Şimdi Ara

Mart 2011 Masaüstü Resimleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım en dağınık ve çirkin masaüstü benimki
     Mart 2011 Masaüstü Resimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

10.03.11

Full :http://Lylndn.deviantart.com/art/Back-to-Mac-200352751

Dostum o tepedeki flama gibi olan iconların linkini verebilirmisin?

Akşam eve gidince bu yorumumu editliyerek paylaşacağım ;)

Önceki sayfada kalmış buradan paylaşırsam görmen kolaylaşır diye düşündüm...

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&global=1&q=Labeled#/d2mdn41

• Eski masaüstü çalışmama göre biraz tarz değiştirdim ve bu hale getirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 13 Mart 2011; 0:49:23 >
  •  Mart 2011 Masaüstü Resimleri
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

[font="Trebuchet MS"]10.03.11

Dostum o tepedeki flama gibi olan iconların linkini verebilirmisin?

Akşam eve gidince bu yorumumu editliyerek paylaşacağım ;)

Önceki sayfada kalmış buradan paylaşırsam görmen kolaylaşır diye düşündüm...

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&global=1&q=Labeled#/d2mdn41

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 12 Mart 2011; 23:53:33 >

• Sade ama şık

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Sade ama şık

[mage]http://i53.tinypic.com/2a799xl.png[/simage]

Sen bize biz sana sistem böyle işliyor şaka biyana buradaki haraket azaldı yine ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 13 Mart 2011; 13:53:00 >
  • Taskbar ın en solundaki windows bayrağını nasıl değiştirebilirim?Mesela Baran18 arkadaşımızın ki gibi yapmak istiyorum diyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 13 Mart 2011; 0:48:57 >
  • buradaki hareketin azalması,alıntı yaparken acemiliğinizi belli etmenizden kaynaklanıyor, sayfa yükleyinceye kadar 1 bardak çayı bitiriyorum be....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Taskbar ın en solundaki windows bayrağını nasıl değiştirebilirim?Mesela Baran18 arkadaşımızın ki gibi yapmak istiyorum diyelim?

[age]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/881548/2B09BB18609C4C27A65C5E3950083548.jpg[/simage]

PS Tray Factroy kullan (ancak ilaçlamadan işe yaramıyor) ... system tray icon diye deviantart'da veya google 'da arat...
  • Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar lütfen resimlerinizi [simage][/simage] düğmesi yerine hemen yanındaki [simage][/simage] düğmesi ile yayınlayabilir misiniz? Büyük boyutlu resimler kötü bir görüntü oluşturuyor...

Alıntı yaparken de resim kodlarını lütfen silebilir misiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 12 Mart 2011; 23:50:34 >
  • efege

Çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

efege

Çok beğendim

Teşekkür ederim.Sizlerden öğrendiğim bilgilerle biraz daha değişiklik yapıp son halini sizlere sunmak istedim.

Taskbar ı falan değiştirdim ve bir Baran18 arkadaşımızın yaptığı çalışmayı örnek alarak bende güzel bir şey yapmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz

bence yeni yeni bişeyler yapıorum.

Bir sıkıntım var. Stack Docklet kurdum docklete ekliyorum simgeyi ismini herşeyi ayarlıyorum fakat bilgisayırı aç-kapa yapınca ayarım sıfırlanıyorkendi simgesi çıkıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35efu -- 13 Mart 2011; 14:39:44 >
  • Sondan başlarsam ;

aküp Herkesin zevki farklıdır mesela duvar kağıdı hoşuma gitmedi ama dizaynın bana göre uyumlu ve hoş görünüyor,

Zivro Öncelikle senin mesajının 3 üstünde bulunan mesajımı bir okuyabilir misin? Duvar kağıdı saat falan tamamda bardaki simgeleri uyumlu hale getirirsen bu iş tamam bana göre,

efege Tam 3 tane saatin olmuş ikisini iptal edersen daha iyi olur bence, renk uyumu güzel olmuş,

m4y Karışık geldi bana masa üstün öyle ki saatler üst üste gelmiş sağda, dört tane saat var şuan masa üstünde, görev çubuğundaki simgeleri de docktaki gibi siyah yaparsan birde uyumlu başlat düğmesi seçersen daha güzel gözükür,

evomit Sistemin nedir bilmiyorum eğer kaldırırsa biraz gadget iyi gider yada direkt windows 7ye geçiş güzel olur,

vix evet çok karışık masa üstün var düzenlemek ister misin ?

torque89 O saati Türkçeleştiremiyor musun?

xhoOp Sade ve çok güzel,

Baran18 Dockundaki simgeleri de görev çubuğundaki gibi yaparsan renk uyumunu da yakalamış olursun,

Volkanbaba Dizayn çok güzel sadece HTC Home bozuyor duvar kağıdına yada dizayna uyumlu bir ara yüz kullansan bana göre daha güzel olur,

Furkan* Yorum yok

Speed_Passion Dock simgeleri ile görev çubuğundaki simgelerin renk uyumunu yakalarsan bana göre süper olur tabi bana göre,

The Wanted Nickinle masa üstün uyuyor

BeAr Renk uyumu bence çok güzel,

talha0594 Öncelikle 5 üstünde bulunan mesajımı bir okuyabilir misin? Masa üstünde biraz daha düzen lazım bence,

Bu görüşler tamamen benim zevkime göredir, herkesin zevki farklı olacağı için görüşlerimi dikkate almayabilirsiniz de... Herkesin eline sağlık, katılımlar içinde teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

buda yeni taze :D

harika :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nx9020 -- 13 Mart 2011; 12:06:40 >
  • soulcubee ;

Söylediğiniz şey benimde dikkatimi çekti şimdi.Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.