Şimdi Ara

MART SONU 5 YILDIZLI TATİL KEYFİ VE UYGUN FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MART SONU 5 YILDIZLI TATİL KEYFİ VE UYGUN FİYAT
    '' ROYAL PALM RESORT HOTEL''
    ANTALYA/KEMER
    27 - 28 - 29 MART 2010
    SABAH ÖĞLE AKŞAM AÇIK BÜFE
    SINIRSIZ YERLİ VE BAZI YABANCI ALKOLLU VE ALKOZSUZ İÇİÇEKLER
    3 GÜN BOYUNCA SINIRSIZ EĞLENCE
    2 GECE BOYUNCA FULL DİSCO PARTY
    GECE CLUBU SNACK BARLARI
    KAPALI YÜZME HAVUZU - HAMAM - SAUNA - FİTNESS - SPA MERKEZİ
    ANTALYA ŞEHİR İÇİ TURU
    ULAŞIM
    FULL EĞLENCE
    GÜNDÜZLERİ HAVUZ PARTY
    AKŞAMLARI SAHİL ATEŞİ
    GECELERİ DİSCO
    HERŞEY DAHİL 119 TL
    YİYECEK İÇECEK KONSEPTİ :
    Ultra Her şey Dahil Sabah Kahvaltı (Açık Büfe) (Ücretsiz), Geç Kahvaltı (Açık Büfe) (Ücretsiz), Öğle Yemeği (Açık Büfe) (Ücretsiz), Snack Saati (Açık Büfe) (Ücretsiz), Akşam Yemeği (Açık Büfe) (Ücretsiz), Gece Çorbası (Açık Büfe) (Ücretsiz)
    ÜCRETE DAHİL HİZMETLER :
    Havuza - Plaja Havlu sistemi, Hamam - Sauna, Yabancı içecekler, İnternet Cafe, Disko, Bilardo, Tenis Kortları, Masa Tenisi, Deniz Bisikleti, Fitness Salonu
    KATILACAK KİŞİLERİN DİKKATİNE!!!
    Katılcak kişilerin en geç Cuma gününe kadar isimlerini yazdırması ve parayı teslim etmesi gerekmektedir.
    Ödeme Kolaylığı : 50TL kaparo karşılığı yer ayırtıp geri kalanı 26 marta kadar verebilirsiniz.
    Hareket Saati : Antalya merkez kampüs 27 Mart saat 11:20’de yada kendi imkanlarınızla gelebilirsiniz.

Katılan üniversiteler :
    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
    MUĞLA ÜNİVERSİTESİ

Bireysel olarakda katılmak mümkündür.

Müracaat :Eren sarıçiçek
    Msn : venussatis@hotmail.com

• Arkadaş güzel bir organizasyonun ilanını bırakmış. Ben tatile gitmeden önce okumuştum. Üstünden nerdeyse 1 hafta geçmiş 1 Allahın kulu bırakın katılmayı mesaj bile yazmamış konuya. Arkadaşlar ya kimsede para yok ya da kimse bir eğlence ortamına dalmayı istemiyor bizim koca DH ailesinde. Bu arada Laf aramızda ben de Kemerde bir otelden yeni döndüm. Kemeri İranlı turistler işgal etmiş durumda. Bu söz konusu otelin de işgal altında olup olmadığını gitmeyi düşünenler varsa sormadan gitmesin. Çünkü bizim gittiğimiz otelde iranlıdan adım atamadık. Dilerim bu palm otele de iranlı grup almamışlardır.
  • Hocam ruslardan sonra iranlılar çok sorun olmaz herhalde Gerçi hiç iranlı bir grupla tatil yapmadım ama..
  • Hocam en kısa zamanda iranlıları denemeni öneririm. Ondan sonra rusların ne kadar medeni toplum olduğu fikri daha bir pekişir.
    Yaw adamlar bireysel ruhdan mahrum. Sürü halinde dolaşıyorlar ve gittikleri yeri felç ediyorlar. Ben bundan sonra acentama ve otele önce otele gelen grupları sormadan konaklama almayacağım.
  • yok biz üniversiteli grubu olarak gittik otelin yarısı üniversiteliydi gerisi turistti bi kaçtane iranlı vardı alman asıllı türkler falan vardı.

bundan sonra queen elizabeth e gezi düzenlendi ama katılım olmuyor diye yazma geregi duymadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EreN-gage -- 13 Mayıs 2010; 15:26:16 >
  • Valla katılım olmadıysa forumdaşların ayıbı olmuş. Ben olsam birini bile kaçırmazdım. Seni temin ederim bu kadar gezmeseydim bir tanesine katılmak isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.