Şimdi Ara

Mars'ta Piramit Bulundu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Mars'ta Piramit Bulundu!

Mars'ta bulunan Curiosity Mars keşif aracı neredeyse kusursuz gözüken bir piramitin varlığını keşfetti. Mısır'daki piramitlere benzeyen cismin bir araba boyutunda olduğu açıklanırken komplo teorisyenleri konu hakkında birçok iddia ortaya attı.

Kimi teorisyenler bu cismi Mars'ta yaşamın kanıtı olarak görürken, bir grup ise gördüğü piramiti antik mısırlıların uzaylılarla ilişkilendirilmesine kanıt olarak gösteriyor. Bilim insanları ise olaya çok farklı açıdan bakarak taşların tesadüf eseri piramit formunu aldığını belirtiyor.

Haber yabancı basında geniş yer buldu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim adamları işin içinden çıkamayınca tesadüf der zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE
  • Fbi uzaylilarin varligini kabul etti bu arada

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Mars'ta Piramit Bulundu!

Sahibi izliyor.

• Saçmalamasınlar, okula gitmemiş bir çocuk bile bunun tesadüf olmadığını söyleyebilir. Bildiğin dalga geçmişler
  • Kardeş öyle bir nesne tesadüfen oluşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılları fotografı be
  • Bununla ilgili zamanında belgesel izlemiştim, piramit dediğin kum yığınları rüzgardan oluşuyor, örneğin bir gün kuzeyden rüzgar esiyor, diğer gün doğudan..Böylece bir yerde birikim ve sivrileşme oluşuyor.

• Önlerden muhtemelen yalan
  • Offf şimdi önümüzdeki 10 yıl boyunca "Gizemli Olaylar" "Sırrı Çözülememiş Efsaneler" videolarında bu fotoğrafı görürüz dur tahmin edeyim mısır piramitleri de işin içinde olur Kim bilir neyin nesi kimin fesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 23 Haziran 2015; 22:02:57 >
  • Dünyada ki piramitleri kimin yaptığı ortaya çıktı
  • Tek kelimeyle "SAÇMALIK"
  • Tesadüfen oluşmuş olabilir. Milyonlarca kaya var mars üzerinde illaki bir tanesi benzeyecek piramite. Rüzgar ve soğuk aşındırması yoluyla oluşmuş olması muhtemel.
  • Birileri gezegen gezegen dolaşıp inşa etmiş zamanında allah yardımcıları olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piramitteki illumunati üçgenini bir tek ben mi gördüm?

• Zaten mars binlerce yıl önce tıpkı Dünya gibi bir yaşam alanıydı.Ve uzaylı diye tabir ettiğimiz varlıklarda burada yaşadı.Dünyanın tıpatıp aynısıydı diyebiliriz.Büyüklük dışında.Çok değil bundan 1000-1500 sene sonra Dünya meteor yağmuru altında kalacak tıpkı mars gibi kraterlerle dolu bir çöle dönüşecek(Bu benim görüşüm.Ayrıca Müslümanım yani bana sen Allahmısın gibi sözler söylemeyin.)

MERT* bu tür paylaşımlara devam et adamım.Konularını takip ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.