2006 Ford Focus 1,6 TDCi sahibiyim.41,000 KM de aracım.
Gaz vermeden debriyajla kalkışlarda,2.viteste de düşük devirlerde yokuş inerken yani kısacası motoru biraz zorlarken motordan ses geliyor.ark.m misket kaçmış die dalga geçio yani öyle bir ses.Ben 39,000 de aldım aracı.Son 32,000 de bakıma girmiş.ilk geldiği zaman da wardı bu sorun ama şimdi daha da hissedilir derecede.Bakımı 45,000 de onu bekliyorum ama kafama takılmış durumda bu ses.Bide motoru stop ettiğim zaman arabayı bayaa bir sarsıyor motor...
Hal böyle yorumlarınızı bekliyorum....
Stop ederken sarsıntı dizel araçlarda normaldir. Ancak bu sarsıntı öncesine oranla artmışsa takozlara ve kulaklara bakılmalıdır. Aşınmış olabilir.
Diğer meseleye gelince siz de anlattığınız şekilde kullanarak motoru zorladığınızın farkındasınız. Çözümü bu şekilde kullanmamak...
Gaz vermeden rölanti devrinde motoru zorlarsanız, ecu rölantiyi korumak için kendisi yüklü miktarda gaz verir. Yani sizin pedaldan vermediğiniz gazı motor canını kurtarmak için can havliyle verir. Siz her ne kadar gaza basmadan ekonomi yaptığınızı düşünseniz de bu durumda düzensiz ve verimsiz yakılan yakıt sarfiyatınızı arttırır, pompa ömrünüzü ve kurumla birlikte motor ömrünüzü düşürür...
Daha fazla motora ızdırap çektirmenin manası yok...
Kolay gelsin...
sarsıntı geldiğinden beri war ama bu kadar şiddetli olmaması gerekiyor.
arabada tek ben warım ve park alanından çıkarıyorum dümdüz yol.bu ses gaz verip kalkışımda da war.ama motor sesi o sesi kapatıyor
Sarsıntı için yine motor kulaklarına baktırmanızı önerebilirim.
Sesi duymadan yorum yapmak doğru olmaz ama eğer düşük devirde hissedilen ve gaza yüklenmenizle daha da artan bir ses ise enjektör ve pompa sesinin birleşimi olabilir. Misket sesine benzeyen ses enjektörün sesidir. Eğer bu durumlarda siyah duman da oluşuyorsa sorun vardır. Enjektör değerleri test cihazıyla kontrol edilebilir.