Bildirim
Marshall kulaküstü major vs Brainwavz M5 vs Brainwavz M2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cevap gelmedi _____________________________ . -
quote:
Orijinalden alıntı: Lothier
cevap gelmedi
Kullanılan dapı söylerseniz uygun tavsiyeler olur. M2 biraz baslı, classic rock için M5 e alternatif vsonic gr06 olabilir. Ben siparişi verdim. Marshall major Apple ürünlerine uygun tepki veriyor, buna da alternatif olarak Akg k450 olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Brainwavz M5 kullanıyorum. M4 vardı. Cok memnundum ama m5 fazla boğuk ve baslı ses veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 10 Şubat 2013; 17:13:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dap ne onu bilmiyorumki
_____________________________ . -
quote:
dap ne onu bilmiyorumki
digital audio player. mp3 player in adaşı_____________________________ -
clip+ kullanıyorum _____________________________ . -
Bir soru da kabloları hakkında. M5 mikrofonlu ile mikrofonsuz arasında kablo farkı bulunuyor mu? _____________________________ -
quote:
clip+ kullanıyorum
Marshallı tavsiye etmem. Ses izolasyonu berbat. Bassları boğuk metal için uygun bir kulaklık denilebilir ama Clip+ (bende clip+ ile kullandım marshall'ı) ile hiç iyi bir ikili olduğunu söyleyemem. Ayrıca aşırı derecede terleme yapıyor. Brainwavz'dan şaşma M2 al keyfine bak derim._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bose quietcomfort ultra earbuds
- sennheiser momentum true wireless 4
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- asus rog kithara
- realme buds t500 pro
- jbl 730bt
- airpods orjinallik sorgulama
- redmi buds 8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler