Şimdi Ara

Marsa basarken gelen ses ve debriyajdan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler arkadaşlar. Geçen gün konusunu açmıştım sel oldu diye. O olaydan sonra çok şükür bir sorun olmadı fakat ertesi akşam şehrin yüksek kısımlarından gelen su şehir merkezinde yine sel oluşturmuş ve oldukça çamurluymus. Babam da o sıralarda merkezdeydi yavaş yavaş gelmiş ama sabah arabayı gördüğümde şok oldum. Ralliden çıkmış gibiydi tavana kadar camur... Bu olayın erktesi günü aracı calistirdigimda tam marsa basarken anlık bir ciyaklama sesi geliyor. Şu an servise goturemedigimiz için mecbur böyle biniyoruz ve bir kaç gündür bu ses devam ediyor. Bir de debriyaja basıldığında nasıl anlatsam tıslama gibi bir ses geliyor ama tam da öyle değil :) değişik bir ses. Bu ses debriyaja basılı tutulduğu sürece devam ediyor. Ben arabanin motorundan falan pek anlamam surerim sadece. Bu sesler hangi sorunlardan kaynaklanıyor olabilir ve tahmini maliyet ne kadar çıkar acaba? arac fiat linea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -epica- -- 26 Ağustos 2014; 7:09:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motoru temizletmeniz gerekiyor sanırım. Kayışlara yapışan çamur buna neden oluyor olabilir. Benzer bir şeyi ben de yaşamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Motoru temizletmeniz gerekiyor sanırım. Kayışlara yapışan çamur buna neden oluyor olabilir. Benzer bir şeyi ben de yaşamıştım.

Motoru nerede temizletebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motordaki tehlikeli yerler kapatılıp yıkama yapılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.