamur atmak olsun diye konuşanlarıda ayırt etmek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ex olması tabi bütün işleri değiştiriyor önceki oyunlardan çok daha iyi olacağı kesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Cidden oyunu beğenmedim desin ciğerimi yesin ama sırf çamur atmak için kötü diyenler oluyor böyle diyenler belli kişiler zaten maksat ortam kızışsın tartışma ortamı yaratalım moduna giriyorlar. Zaten bir oyuncu konsol alırken ne için alır onuda cözemedim son zamanlarda standart ps4 ile pro kıyaslanması farklı yerlere çekiliyor geçen birisi yazmıştı standart ps4'e excler çıkmıcak proya çıkıcak oradan devam edecekler insanların kafasını karıştırıyorlar sonra tartışma çıkıyor neymiş güçü bitmiş standart ps4'ün
  • E3'ten evvel ön sevişme yapıyor Sony.

    Hazırlık videosu,


  • Şimdi düşündüm de umarım yükseklik hissiyatını iyi verebilir bu oyun. Misal İnfamous second son bu konu da başarılıydı çok yüksek binalarda dolaşırken başınız dönüyordu. Umudum İnsomniac'ın atmosferi tamamlayıcı böyle önemli konuları es geçmemiştir ve oyuncuya yansıtabilir.
  • Bazı arkadaşlar abartılı şekilde 4-5 oyun duyurulacağını söylemiş.Ya bu arkadaşlar hiç E3 fuarı izlememiş yada hayal dünyaları harbiden çok geniş.

    Tahminimce şu şrkilde bir E3 Fuarı izleyeceğiz.



    2017'de çıkacak oyunlar hakkında Trailer



    Gran Turismo Sport ve Detroit-Gameplay Trailer(E3 Esnasında gösterilmeyebilir,ayrı olarak daha önceden yayınlanabilir.)



    God Of War-Boss Fight Gameplay



    Spider-Man-Gameplay



    Days Gone-Uzun olmayacak şekilde Gameplay



    Sucker Punch-Yeni Oyun Duyurusu



    From Software-Yeni Oyun Duyurusu



    E3 Sunumunun sonunda Last Of Us 2 yada Death Stranding hakkında kısa Bir Teaser)



    PS VR ile ilgili sunum ve oyunlar



    Call Of Duty WW 2-Gameplay



    Destiny 2-Gameplay



    Herhangi 3.Parti Bir Firmadan-Yeni Oyun Duyurusu



    Fifa 17-PS4 Trailer





    2004'ten beri izlediğim Sony Konferanslarında 2016 yılı dışında hiç yanılmadım.Exclusive olarak 2 oyun gelirse öpüp başınıza koyun.2016 sadece gövde gösterisi yapmak içindi,artık birkaç oyun duyurup önümüzdeki yılları makyajlayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Bu yıl oyun duyurusu gelebilecek bazı başka stüdyoları söyleyebilirim.

    Supermassive Games (Until Dawn) yapımcısının yeni oyunu, daha önce resmi sitelerinde ki iş ilanlarından gördüğüm kadarıyla oyun hikaye odaklı olacak.

    Capcom - RE 2 remake.

    Tarsier Studios - Lİttle Nightmares DLC

    Media Molekül - Dreams oynanış ve beta tarihi.

    Sony japon tarafından bir başka platform oyunu gibi birşeylerin dedikoduları var ve bu kesinlikle Knack 2 değil deniyor ama E3'te gösterilir mi bilemiyorum.

    Sony tarafında Kovboy temalı konsept çalışmalar gelmişti geçen yıl. Ondan birşey çıkma ihtimali de yüksek.

    daha birşeyler aklıma gelirse ekleme yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 30 Mayıs 2017; 23:59:28 >
  • Arkadaşlar spiderman oyunundan beklentim tabi en önce grafiklerin , dövüş mekaniklerinin ve hikayenin güzel olması .Benim birde şunlarda olsa efsane olurdu diyeceğim düşüncelerim var. 1) istediğimizde örümcek kostümümüzü çıkarabilsek ve insanların arasına karışsak . 2) Gta5 yakın bi yaşayan dünya olsa yemek yediğimiz , arkadaşlarımızla belki takıldığımız hatta mericeyn ile aşk yaşadığımız. 3) peter parker olarak görevler yaptığımız fotorafcılık mesela . Olsa güzel olurdu dediğim küçük beklentilerimde bunlar. Ben hep örümcek kostümü giyip suçlu yakaladığımız görevler istemiyorum. Mesela e3 de gösterdikleri videoda örümcek abimiz lokanta tarzı yerde masalardan sıçrayarak camı kırıp çıkmıştı . İşte oraya peter olarak girsek örümcek olarak çıksak efsane olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 2 Haziran 2017; 10:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ACtemh

    Arkadaşlar spiderman oyunundan beklentim tabi en önce grafiklerin , dövüş mekaniklerinin ve hikayenin güzel olması .Benim birde şunlarda olsa efsane olurdu diyeceğim düşüncelerim var. 1) istediğimizde örümcek kostümümüzü çıkarabilsek ve insanların arasına karışsak . 2) Gta5 yakın bi yaşayan dünya olsa yemek yediğimiz , arkadaşlarımızla belki takıldığımız hatta mericeyn ile aşk yaşadığımız. 3) peter parker olarak görevler yaptığımız fotorafcılık mesela . Olsa güzel olurdu dediğim küçük beklentilerimde bunlar. Ben hep örümcek kostümü giyip suçlu yakaladığımız görevler istemiyorum. Mesela e3 de gösterdikleri videoda örümcek abimiz lokanta tarzı yerde masalardan sıçrayarak camı kırıp çıkmıştı . İşte oraya peter olarak girsek örümcek olarak çıksak efsane olurdu.

    Güzel olmasına güzel hayal ama bu dediğin Gta V + spiderman hocam böyle bir oyun çıkabilir mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • tarih belli mi arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.