Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi farkı kalmadı mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Marmaranın eskisi kadar farkı kalmadı mı?Artıları ne durumlar durumlarında bir artısı var mı??

İstanbul üniv,yıldız teknik,ankara,odtü gibi büyük ünivlerde ki konumu nedir bu arada ben kesin Ekonometri deyim

• bence o saydığın üniversiteler daha iyi
  • odtü farkı var ama diğer ünivlerden fazla bir farkı yok gibi
  • Marmara Üniversitesi'nin ne zaman büyük bir ayrıcalığı oldu ki?
  • Tercih döneminde dersanede ki bir öğretmen bana Marmara'nın teknik üniversite donanımına sahip olduğunu, hatta "marmara teknik üni." si bile denilebileceğini söylemişti.Teknik açıdan bayağı donanımlı bir okulmuş.
  • Adamım odtülü beyler dağılın burda size ekmek çıkmaz :S
  • güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kardesim gün gittikce önemi azalıyor böyle üniversitelerin. Özellikle ekonomi işletme gibi bölümler icin özellikle icler acısı. Neden diye sorarsan özellerden ötürü. Özel üniversiteler degerli hocaları devlet okullarından 4-5 kat maasla kadrosuna katıyor ayrıca ögrencilere mezun olurken referans saglıyor. Şimdi sana söyle diyeyim marmara üniversitesi saglık yönetimi bölümünde en iyi üniversiteydi ama simdi özeller saglık alanında akıl almayacak hızda bölümler acıyor. Mesela medipol üniversitesi ögrencilerine iş garantisi veriyor. Dolayısıyla ögrenciler oraya yöneliyor, iyi ögrenciler oraya yönelirse diger ünilerin kalitesi düsecektir. Hem iyi ögrenciyi hem iyi ögretim üyesini özeller bünyesinde tutunca da ortaya bu acı tablo ortaya cıkıyor.
  • istanbulda izmirde veya ankaradaki devletlere girdikten sonra ayrıcalık aramanıza gerek kalmaz zaten ayrıcalıklısınızdır. ODTÜ varken marmara ayrıcalık değil diyenler hiç düşünmüyo galiba ODTÜ'nünde senede 90-100 civarı mezun verdiğini... Türkiyede yılda sadece 90-100 kişilik mi iş alımı yapılıyor? binlerce kişi işe giriyo bu yüzden büyük üniversitelerin hepsine iş var siz merak etmeyin... takılmayın şu saçma şeylere.
  • Marmarayı asıl büyük yapan okulun kalitesi değil,istanbuldur.Eğer marmara üniversitesi sıradan bir şehirde olsaydı genel olarak 5 kuruşluk değeri olmazdı.
    edit:bu benim görüşüm.katılanlar ya da katılmayanlar olacaktır elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 10 Ağustos 2012; 22:01:45 >
  • Odtü haricinde diğerleri aynı kalitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

istanbulda izmirde veya ankaradaki devletlere girdikten sonra ayrıcalık aramanıza gerek kalmaz zaten ayrıcalıklısınızdır. ODTÜ varken marmara ayrıcalık değil diyenler hiç düşünmüyo galiba ODTÜ'nünde senede 90-100 civarı mezun verdiğini... Türkiyede yılda sadece 90-100 kişilik mi iş alımı yapılıyor? binlerce kişi işe giriyo bu yüzden büyük üniversitelerin hepsine iş var siz merak etmeyin... takılmayın şu saçma şeylere.

aynen arkadaşa katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

istanbulda izmirde veya ankaradaki devletlere girdikten sonra ayrıcalık aramanıza gerek kalmaz zaten ayrıcalıklısınızdır. ODTÜ varken marmara ayrıcalık değil diyenler hiç düşünmüyo galiba ODTÜ'nünde senede 90-100 civarı mezun verdiğini... Türkiyede yılda sadece 90-100 kişilik mi iş alımı yapılıyor? binlerce kişi işe giriyo bu yüzden büyük üniversitelerin hepsine iş var siz merak etmeyin... takılmayın şu saçma şeylere.

aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.