Şimdi Ara

Marmara üniversitesi göztepe kampüsüne yakın nerede ev tutulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sorum başlıkta görüşdüğü gibi seneye marmara üniversitesine geçmeyi düşünüyorum ve yakında ucuza nerede ev tutulur bilgilendirirmisiniz büyül ihtimalle tek olacağım okul ile ev arası en fazla 1 saat olsun lütfen bilgilendirirseniz sevinirim konu yanlış yerde ise kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ümraniyenin merkeze uzak mahalleleri olabilir.

• Karekök al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğanlık taraflarında oturabilirsin. Metro ile goztepe koprusu yarim saat, goztepe koprusunden de kampus 15 dakika surer. Soğanlık'ın e5'e yakın mdtroya yurume mesafesindeki daireleri tabii.

Bana sorarsan ufak bir daire bul yakin hatta mumkunse yurume mesafesinde olsun. Merdivenkoy ve Gozcubabayi arastir derim. Ama cok ucuz olmaz.

• Hocam şimdi yanlış anlama bilerek yapmadığını biliyoruz da

Buraya alakasız konu açanların hepsi 'yanlış yere açtıysam kusura bakmayın' diyor. Yani bu ikilemde kalmanızın nedeni ne onu merak ediyorum. Tamam genel sohbet yazıyo ama üst başlık tyt ayt. Sınavın adını kimse bilmediği için mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim ben İstanbul Pendik'te oturuyorum kira fiyatlarını da iyi bilirim. Göztepe ye yakın bir yer istiyorsan 1500 den aşağı bir yer bulamazsın. Bulursun da köpeği bağlasan o da kalmaz. e-5 yakını evler daha pahalı olur. 1+1 bir ev bakman lazım tavsiyem. İlk önce Göztepe kampüsüne giden İett,minibüs,metro... gibi toplu taşıma araçlarının güzergahlarına bak. Daha sonra ucuz semtlerden sahibinden,hürriyet-emlak,emlak-jet... gibi sitelerden daireleri karşılaştır. 750 aşağısı 1+1 ( dairenin ve semtin durumuna göre değişir. ) ucuz sayılabilir İstanbul'da
  • Kadıköy MADO tarafından tutarsın knk

• Marmara üniversitesinde makine müh okuyorum. Kalacak yer arıyorum. Ev arkadaşı arayan varsa yazsın konuşalım

• dodgechallenger D kullanıcısına yanıt
    Hocam alakasız olacak ama bende marmara makineyi yazmıştım gelmemişti kaçla girdiniz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nerden geçeceksin?

• Hocam Maltepe'de minibüs yolunun üstüne hatta mümkünse sene sonu açılacak olan Gebze-Halkalı Marmaray duraklarının herhangi birine yakın olan bir yer tutabilirsin.(Yanlış hatırlamıyorsam Feneryolu durağı veya Göztepe durağı kampüse yürümelik mesafede).Marmarayla gider gelirsin.Maltepe olmazsa Kartal taraflarıda güzeldir.Aynı şekilde Kartal'da minibüs yolunun üstünde Gebze-Halkalı duraklarına yakın bir yer seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 28 Kasım 2018; 22:45:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.