Şimdi Ara

MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
95
Favori
75.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozokluht

Hocam spiderman konusunda bi gelişme var mı ? Ciwil war da yer alıp almayacağı hakkında

MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi
  • MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Yazık üzülmüş Spider-man
  • Kevin Feige, özellikle Hulk ile gelen sorulara cevap verdi. Hulk’ın neden üçüncü aşamada da solo filminin olmadığı, yoksa Hulk ile ilgili kötü bir gelişme mi var tarzındaki soruya “Hulk’ı çizelgemizden çıkardığımı söyleyemem, Hulk bu evren için çok önemli bir karakter. Mark Ruffalo ile de anlaşmamız var, Avengers filmlerinde önemli rolu var ki özellikle Avengers Infinity War’da kendisini bolca göreceksiniz.” açıklamasını yaptı.

Avengers' tan beri bir Hulk filmi bekliyorum açıklanmaması kötü oldu.
  • Ant-Man inde 2 aşamada olması lazım.
    Makalede Phase Two will be concluded with Ant-Man olarak geçti.ayrıca phase 3 konferansida civil war ile basladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 30 Ekim 2014; 22:20:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Kevin Feige, özellikle Hulk ile gelen sorulara cevap verdi. Hulk’ın neden üçüncü aşamada da solo filminin olmadığı, yoksa Hulk ile ilgili kötü bir gelişme mi var tarzındaki soruya “Hulk’ı çizelgemizden çıkardığımı söyleyemem, Hulk bu evren için çok önemli bir karakter. Mark Ruffalo ile de anlaşmamız var, Avengers filmlerinde önemli rolu var ki özellikle Avengers Infinity War’da kendisini bolca göreceksiniz.” açıklamasını yaptı.

Aynen katılıyorum. Mark Ruffalo önceki iki Hulk filminden daha çok yakıştı bu role diye düşünüyorum. Bir Hulk sever olarak benim de beklediğim filmlerden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Kevin Feige, özellikle Hulk ile gelen sorulara cevap verdi. Hulk’ın neden üçüncü aşamada da solo filminin olmadığı, yoksa Hulk ile ilgili kötü bir gelişme mi var tarzındaki soruya “Hulk’ı çizelgemizden çıkardığımı söyleyemem, Hulk bu evren için çok önemli bir karakter. Mark Ruffalo ile de anlaşmamız var, Avengers filmlerinde önemli rolu var ki özellikle Avengers Infinity War’da kendisini bolca göreceksiniz.” açıklamasını yaptı.

Aynen katılıyorum. Mark Ruffalo önceki iki Hulk filminden daha çok yakıştı bu role diye düşünüyorum. Bir Hulk sever olarak benim de beklediğim filmlerden :)

2. Aşamada filmi olsa Iron Man gibi 3. aşamada olmasada anlarım. Zaten Iron Man' in ilk aşamada 2 filmi var ama Hulk ilk aşamanın başından beri bir filmle idare ediyor. Umarım bunu Avengers filmlerinde Hulk' ı daha ön planda tutarak hallederler.

• quote:

Valla Thanos'a dayak yedirecekler Hulk'tan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Sanmam. Thanos' un Avengers' tan beri altyapısı sağlam hazırlanıyor 2. aşamada Marvel taşlara yoğunlaştı zaten. Thanos şuanda ciddi bir şekilde geliyor Infinity War Part 1 ve Part 2 Thanos gelmiş geçmiş en büyük düşman olabilir bence çünkü gerçekten kaç filmdir tanıtıldı edildi. Hulk vs Loki sahnesi gibi Thanos Hulk' ı yerden yere vursa fena olmazmı ? Bence Hulk' ın Thanos' u dövmesinden daha etkili olur.

• Nasi bekliycez bu filmleri ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Sanmam. Thanos' un Avengers' tan beri altyapısı sağlam hazırlanıyor 2. aşamada Marvel taşlara yoğunlaştı zaten. Thanos şuanda ciddi bir şekilde geliyor Infinity War Part 1 ve Part 2 Thanos gelmiş geçmiş en büyük düşman olabilir bence çünkü gerçekten kaç filmdir tanıtıldı edildi. Hulk vs Loki sahnesi gibi Thanos Hulk' ı yerden yere vursa fena olmazmı ? Bence Hulk' ın Thanos' u dövmesinden daha etkili olur.

Hocam sen ne diyorsun? En çok görmek istediğim şey Thanos'un bunları dağıtması, şamaroğlanlarına çevirmesi. Hawkeye'ı sümük gibi iki parmağının arasında yuvarlayıp fırlatması.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Acaba bir izleme sırası yapabilecek olan var mıdır ?

Adam yazmış ya o kadar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

quote:

Acaba bir izleme sırası yapabilecek olan var mıdır ?

Adam yazmış ya o kadar.

Çıkış sıralarını yazmış ben izleme sırası olarak sormuştum konu bütünlüğü açısından.

Tamam işte çıkış tarihlerine göre izle sırasına göre izlemiş olursun.
  • MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi
  • Guardians of the Galaxy, The Amazing Spider-Man i geçti ve şuanda 2014' ün en çok hasılat yapan 2. filmi.
  • quote:

Guardians of the Galaxy, The Amazing Spider-Man i geçti ve şuanda 2014' ün en çok hasılat yapan 2. filmi.

Hocam buraya göre açık ara birinci gözüküyor . http://pro.boxoffice.com/statistics/alltime_numbers/domestic/data/2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozokluht

quote:

Guardians of the Galaxy, The Amazing Spider-Man i geçti ve şuanda 2014' ün en çok hasılat yapan 2. filmi.

Hocam buraya göre açık ara birinci gözüküyor . http://pro.boxoffice.com/statistics/alltime_numbers/domestic/data/2014

Bu başka bir liste. Şu anda 2014' ün en çok hasılat yapan filmi Transformers: Age of Extinction $1,087.4

The Hobbit: The Battle of the Five Armies çıkınca işler değişir tabii.

• Marvelin hastasıyım,çıkacak filmleri dört gözle bekliyorum.Youtubede sürekli karşılaşma videoları izlerim,comic sitelerindede karşılaştırmaları okurum.
  • Korkuyorum da ant-mani tek filmle gecistirecekler diye korkuyorum. Hank Pym'i Peggy Carter tayfasiyla baglayacaklar gibi ama Scott Lang'ı nasıl baglayacaklar bilmiyorum. Shield ajanı yok yani koca filmde. Umarım Civil War'a falan koyarlar Scott Lang'i

• Guardians of the Galaxy il ilgili

Star Lord'un babasının kim olduğu belli mi? bir bilgiye ulaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.