Şimdi Ara

Marvel, Daredevil’i beğenmedi: Sil baştan tekrar çekilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marvel, Daredevil’i beğenmedi: Sil baştan tekrar çekilecek
    Marvel, Daredevil: Born Again ile birlikte süper kahramanın hikayesini ve dizisini yeniden başlatmaya karar vermişti. Marvel, stüdyonun orijinal Daredevil dizisinin daha önce yayınlandığı Netflix ile yıllarca süren ortaklığının sona ermesinin ardından Charlie Cox'un canlandırdığı Matt Murdock'u Marvel Sinematik Evreni'ne taşımayı planlıyor. Daredevil: Born Again ile bunun tam olarak başlaması hedefleniyordu. Ancak görünüşe göre Born Again'in Disney Plus çıkışı bir hayli gecikecek zira bazı büyük prodüksiyon engelleri söz konusu.



    Daredevil: Born Again’de köklü değişiklikler



    Aktarılanlara göre Marvel, Daredevil: Born Again'in başyazarları Chris Ord ve Matt Corman'la, yollarını ayırdı. Bunun arkasındaki neden ise ikilinin diziye ilişkin vizyonlarının Marvel ile uyumlu olmaması. Öte yandan Ord ve Corman dizide baş yapımcı olarak yer almaya devam edecek ve dizide ikilinin yazdığı “bazı sahneler ve bölümler” yer alacak. Bununla birlikte Marvel, çekilmemiş bölümleri yönetmekle görevlendirilen tüm yönetmenlerle de yollarını ayırdı. Marvel, Daredevil için şimdi yeni yönetmenler ve yaratıcı ekip arayışı içinde. Eğlence devi aynı zamanda dizi yapımcılığına yönelik tüm yaklaşımını da elden geçirmeyi planlıyor.



    Marvel, Daredevil’i beğenmedi: Sil baştan tekrar çekilecek
    Daredevil: Born Again'in 18 bölümünün “yarısından azı” eylül sonunda çekilmişti. Çekimler Hollywood’da devam eden grev nedeniyle durdurulmuştu.  Gelen bilgilere göre tamamlanan bölümleri izleyen Marvel başkanı Kevin Feige ve üst düzey yöneticiler, dizinin ilerleyişinden memnun olmamış. Hatta Matt Murdock’un dördüncü bölüme kadar Daredevil kostümünü bile giymediği, dizinin daha çok avukatlık tarafında ilerlediği belirtiliyor. Dolayısıyla bu, Netflix versiyonuyla büyük bir tezat oluşturuyor.






    Netflix'in Daredevil dizisindeki Wilson Fisk/Kingpin karakterini yeni dizide de sürdürecek olan Vincent D’Onofrio, Twitter üzerinden dizinin yenilenmesiyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Dahil olduğum her harika proje, yapım öncesi, yapım ve post prodüksiyon aşamalarında sürekli olarak gelişti. Bu günlerde sanki büyük bir habermiş gibi aktarılıyor. Öyle değil. Bir grup yaratıcının bunu doğru yapmak için ellerinden gelenin en iyisini yapması çok basit. Bu işin değişmez bir parçası. Başka türlü olmasını istemezdim. Açıkçası daha azına razı olsaydık endişelenirdim.”



    Daredevil: Born Again’in ne zaman çıkacağı belirsiz



    Daredevil: Born Again’in normal şartlarda 2024 yılında Disney Plus’a gelmesi bekleniyordu. Ancak hem Hollywood’da devam eden grev hem de dizinin istendiği gibi ilerlememiş olması bu tarihi riske sokuyor. Açıkçası şimdilik Daredevil: Born Again için belirlenmiş bir yayın tarihi yok ama Netflix yapımı orijinal dizinin eski bölümleri Disney Plus'ta yayınlanmaya başladı.




    Kaynak:https://www.theverge.com/23912791/daredevil-born-again-reboot-chris-ord-matt-corman







  • keşke bir halt ettik ama beğenmedik diye iki filmide yayınlasalar.
  • She hulk gibi büyük bir şaheser bekliyoruz (!)
  • Kral gibi diziydi bence.
  • Çünkü She Hulk gibi olmalıydı.
  • Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio olduğu sürece çok problem değil. SJW'nin dibine vurmadan adam gibi dizi yapmaları dileği ile.

    Öte yandan, mis gibi dizi olan Jessica Jones, The Punisher, (hadi belki) Luke Cage dizilerini de aynı kadro ile çekseler super premium üyelik başlatabilirim. Keşke olsa. Iron Fist, sen yoksun...!
  • exolus kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz karakterlerde dizide görünecekti aslinda . Hatta belki ilerde iron Fiat karakterini bile marvel'a katarlar

  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Yarmagül
  • Ateşle oynuyorlar, hatıramda güzel olan bu diziyi bok edip çoğumuzu sonsuza kadar marvel a küstürecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.