|
Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi! (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
İnsanlara deviantlar harici yardim etmemesini emreden boru gözlü kozmik varlik kim aydınlatacak var mi ?https://marvel.fandom.com/wiki/Celestials_(Race)
Thanos'la iki Celestial savaşmıştı bir kere. Thanos'u durdurmak için Celestialler'in bildiğin gezegenleri alıp Thanos'a fırlattıklarını söylemek güçleri hakkında bir fikir edindirebilir Marvel evreninde en güçlü varlıklar arasındalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Ağustos 2021; 21:13:47 >
-
Türk oynasa ne farkedecek, yine bi tarafımla gülecektim.
Benden biri oynadı diye kabaracak halim yok. Eldeki materyalin bana hitap edip etmediği önemli.
Sonuç: Yüzlerce çizgi romandan beslendikleri halde (ki bazıları mükemmel bunların) birbirinin aynısı ve "çok cooluz brom" senaryolarla önümüze gelmeleri ve yetişkin içerikten anladıkları tek şeyin kan ve kalça eklemek olduğu bomboş filmler yığını
0-6 yaş arası olsam güle oynaya izlerdim misal "oww ne gaddar mükkemmel filmler, birbirlerime bağlanıyorlar falan, görüyon muuuu"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 19 Ağustos 2021; 21:19:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya baya olmuş da takıldığım nokta o değil. Sana bir kaç tane hint filmi yazacağım izlersen fikrinin değişeceğine eminim.
1. 3 idiots
2. Black
3. My name is Khan
4. Barfi
5. PK
Daha da vardı yeri burası değil.
-
Marvel ilk filmlerde fanteziyi güzel harmanlıyordu. Şuan suyunu çıkardılar, saçma sapan ışık şöleninden başka bir şeye benzemiyor.
-
Bana biraz bayat geldi. Pek sarmayacak gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir Marvel filmi bir insanı ne kadar heyecanlandırabilir ki? Bedava bilet verseler gitmem Marvel filmine...
-
Salma Hayek çok yaşlanmış, Angelina Jolie hala eskisi gibi...
-
Burada filmleri anlamıyoruz konu bütünlüğü yok diye sızlanan arkadaşlar yada çocuk filmi olmuş diyenler merak ediyorum kaç çizgi roman okumuştur. Yaklaşık 20 senedir çizgi roman okurum ve mervel dc filmleri ile büyüdüm. Bundan 10 - 12 sene öncesine kadar çizgi romandan alakasız filmler çekilirdi zerre heycan vermezdi. Şimdi neredeyse tüm filmler %99 çizgi roman hikayesine bağlı kalıyor. Yoksa aç süperman in örümcek adamın demir adamın Türk versiyonlarını izle acayip zevkli filmler ama heycan vermezler çünkü Çocukluğunuzu büyüleyen o çizgi romanların içeriği yok kalitesi yok. Şuanki filmlerde var ve daha da iyileri yapılacak.
-
Bu kozmik işler girince ben soğuyorum, klasik daha düz süper kahramanlar yeğdir.
Bunun için yapıyorlar zaten. Hatta oyuncu koymakla da yetnmiyorlar. Filmin Çin pazarında satılması, Çin'de gişe yapması için bol bol Çin motifleri, Çin kültürü, Çin mahallesi filan da gösteriyorlar. Çünkü Uzakdoğu'dan özellikle Çin yabana atılamayacak kadar büyük bir pazar ve blockbuster film yapımcıları filmlerinde/dizilerinde Çin'den boykot yemeyi istemez. Diğerleri de benzer sebepler içerir tabi. İşin ucu ticarî kaygılardır.
Ekleme: Açıkçası yönetmen sebebiyle filmden pek umutlu değilim. Yorumlara göre bakacağız artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Ağustos 2021; 1:24:9 >
marvell olmasa nerden ekmek yiyecekti bu hollywood bilmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözBunun için yapıyorlar zaten. Hatta oyuncu koymakla da yetnmiyorlar. Filmin Çin pazarında satılması, Çin'de gişe yapması için bol bol Çin motifleri, Çin kültürü, Çin mahallesi filan da gösteriyorlar. Çünkü Uzakdoğu'dan özellikle Çin yabana atılamayacak kadar büyük bir pazar ve blockbuster film yapımcıları filmlerinde/dizilerinde Çin'den boykot yemeyi istemez. Diğerleri de benzer sebepler içerir tabi. İşin ucu ticarî kaygılardır.
Ekleme: Açıkçası yönetmen sebebiyle filmden pek umutlu değilim. Yorumlara göre bakacağız artık.
Filmin yönetmeni Oscar almış bir yönetmen , neden umutlu degilsiniz anlamadım :/
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonFilmin yönetmeni Oscar almış bir yönetmen , neden umutlu degilsiniz anlamadım :/
Alıntıları GösterAkademi ödüllerini takan kim? Filmografisine bakmam yönetmenden umudumu kesmem için yeterli oldu.
Yıldızlar derken. herhalde, gökteki yıldızlar olsa gerek
-
Ay çok yıldız varmış! Angelina ve salma dışındakileri tanıyan çıkar mı acaba? Komiksiniz!
-
Tanos geldiğinde neredeydi bu eternalslar.
tamam bunun için yapıyorlar da diğer türlü saçma oluyor. Hepsi kozmik varlık, milyonlarca yıl yaşamışlar. Buna rağmen hepsi amerikan mı olacaktı
-
Bir burdaki thanosa bak, bir de what if'teki ve mcu'daki thanosa bak. Yazık ettiler valla güzelim karaktere.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X