Şimdi Ara

Marvel'ın Blade filmini iptal ettiği iddiaları söylenti olmaktan çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marvel'ın Blade filmini iptal ettiği iddiaları söylenti olmaktan çıktı
    Marvel, Oscarlı oyuncu Mahershala Ali'nin yeni bir Blade filminde rol alacağını duyurduğunda takvimler 2019'u gösteriyordu. Aradan altı yıl geçti ama bu film daha sete bile çıkamadı. Bu sırada birkaç yönetmen, neredeyse bir düzine de senarist değiştiren Blade filmi, defalarca ertelendikten sonra bu yılın başında vizyon takviminden tamamen çıkarıldı.

O sırada gelen haberlerde Marvel'ın bu projeden vazgeçmediği, yeni bir yönetmenle anlaşılıp yola devam edileceği söyleniyordu. Ancak birkaç gün sonra Marvel'ın bu projeyi rafa kaldırdığı iddiaları dolaşmaya başladı. O dönemde güvenilir bir kaynak bu iddiaları doğrulamadığı için, bu haber söylentinin ötesine geçmedi. Ta ki düne kadar. Dün doğrudan yapım ekibinde yer alan bir isim, bu haberi doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

Steven Ellison: Blade Filmi Rafa Kaldırıldı

Flying Lotus sahne adıyla bilinen müzisyen Steven Ellison, Blade filminin müziklerini yapmak için Marvel ile anlaştığını ama projenin gerçeğe dönüşmediğini açıkladı. Marvel'ın bu projeyi rafa kaldırdığını söyleyen Ellison, "Kim bilir, belki bir gün bu proje geri döner ama pek ihtimal vermiyorum" diye de ekledi.

Ayrıca Bkz.Sinemada bu hafta: Öldürdüğün Şeyler, Yıldızlararası, Havoc (25 Nisan 2025)

Bu açıklama, Marvel'ın altı yıldır hayata geçiremediği Blade filminde nihayet havlu attığını gösteriyor. Mahershala Ali'nin başka bir Marvel filminde Blade rolüyle yer alması hâlâ mümkün ama şimdilik bu yönde bir haber bulunmuyor.

Kaynak:https://comicbookmovie.com/blade/blade-now-said-to-be-on-indefinite-hold-as-flying-lotus-reveals-he-was-set-to-write-music-for-the-reboot-a218931#gs.lbmwy4

• Ortada teknoloji haberi yok, yok o film çıkacak yok bu fragman yayınlandı, teknoloji haber uygulamasının adı kaldı

• İptal etmeyip, beyazi bir oyuncu oynatsalarmış farklılık olsun diye. Güzel bir ters SJW yapılabilirmiş. Kaçırmışlar fırsatı.

• Fotoğraftaki herifi kullanmamaları seri adına güzel bir karar olmuş, wesley snipes benzeri bir oyuncu olması lazım, herif o rolü alana kadar kendisini epey bir parlatmıştı, henüz idris elba dışında bir alternatif göremiyorum, şu çakma iron man yancısı oynayan pokemonun filmin nasıl içinden geçtiğini gördük, daha iyi fir senaryo ve formatla şimdi olmasa bile yakın zamanda yeniden mevzunun hortladığını görebiliriz. :))

• Marvel filmleri iyice çöplük olmuş, nasıl izliyorsunuz şunları anlamıyorum. Spider-Man bile Zendaya ve Tom ile mahvedildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt

Thanos ile bitmeliydi Marvel filmleri, gerçekten iyice çöplük oldu. O ilk filmler de öyle aşırı mükemmel olduğundan değil de filmlerin birbirine göndermeleri, Avengers filmleri gibi bir çok filmin bir noktada birleşmesi falan hoş bir histi ama ondan sonra kabak tadı verdi.

Blade konusunda da iptal olduğuna sevindim açıkçası, aktörün uyup uymamasından ziyade Blade'in Marvel filmlerinin bi parçası olup diğer karakterlerle giriş çıkış yapmasını hiç istemem, bence Blade kendi evreninde kendine özel bi seri olarak kalmalı nitekim Hulk'tur Thor'dur vs eklediğinde Blade'in düşmanları olan vampirler çok çok anlamsız kalıyor, o zaman bu adam niye elinde bi kılıç koşturup duruyor diye düşünüyor insan.

• Bu başlığı yazmak için çokmu düşündünüz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Ben dahil Her habere burun kıvırıyoruz. Adamler ne etsin.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ama Marvel'ın Blade filmini iptal ettiği iddiaları söylenti olmaktan çıktı iddiaları da söylenti olmaktan çıkı.

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    Ana sayfa haberleri içeriklerine göre sekmelere ayrılmalı aslında. Ben de iPhone 87 haberi, Samsung Galaxy S59 haberi görmek istemiyorum mesela. Adamlar 2 sene sonraki telefonun haberini yapıp en güçlüsü olacak diyorlar. Haber içeriğine bak! Nasıl bir ön görü bu yahu, inanılmaz.

Keşke tek sorun film haberleri olsa. Site 90'lardan beri aynı site. Forum şablonu çok eski, yeni arayüzde birsürü sıkıntı var, yıllardır düzeltilmiyor, editörlerin çoğu kopyala/yapıştır haber yapıyor, bir de üstüne içeriği saçma sapan çeviriyorlar. İmla desen hak getire... Yanlış yazıyorlar, uyarıyorsun öyle dokunulmadan duruyor içerik. Editörün sadece adı var, vasfı yok... Site ziyaretçilerinin çoğu hem konuda daha yetkin hem editörlüğe daha yatkın. Editör olma kriteri pc kullanabilsin, translate kullanabilsin, düşük maaşa ok desin sanırım. Yoksa böyle bir manzara başka türlü nasıl ortaya çıkar bilmiyorum.

Uzun lafın kısası DH'de olmamın tek nedeni alışkanlık. Hani arayüzmüş, teknolojiymiş hepsini geçtim, içerik kalitesi olarak da vasat durumda zaten. Ama sorsan Türkiye'nin en büyük teknoloji haber sitesi... Üzücü, ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Nisan 2025; 22:42:35 >

• kötü olmuş Mahershala Ali iyi bir blade olabilirdiMarvel'ın Blade filmini iptal ettiği iddiaları söylenti olmaktan çıktı 

• wesley snapes'in ahını mı aldılar ne ettiler yıllardır bir tane blade yok ortada.

Spiderman tobey oynamadığından beri bitti zaten tom yada andrew aşırı toy kalıyorlar karakter için.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Andrew iyidi ben tobeyi sevmiyorum :))

Tobey sevilmez mi ya son çıkan filmde tobey geldiğinde sinema reaksiyonlarını izleyin millet çıldırıyor tobey gözüktü diye

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

2004 deki son filim rezaletti. Neredeyse kafa kafaya geldi herhalde oranın acısı ile adama çok yüklendiler.Blade 1-2 sonrasını ya zorlamayacaklardı yada biraz teknolejiyi bekleyeceklerdi çok sevdiğim film serisidir ama son filmi görmek istemiyorum.Marvel'ın Blade filmini iptal ettiği iddiaları söylenti olmaktan çıktı  Birde deadpool wolverin de Wesley göründü çok tınlamadı herhalde piyasa ki çok bütçe çıkarmadılar.Bu yan karakter gibi kalan marvel evrenini Mutantlar gibi bir tek filme koyup geçmeleri lazım. Tek tek çekilecek gişeleri yok artık bunların.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.