21 Mart "The Godfather" ı ve daha da önemlisi "Splinter Cell: Double Agent" ı Ardından 24 Nisan da "Half-Life 2: Episode One" ı (eski adıyla HL2: Aftermath)
göstermekte!!! Çok dolu aylar olacak...
god father ı sabızsızlıkla bekliyoruz
3 Oyunda birbirinden iyi. Ama Half Life deyince akan sular duruyor.
şubat 28de toca race driver 3 çıkcak da 1 senede anca kırıyolar o oyunu
race driver 2 yi 6 ay sonra falan oynayabildim
Artık Starforce kırıldı sayılır ya.. Mesela ben nforce 3 çipsetli anakartım olduğu için çok çok kolay oynayabiliyorum hepsini.
Daha orijinal fikirlerle gelmeleri lazım artık.
Bende Godfatherı heyecanla bekliyorum.Sonunda Mafia gibi bir oyunu yeniden oynama fırsatı bulucaz.Çok sevinçliyim. Bu arada Faux Carnival kardeşim.Bu nforce 3 ile starforce un ne alakası var.Anlayamadım açıkçası.
Godfather
quote:
Orjinalden alıntı: bykanca
Bende Godfatherı heyecanla bekliyorum.Sonunda Mafia gibi bir oyunu yeniden oynama fırsatı bulucaz.Çok sevinçliyim. Bu arada Faux Carnival kardeşim.Bu nforce 3 ile starforce un ne alakası var.Anlayamadım açıkçası.
bende anlamadım valla
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
quote:
Orjinalden alıntı: bykanca
bende anlamadım valla
sonları force la bitiyır ya ondandır. gforce kullananlarda oynayabilecek ozaman
Toca 3 24 şubat da çıkacak. Web:http://www.codemasters.co.uk/tocaracedriver3/index.php?territory=EnglishUK
ayrıca konuyu açan faus splinter cell 4 29 Eylül de çıkacak ne nisan ı
quote:
Orjinalden alıntı: MEN@MEN
3 Oyunda birbirinden iyi. Ama Half Life deyince akan sular duruyor.
+100000
dım tıs dım tıs BOMBA
HL 2 tekrar korkarak oynamak.
quote:
Orjinalden alıntı: Yoyoma
Godfather
orjinal kutusu çok güzel olmuş, tam arşivlik
Double Agent 2006 sonbaharında değil miydi yav?eğer bu oyunların hepzi zamanında gelirse ben 10 zayıfla geçerim sınıfı
rise of nations:rise of legends de gelio
quote:
Godfather
Yanında 7.65mm Browling veriyolarmış hediyaasıııymış
quote:
Orjinalden alıntı: yasir
quote:
Godfather
orjinal kutusu çok güzel olmuş, tam arşivlik
orji olayı bize ters o ayrı hakkatten cok güzelmiş kabı
godfather umarım beklentileri boşa çıkarmaz...
Splinter Cell: Double Agent bunu fazla beklemeyin... starforce un en son sürümü ile korunacak...kırılması 2-3 ay sürer yine ct gibi
Çıksın şu Half-Life artık.
quote:
Orjinalden alıntı: bLaZe1990
Double Agent 2006 sonbaharında değil miydi yav?eğer bu oyunların hepzi zamanında gelirse ben 10 zayıfla geçerim sınıfı