Şimdi Ara

Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
5
Favori
12.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum yerden edinip oynadım. Yani sıfır beklenti ile başlayınca pek de sıkmadı açıkçası. Sadece hikaye görevlerini oynadım. tekrara saracak görevlere bakmadım bile. keşke servis değil de direkt lineer bir oyun yapsalarmış çok daha iyi olabilecek bir oyun heba olmuş. Bu arada beta da ağlıyordu makine. Şimdi daha iyi olmuş optimizasyon. Yine de 2 kere crash yedim. Son olarak bence para verilecek durumda değil oyun servis mantığında olduğu için.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• Bunlar güvenilir değil. Oyunun Türkçe yaması bildiğim kadarıyla yok. Herhangi bir çalışma da gözükmüyor.

PSN:saner08
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Bunlar güvenilir değil. Oyunun Türkçe yaması bildiğim kadarıyla yok. Herhangi bir çalışma da gözükmüyor.

Bende güvenemedim.Neyse ingilizce bitiririz artık.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • sevindim. Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] 

Herolar arası geçişi Outpostlarda yada görev başlangıç ekranında yapabilirsiniz.Oyunda Chimera,The Ant Hill ve SHIELD Substation Zero olmak üzere 3 adet outpost mevcut ve buralar dost factionlara aitler.Bu güvenli alanlarda Hero değişimleri için bir alan bulunuyor.Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • 20 yılı aşkın süredir yüzlerce hatta belki binden fazla oyunla içli dışlı olmuşumdur, hayatımda Marvel’s Avengers kadar potansiyeline yazık edip beni üzen başka bir yapımla karşılaşmadım. Yani biraz kasılsa Batman Arkham serisi ve Spiderman seviyesinde bir iş ortaya çıkacakken gidip Anthem olmayı seçmelerini aklım almıyor

Oyunu satın almadım veya malum yerlerden indirmedim, satın almış bir arkadaşımın hesabından campaign modunu bitirip birkaç saat de online içeriklere baktım. Büyük bir süper-kahraman hayranıyım normalde ancak bu oyun looting ve servis sistemi odaklı olacağı için temkinliydim hep. Zaten oyunun içine eden şey de tam olarak bu iki unsur olmuş

En önemli kısımdan başlayacak olursak oynanış neredeyse kusursuz. Daha da önemlisi yönettiğimiz 6 kahraman birbirinden tamamen farklı hissettirmeyi başarıyor. Hiçbir karakterle oynamak sıkıcı değil, hepsinin farklı komboları ve çeşitli yetenekleri var. Filmlerde gördüğümüz hareketlerin çok büyük bir kısmını oyunda da yapabiliyoruz. Skill sistemi detaylı ve geliştiğimizi hissettiriyor. Özellikle Iron Man ve Cap ile oynamaya doyamadım, zaten sırf onlarla daha fazla vakit geçirmek için online içeriklere daldım yoksa ilgimi çekmiyordu. Hatta normalde hiç sevmediğim Black Widow’u bile yönetmek oldukça eğlenceliydi. Oynanışta tek önemli kusursa Iron Man ve Thor ile uçarken verdiği hissiyatın çok kötü olmasıydı, uçarlarken sanki hiçbir ağırlıkları yoktu. Hani GTAV modlarında bile işin o kısmı daha tatmin ediciydi. Neyse ki zaten aksiyon sırasında pek uçmuyoruz, sadece bir bölgeden diğerine giderken uçmak yetiyor

Gelelim hikayeye. Yaklaşık 9-10 saatlik bir senaryo var elimizde ve bunun ilk 2 ve son 2 saati gerçekten Batman Arkham kalitesinde. Ciddi bir özenilmişlik, sunum kalitesi ve üzerine düşünülmüş bölüm tasarımları var o kısımlarda. Ancak arada kalan yerler (karakterlerin kendine özel görevlerini saymazsak) resmen rastgele haritada botlarla kapışmaya dönmüş. Üstelik bu rastgele dediğim haritalar da aslında birbirinin nerdeyse tamamen kopyası. Belli ki multiplayer tarafına odaklanmak için single’daki bu kısımları savsaklamışlar Ve loot sistemi de işin içine girince o akıcı gameplay’e rağmen oyundan soğumaya başlamıştım ki işte olaylar sonlara doğru toparlandı yine neyse ki. Üstelik tüm hikayede Thor ve Black Widow ile çok az oynarken Mrs. Marvel ile biraz gereğinden fazla vakit geçiriyoruz. Kendisinin hem karakterini hem de gameplay’ini sevmiş olsam da diğer Avengers üyeleri varken o kadar çok süre geçirmeyi hoş bulmadım

Online kısmı ise yine bu birbirine benzeyen haritalarda rastgele adam dövmekten ibaret. Anthem ile aynı içeriğe sahip diyebilirim. İşte böyle. Marvel’s Avengers, yapımcıların online service sistemine sahip bir looter shooter oyunu yapma uğruna hiç ettikleri bir iş olmuş. Ama kesinlikle öyle ‘bedava verilse bile oynamam, rezillik’ denilecek bir yapım da değil, hakkını o konuda yedirmem. Eğer senaryosunu merak ediyorsanız 50-100 TL arası bi fiyata bulduğunuz zaman bence her türlü şans verilir

Fan Club

• oyunda görüntü çok karanlık bunun bir ayarı yokmu yahu

• Marvel's Avengers'a 16.1 GB boyutunda bir güncelleme geldi.Bu güncelleme oyuna daha önce duyurulan ve tamamen ücretsiz olan Kate Bishop karakterini ekliyor.Aynı zamanda karaktere özel hikaye görevleri,gearlar,challenge kartı ve diğer düzenlemerde bu güncellemede yer alıyor.Oyuna ilerleyen süreçte New Game + eklenecek bu sayede ana hikaye mevcut karakter seviyesi ve gearlarla tekrar oynanabilecek.Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] 

//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • Kate Bishop ile birlikte gelen hikaye görevlerini tamamladım.Yeni hero ile birlikte oyuna 6 saat civarı bir hikaye içeriği ekleniyor ve görevler oldukça iyi hazırlanmış.Ana hikayenin sonundan devam eden içerikte Kate Bishop için yazılan diyaloglar ve sinematikler gayet iyiydi.Sonunda daha önceden duyurdukları üzere Hawkeye'yi görüyoruz ve devamı gelecek şeklinde sonlanıyor.Karakteride oynaması keyifli buldum.Ok kullanımı ve özel yetenekleri ile Thor'dan sonra en çok oynayacağım karakter olacak.Yeni içerik oyuncularında oyuna geri dönmesini sağladı.Elbette hikaye görevleri bittikten sonra geriye karakterin tüm yeteneklerini açmak ve challengeları tamamlayıp kozmetikleri elde etmek kalsada oynanış tarafında her karakterin kendine özgü yapısı ve yetenekleri ile oyunu keyifle oynuyorum.Bunda birazda bu tür oyunları oynamamım etkisi olsada oyun mevcut halinde öncekine oranla daha iyi seviyede,yeni içeriğin ücretsiz olmasıda oyuncuları memnun eden bir gelişme ve her karakter için bu tür ek görevler ekleneceği için içerik olarak epey gelişeceğini düşünüyorum. Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] 

Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Aralık 2020; 3:16:49 >

• Single modunu 2-3 saat oynadım, güzel yapmışlar hiç multi işine girmeyip 20 saatlik single yapsalardı 2020 nin en iyi oyunlarından biri olurmuş.

Tekliflere açığım :D

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    11 şubatta başlayan indirim de bende aldım oyunu kate karakterini beğenmedim ne yazık ki favorim thor iron Man ve c Amerika oldu hikaye drn ziyade power lvli yükseltme amaçlı görevleri yapıyorum arada hikayeye bakıyorum oynanış sarıyor tek derdim çok az görev var hep aynı şeyi yapıyorum gibi oluyo onun dışında düşman çeşitliliği iyi bazıları xmen geçmiş günler gelecek filmin deki avcılara benziyo favorim onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNiQuieM

Msi laptop promasyon olarak hediye etti kodunu.

Tekliflere açığım :D

Marvel's Avengers halen mevcut güncel

• Marvel's Avengers'a 18 Mart tarihinde kapsamlı bir güncelleme geliyor.Kate Bishop sonrası oyuna eklenecek yeni karakter olan Hawkeye güncelleme ile birlikte oyuna eklenirken bu karakter ile birlikte yeni görevler ve etkinliklerde oyunda olacak.Ayrıca oyunun ana hikayesini bu güncelleme sonrası tekrar oynayabileceğiz ve mevcut karakter ilerlemeleri hikayeyi baştan oynasakta sıfırlanmayacak.Bir nevi New Game+ diyebiliriz.Bunun dışında ise Harm room adı verilen ve tüm karakterlerin yeteneklerini test edip denediğimiz bölümüde artık istediğimiz gibi özelleştirebiliyoruz.Güncellemenin bir önemli detayıda karakter ilerlemesi üzerine olacak.Oyunun çıkışından bu yana olan süreçte tüm heroların seviyelerini artırmak çok kolaydı ve bu nedenle kısa süre içinde oyun içeriği tüketiliyordu.Güncelleme sonrası bu sistem değişiyor ve artık seviye atlamak eskisine göre daha zor olacak.Eğer oyunu daha önce oynadıysanız ve heroları en yüksek seviye olan 50.ye henüz yükseltmediyseniz kalan günlerde yükseltmek için halen şansınız var diğer türlü seviye yükseltmek daha uzun sürecek.Marvel's Avengers (2020) [PC ANA KONU] 

• Oyunu oynayan varmı ki seviye atlamak zorlaşıyor ben hepsini 50 yaptımda hawkeye kalacak sanırım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.