Şimdi Ara

::::::::::::::::::MARMARA ÜNİVERSİTESİ::::::::::::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar marmara üniversitesi nde ingilizce hazırlık okuyacağım bu sene .
    Ama okula saat kaçta gideciğimi dahi öğrenemedim . Bi bilen varsa sölesin .

Ya böyle şey olurmu yaa
    Nasıl bir üniversitenin internet sitesi bu kadar b.ktan olur ya hiçbişey öğrenemiyorum. Eski lisemin bile internet sitesi daha güzeldi.
    Hele bi tıp bölümünün sitesi var ki tam komedi kaç aydır hala yapım aşamasında . Kaç yıllık bi üniversite bu yaaa
    Bile biri giden biri varsa yazıversin şuraya lütfen
    Göztepe kampüsünde ilk ders kaçta başlar mesela
    Akademik ingilizce ders programı nasıldır?

• quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

Arkadaşlar marmara üniversitesi nde ingilizce hazırlık okuyacağım bu sene .
    Ama okula saat kaçta gideciğimi dahi öğrenemedim . Bi bilen varsa sölesin .

Ya böyle şey olurmu yaa
    Nasıl bir üniversitenin internet sitesi bu kadar b.ktan olur ya hiçbişey öğrenemiyorum. Eski lisemin bile internet sitesi daha güzeldi.
    Hele bi tıp bölümünün sitesi var ki tam komedi kaç aydır hala yapım aşamasında . Kaç yıllık bi üniversite bu yaaa
    Bile biri giden biri varsa yazıversin şuraya lütfen
    Göztepe kampüsünde ilk ders kaçta başlar mesela
    Akademik ingilizce ders programı nasıldır?

ohoo daha bismillah sakin ol.

bu kafayla zor biter bu 5 sene

• ne beşi yaa 7 sene tıp okuycam ingilizce
    Bugün ekşi sözlükte yazanları da okuyunca daha başlamadan depresyona girdim.
  • marmara universitesi

123 / 3
    daginik kampusleriyle sozluge konu olan lakin kimsenin aklina kendisinden bahsetmek gelmeyen üniversite.
    (bkz: marmara universitesi bahcelievler kampusu)
    (bkz: marmara universitesi goztepe kampusu)
    (bkz: marmara universitesi haydarpasa kampusu)
    (cemshid, 03.03.2000 15:15)
    #115581 !?

(bkz: marmara universitesi nisantasi kampusu)
    (vurucu tim, 03.11.2000 02:34)
    #256840 !?

14 kampüse sahip üniversite
    http://www.marmara.edu.tr
    http://www.marun.edu.tr
    (zakk, 11.09.2001 16:44)
    #644875 !?

birçok kampüsü olamasına rağmen en meşhurları göztepe ve bahçelievler'dekilerdir.
    (huger, 21.09.2001 22:32)
    #676215 !?

kampus kavramina yeni bir perspektif getirmis, yeni bir izahat getirmis universite.
    (otisabi, 08.04.2002 04:28)
    #1171926 !?

2002 mavi kupa şampiyonu
    (winsome, 18.05.2002 11:10)
    #1270875 !?

12 eylül sonrasında çıkan yök yasasının kapattığı yüksekokulların-akedemilerin birleştirilip sokuldukları üniversite formatının adı, bu yüzden mü'de kampüslerde dağınıklık ve her kampüsün aslında eski geleneği devam ettirir şekilde diğerleriyle pek alakalı olmaması durumu gözlenir.

benzer bir hikaye için (bkz: mimar sinan üniversitesi)
    (reincarnative lizard, 18.05.2002 11:55)
    #1270974 !?

(bkz: marmara hukuk)
    (calibra, 18.05.2002 12:03)
    #1270997 !?

web sitesindeki telefonları uyarmamıza rağmen değiştirmeyen ve hergün birsürü salakla uğraşmamıza sebep olan üniversite.
    (divinity, 18.06.2002 09:28)
    #1369428 !?

grafik master bolumu akademik şaka larla dolu okul
    (jazzbird, 11.09.2002 16:17 ~ 16:18)
    #1586831 !?

insanlarin diploma notunu kafalarina gore kirpan okul
    (anjin san, 11.09.2002 16:21)
    #1586843 !?

yetenek sınavına girenlerden bu sene 50 milyon alan okul. (bkz: oha) (bkz: yuh)
    (solonielle, 11.09.2002 16:45)
    #1586907 !?

butun okullar yetenek sinavindan para kirdigindan cok da garipsenmemesi gereken okul. asil ilginc olan, bu okulda fen bilimleri enstitusunun para almadan sinav yapmasi.
    (anjin san, 11.09.2002 16:50)
    #1586927 !?

(bkz: marmara universitesi güzel sanatlar fakültesi)
    (sir erdoquan, 07.10.2002 18:01)
    #1659536 !?

2003 mavi kupa şampiyonu.
    (winsome, 16.05.2003 14:19)
    #2819258 !?

iş ilanı asmak için gittiğim devlet dairesi. şuna git buna git ordan dolaş, şurdan imza al gibi lafların bolca sarfedildiği yer. altların üstlere yalakalığını da saymadan edemem.
    (sarge, 19.03.2004 13:05)
    #3989116 !?

diğer tüm üniversitelerde olmasına rağmen hala öğrencilerin notlarını, devamsızlıklarını yada buna benzer türdeki öğrencilerin hayatını kolaylaştırcı bilgi/işlemleri yapmalarına olanak tanıyan bir siteye sahip olmayan, bu konuda öğrencilerinin her daim ezik kalmasına neden olan yenilik düşmanı üniversite.

ayırca, öğrencilerine serverlarını kesinlikle kullandırmamakta ısrarlı üniversite benzeri bir lise.. hiçbir öğrencisine mail adresi vermemek, web alanı sunmamakla birlikte bir ftp sitesi bile olmayan, bu yönde öğrencilerinden gelen yeni fikirlere şiddetle karşı çıkan, "madem kullandırtmayacaksın neden o kadar para verip internet hızını arttırdın?" sorusunun akıllardan çıkmamasına yol açmış ve bunlar gibi birçok nedenden dolayı istanbul'da boşuna alan kaplamaktan öte gidemeyen sözde ilim irfan yuvası..
    (zodiac, 19.05.2004 20:41 ~ 20:46)
    #4214836 !?

(bkz: marmara universitesinin cilgin kizlari)
    (nemo ramjet, 04.06.2004 01:26)
    #4568703 !?

155mbit/s internet çıkışına sahip olan ama öğrencilerine mail adresi veremeyen (bkz: önemli olan boyu değil işlevi), veremediği gibi fakültelerin kendi imkanlarıyla kendi öğrencilerine subdomain olarak mail adresi vermesine de izin vermeyen, bürokrasi sebebiyle, öğrencinin kıçını kaşıyabilmesi için 20 yerden imza alması gereken üniversite.

buna karşın akademisyenlere mail hesabı açıldığı için "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" modunda, kimsenin sesi çıkmamaktadır.
    (wookiert, 02.07.2004 11:49)
    #4898208 !?

marmara universitesi,benim tabi oldugum yuzu ve cikan kisminin ozetiyle hayatimda kayip olan 5 seneye denk gelir. senelerin kaybinda elbette benim etkin rolum oldugu suphesizdir, ama 95 senesinde kapisindan iceri girdigim bu universite yerine hapse girsem, askere gidip 5 sene boyunca doguda sicak temasa girsem dahi kisisel gelisimim uzerinde daha etkin deneyimler yasayacagim kesindir.

gercekten de benim tanidigim ve herhangi bir degisime ugramadigina emin oldugum marmara universitesi ogrencileri uzerinde oyle bir etki birakan kurumdu ki, cok kisa zamanda en hevesli ogrenci dahi "notumu toplarim, sira ustunu doldururum, gecerim" makamina gecis yapar, okul ile ilgili akademik her turlu ideal ve hedeften ariniverirdi.

bunda okulun ve kampuslerinin heyecan verici olmak soyle dursun, insanin icini sikan mimari yapilarinin, istedigi okula giremedigi icin buraya gelmis oldugu herhalinden belli olan ogrencilere ders anlatmaktan daralmis hocalarinin sifatinin da etkin oldugunu soyleyebilirim. ne var ki neticede, marmara universitesi mezunlarinin mezuniyetlerinden itibaren iliskilerini kesmeye can attiklari, arkadas ya da tanidik belledikleri kisilerden uzaklasmaya and ictikleri bir kabus tesekkulu oldugu gercegini degistirmemektedir.

"universiteye bir kapagi atayim da" diyerek kendisine marmara universitesini reva goren bireyler uzun vadede kapagi baska hangi kuruma atarlarsa atsinlar omur boyu surecek bir birikim ve deneyim ile onlerini acacaklarini, hayatlarinin en verimli caglarini yasayabileceklerini goz ardi etmesinler isterim.

ben, en ossuruk konuda paragraflarca yazi yazabildigimi bildigim kendim, oyle ya da boyle, faal ya da pasif gecirdigim 5 senenin ardindan marmara universitesi hakkinda anlatacak hic bir sey bulamiyorsam, bulmak icin hafizami zorlamak gereksinimi hissediyorsam o kurumda bir problem vardir, o kurumda bir seyler cok ciddi oranda eksiktir demek yukumlulugunu hissediyorum.

ossde secenekleri arasinda marmara universitesini bulunduran kimseyi bu entry ile yolundan cikarabilecek, kimseyi marmara universitesinin devamlilik istemeyen, "ogrenci olayi olmuyormus" onkabullu tatil koyu cazibesinden vazgecirebilecegimi sanmiyorum. ama yine de bir umut, yaziyorum.
    (otisabi, 21.07.2004 21:18)
    #5093577 !?

daha once yazmadigimi farkettigim okulum olmakla beraber kendisi istanbulun butun bolgelerine yayilmis olmakla bilinir. icinde bulundugum goztepe kampusune ise kampus demeye dilim varmiyor ki hic bir tanesine de kampus denecegini sanmiyorum. diyebilecek olani alninin ortasindan vururum. bunu da burada soyluyorum. 4 sene gecirdigim ve 2 sene daha gecirecek oldugum bu universitenin gercekten iyi bolumleri yok mudur? vardir elbet. ozellikle buraya gelmeye kasanlar vardir.. ama bir muhendislik olsun. bir ingilizce isletme iktisat olsun bogazici itu odtu hedefleyip de bir kac puanla kacirmislarin girdigi teselli armagani niteligindedir. bu yuzdendir ki ogrencilerinin hicbiri okula isinamamistir. bu boyledir ve hep boyle olacaktir.
    (krizalit kristalin, 21.07.2004 21:28)
    #5093667 !?

son yapılan araştırmaya göre türkiyede en popüler ilk on okul arasına girememiş ve beni çok üzmüş olan, mezun olduğum üniversitesi. ama yine de seviyorum.
    (vietnamli, 21.07.2004 22:59)
    #5094699 !?

(bkz: marmara kamu)
    (venom, 22.07.2004 03:25)
    #5097336 !?

yuksek puanlarina ragmen son yillarda ozel universitelerin sagladigi kaliteli egitim anlayisiyla yavas yavas eski kalitesini ve prestijini kaybeden, is dunyasinda bir referans olmaktan cikan, sosyal aktiviteleri minimuma inmis guzide universitem.

(bkz: marmara ingilizce iktisat)
    (christ, 16.08.2004 08:42)
    #5409785 !?

ben hayatta inanılmaz diye birşeyin olmadığını bir marmara öğrencisinin “ben okulumu seviyorum arkadaş” cümlesine tanıklık ettiğim an anlamıştım.
    adı geçen çirkin binalar yığını kurum, “hayatımdan hormonlarımın en azgın bir şekilde işlediği, cildimin en gergin, zekamın en keskin dönemine denk gelen 2 ila 6 yılı uygun bir çöplüğe atmak istiyorum” diyen gençliğe yök tarafından 82 yılında biçilmiş kaftandır.”birkaç yıl kayıptan ne çıkar.hiç değilse diploma sahibi oluruz” yaklaşımını benimseyen gençlere, geri dönüşüm sisteminin zaman mefhumunda işlemediğini üzülerek hatırlatmak isterim.

• dersler 9'dan önce başlamaz büyük ihtimalle. ilk gün önlem olarak sabah 9'da gidersen sorun yaşamazsın.
  • saat 8 : 40 dı sanırım :)
    M.Ü.T.E.F.
    mezunuyum ama ıkıncı eğitim :)

sabah 8 : 40
    aksamda 17 : 00 dı benım zamanımda yanlıs hatırlamıyorsam .
    2002 mezunuyum da.
  • telefon aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.