Şimdi Ara

Martin Lejeune: 'Almanya Türkiye'yi Mısır gibi karıştırmaya çalıştı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alman gazeteciyle gerçekleştirilen söyleşiden satır başları;

    Almanya'nın Türkiye'yi tehdit eden terör örgütlerini desteklemesinden yola çıkarsak iki ülke arasındaki gerginlik hangi olayla başladı?

    Almanya'nın Türkiye karşıtlığı sözde Ermeni soykırımını tanımasıyla başladı. 600 milletvekilinden sadece bir kişi soykırımı kabul etmedi.

    ERDOĞAN'IN MURSİ İLE AYNI KADERİ PAYLAŞSIN İSTEDİLER

    Sizce başta Yunanistan olmak üzere bazı Batılı ülkeler FETÖ üyelerini neden iade etmemekte ısrar ediyor?

    Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olmasını umuyordu. Zaten bu ülkeler FETÖ'ye kucak açmış durumda. Erdoğan'ın Mursi gibi tutuklanmasını, Türkiye'nin de Mısır gibi karışmasını bekliyorlardı. Merkel de uzun zaman darbeyle ilgili açıklama yapmadı, Türkiye'ye geçmiş olsun demedi.

    ALMANYA TERÖRİSTLERİ BESLİYOR

    Bir de Türkiye'de hapis cezasına çarptırılmasına rağmen iade edilmeyen ve tam tersi Almanya tarafından himaye edilen Can Dündar var… Bu konuda neler söylemek istersiniz?

    Alman medyası FETÖ'nün darbeyle hiçbir ilgisi olmadığını yazıyor ve onları aklamaya çalışıyor. Alman devleti Can Dündar'a başta para yardımı olmak üzere her şekilde destek veriyor. Die Zeit Gazetesi Türkiye aleyhine yazı yazdığı için Dündar'ın tüm yazılarını hem Almanca hem de Türkçe yayınlıyor.

    ALMANYA TÜRKİYE'DE DE GİZLİ İŞ ÇEVİRİYOR

    Almanya'nın Türkiye içinde gizli faaliyetleri var mı? Varsa bunu ne şekilde yürütüyorlar?

    Alman vakıflar, STK'lar, Can Dündar'a çok yardım ediyor ve aynı oluşumlar Türkiye'de de mevcut. Türkiye aleyhine gizli işler çeviriyorlar. Gezi olaylarında bu STK'ların parmağı vardı zira Almanya üçüncü havaalanının yapılmasını istemiyor. Gezi olaylarının başlamasının en önemli sebeplerinden biri buydu. Hatırlarsınız, Gezi'nin liderleri açıkça üçüncü havaalanının durdurulmasını istedi. Normal şartlarda Türkiye'yi geçemedikleri ve önünü kesemediklerinden dolayı Türkiye'yi aşağıya çekmek için çeşitli olayları tetikleyecek planlar yapıyorlar.

    SURİYE'DE ÖLENLER BATININ UMRUNDA DEĞİL

    Demokrasiden dem vuran Avrupa ülkeleri Suriye'ye yardım eli uzatmadığı gibi Türkiye'ye mülteciler konusunda da yardım etmiyor, verdiği sözleri tutmuyor. Bunun nedeni nedir?

    Suriye'de büyük bir insanlık suçu yaşanıyor. Barış için hiçbir şey yapmayan Avrupa'nın Suriye'de ölen insanlar umurunda değil. Batı, Suriye'ye barış getirmek şöyle dursun, Türkiye'nin de Suriye, Mısır, Yemen, Irak, Libya gibi olmasını istiyor.

    TÜRKİYE'Yİ ARTIK KONTROL EDEMEZLER

    Türk halkının 15 Temmuz zaferi dünyada nasıl bir etki yaptı sizce?

    15 Temmuz'da İstanbul'daydım. İnsanların sokaklarda canı pahasına demokrasiyi savunduklarını gördüm. Soros terör örgütlerini finanse ediyordu ama halk buna karşı çıktı. Türk milleti darbe yapılan diğer ülkelerdeki gibi sessiz kalmadı ve tepkisini net bir şekilde ortaya koydu. Diğer İslam ülkelerine yeniden umut olan Türkiye artık kolay kontrol edilen bir ülke değil.

    SİYONİSTLER VE EMPERYALİSTLER ERDOĞAN'A KARŞI BİRLEŞTİ

    Türk milletinin çoğunluğunun ve İslam ülkelerindeki hakların büyük desteğini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Alman bir gazeteci olarak nasıl tanımlıyorsunuz?

    Erdoğan adalet ve insanlık için politika yapıyor. Onun için siyonist ve emperyalistler ona karşı birleşti. Erdoğan tüm Müslümanları savunuyor ve sadece Türkiye için değil, İslam dünyası için de çok önemli. Müslümanlar için umut oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 15 Mayıs 2017; 16:5:6 >







  • Bir Mark Valley haberi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Hakan Fidan ve Hulusi Akar konuşsun. Sonra 15 Temmuz zaferi diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak A haber sanırım elin gavuru a haber muhabirine çözülüyor sadece çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede gizli iş çevirmeyen ülke yokki ortalık malı gibi giren çıkan belli değil ülkemize.

    Hatta esad bile iş çeviriyor olabilir işine yaramıyan yada bir çok ajanını Türkiyeye gönderdi belkide suriyeli ayağına Türkiyede her ülkeden bir sürü ajan mafya kaçakcı bi sürü kişi girdi ülkeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.