Şimdi Ara

Marşınızın kıymetini bilin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu marşı bilmeyen yoktur ama bugün defalarca dinledim ya dehşet yapılmış , müzik müthiş gerçekten de. Bu arada fenerliyim ama hakkını yemeyelim müthiş bir beste .

• Lanet olsun ya.Bizde istiyok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da hoştur;

"Bir derdim var,bin dermana değiştmem asla"

• Geçenlerde yolda giderken bunu söylerken buldum kendimi sözleri ve müziği güzel olduğundan ağzıma dolanmış herhalde
  • 10 numara
  • Abi ben de diyorum ulan fenerbahçeliliğimde sorun mu var diye . Demekki yalnız değilmişim ama bu marşı beğenmeyen de yoktur herhalde ya.
  • Madem burası itiraf.com gibi olmuş, o zaman ben de itiraf ediyorum; her yerde .ok attığım, hiç beğenmediğimi söylediğim Fenerbahçenin yüzüncü yıl marşına hastayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistanın kıymetini bilin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Byler ben de itiraf edeyim marşın ilk çıktığı zamanlarında mp3 olarak telefona atmıştım
  • Bunun bir de cover'ı var, bilen bilir Ama güzelmiş bestesi, daha önce dikkatimi çekmemişti hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Madem burası itiraf.com gibi olmuş, o zaman ben de itiraf ediyorum; her yerde .ok attığım, hiç beğenmediğimi söylediğim Fenerbahçenin yüzüncü yıl marşına hastayım.

Dur bakalım daha neler çıkacak ilk fitili ateşledik .
  • bu marş fenerin 100. yıl marşı. birde bizim nevizade marşı gerçekten harika !
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Bu marşı bilmeyen yoktur ama bugün defalarca dinledim ya dehşet yapılmış , müzik müthiş gerçekten de. Bu arada fenerliyim ama hakkını yemeyelim müthiş bir beste .

Taraftar dedigin senin gibi olmali..helal olsun diyorum sana..bazen şu forumu birakasim geliyor ama senin gibi gercek insanlari gorunce tekrar icimde umutlar yeşeriyor..helal olsun dostum..ben de Galatasarayliyim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SON DAKİKA

Rakip taraftarların Beşiktaş marşını beğendiği için Federasyon Beşiktaş'a 5 bin euro ve Fernandes'e 3 maç ceza verildi.

• problem

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Taraftar dedigin senin gibi olmali..helal olsun diyorum sana..bazen şu forumu birakasim geliyor ama senin gibi gercek insanlari gorunce tekrar icimde umutlar yeşeriyor..helal olsun dostum..ben de Galatasarayliyim bu arada

Teşekkür ederim dostum.
  • Marş değil ama..
  • 3 büyükleri 3 büyük marşı bana göre :

Nevizade Geceleri - Galatasaray :

Gücüne Güç Katmaya Geldik - Beişktaş :

100. Yıl Marşı - Fenerbahçe :

• Gucune guc katmaya geldik,bir derdim var bin dermana degismem asla,nevizade geceleri gibi besteleri cok soylerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her banyoya girişimde en az bir kere söylerim bu marşı .
  • En az isyan marşı kadar güzel bir marş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.