Şimdi Ara

###Marmaris mi Alanya mı###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 öğrenci tatile gideceğiz , amaç eğlenmek , iki yerinde barlar sokağı var zaten ama marmaris daha çok ingiliz alanya rus diyorlar , sizce neresi daha canlıdır bu aralar

başka bildiğiniz tavsiye edeceğiniz yerlerde olur arkadaşlar , bodrum kuşadası falan bildiğiniz canlı yer varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 2 Eylül 2015; 15:08:08 >

• Kesinlikle marmaris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Kesinlikle marmaris

tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı otel var mı hocam , marmarisin neresini önerirsiniz birde ? siteler , turunç falan neresi daha iyidir ?
  • Alanya bro geceler ayrı plajlar ayrı canlı

• quote:

Orijinalden alıntı: last_emperor3227

Alanya bro geceler ayrı plajlar ayrı canlı

alanyanın neresini tavsiye edersiniz hocam , uygun fiyatlı iyi bir otel tavsiyesi verebilir misiniz ?
  • Sanırsam geçen de aynı konuyu açmıştın ve cevap vermiştim neyse ben otelde kalmadım ev vardı ama keykubat plajına yakın ortalama kişi başı 60 tl gibi kahvaltı yemek bulacağın oteller mevcut ve barlar sokağına yakındır. Ama bu plaj kleopatra plajına göre biraz pistir o yüzden kleopatra plajına gidin hem buraya göre daha canlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

2 öğrenci tatile gideceğiz , amaç eğlenmek , iki yerinde barlar sokağı var zaten ama marmaris daha çok ingiliz alanya rus diyorlar , sizce neresi daha canlıdır bu aralar

eğlence istiyorsan alanya unut.....

çok ciddiyim. inanılmaz bir erkek sayısı mevcut sen bile şaşar kalırsın.

Bütün özelliğini kaybetmiş eski alanya değil.

Marmaris tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Alanya mi Kemer mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_emperor3227

Sanırsam geçen de aynı konuyu açmıştın ve cevap vermiştim neyse ben otelde kalmadım ev vardı ama keykubat plajına yakın ortalama kişi başı 60 tl gibi kahvaltı yemek bulacağın oteller mevcut ve barlar sokağına yakındır. Ama bu plaj kleopatra plajına göre biraz pistir o yüzden kleopatra plajına gidin hem buraya göre daha canlıdır

fazla keko var falan diyorlar , barlar sokağı falan hep it çakal dolu diyorlardı alanya için
  • Marmaris'te İngiliz'den çok kürt var.Muglalıyım ordan biliyorum.Koyları gezmek istiyorsan Marmaris.Biraz doğal güzellik ve tarih istiyorsan Alanya.Kısacası:

Marmaris:Koy,gece hayatı.Merkezinde denize girmenizi önermem.

Alanya:Doğal güzellik(Damlataş Mağarası),Tarih(Kızıl Kale),Gece hayatı diyelim.Biraz yol yapabilirseniz Düden,Kurşunlu selalelerinide gezin derim.

Kızlar için gelmeyin bro.Öğrenciyseniz avcunuzu yalarsiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 2 Eylül 2015; 14:59:14 >
  • Tabikide Marmaris

• quote:

Orijinalden alıntı: DEFACTO07

quote:

2 öğrenci tatile gideceğiz , amaç eğlenmek , iki yerinde barlar sokağı var zaten ama marmaris daha çok ingiliz alanya rus diyorlar , sizce neresi daha canlıdır bu aralar

Marmaris tavsiyemdir.

en korktuğum şeyde oydu hocam erkek çokluğu keko abaza çokluğu , marmarisin neresini önerirsin hocam , bildiğin güzel otel falan var mı birde marmaris dışında önerin var mı yoksa kesin marmaris mi diyorsun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEFACTO07

quote:

Marmaris tavsiyemdir.

en korktuğum şeyde oydu hocam erkek çokluğu keko abaza çokluğu , marmarisin neresini önerirsin hocam , bildiğin güzel otel falan var mı birde marmaris dışında önerin var mı yoksa kesin marmaris mi diyorsun ?

Marmaris güzel bir yer.

Ama Çeşme Alaçatı da güzel diyorlar. En azından dil problemi yaşamassın. Çok fazla yerli vardır. Yine de karar senin.

Aklından Alanya'yı çıkarda :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: kapısızköylü

Marmaris'te İngiliz'den çok kürt var.Muglalıyım ordan biliyorum.Koyları gezmek istiyorsan Marmaris.Biraz doğal güzellik ve tarih istiyorsan Alanya.Kısacası:

Marmaris:Koy,gece hayatı.Merkezinde denize girmenizi önermem.

Alanya:Doğal güzellik(Damlataş Mağarası),Tarih(Kızıl Kale),Gece hayatı diyelim.Biraz yol yapabilirseniz Düden,Kurşunlu selalelerinide gezin derim.

Kızlar için gelmeyin bro.Öğrenciyseniz avcunuzu yalarsiniz zaten.

öğrenciyiz ama kaslıyız hocam kurtarmaz mı , doğal güzellik tarih falan önemli değil bizim için , ortam olsun canlı olsun yeter , marmarisi önermiyor musun şimdi ? kürtlerin çok olması sıkıntıymış ama başka tavsiye edeceğin yer var mı peki

• quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

Tabikide Marmaris

tavsiye edeceğiniz otel var mı hocam , marmarisin ne tarafını tavsiye edersiniz ?
  • Alanyayı bilmem ama marmaris hiçte keko mekanı değil bir ay kadar önce ordaydım gayet iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Alanyayı bilmem ama marmaris hiçte keko mekanı değil bir ay kadar önce ordaydım gayet iyiydi

tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı otel var mı hocam ?
  • Marmaris tabikide kız yapamayani doverler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son DH Bükücü -- 2 Eylül 2015; 17:38:15 >
  • Biz 4 arkadaş evde kalmıştık hocam o yüzden hiç otel fiyatlarına bakmadım

• Tabikide Alanya :))

• quote:

Orijinalden alıntı: HavlayanSinek

Marmaris tabikide kız yapamayani doverler

marmarisin neresini tavsiye edersiniz hocam ? birde uygun fiyatlı bildiğiniz güzel bir otel var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.