Şimdi Ara

MARMARA İŞLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MARMARA İŞLETME YAZILABILIRMI ? DÜŞÜNCENIZ NELER

• Öncelikle İngilizce mi Türkçe mi düşünüyorsun bilmiyorum eğer İngilizce düşünüyorsan yazma demem ama Türkçe düşünüyorsan tavsiye etmem.Ben Marmara işletme 2013 girişliyim ve 2 yıl okuduktan sonra biraz geçte olsa bu yıl tekrar hazırlanmaya karar verdim ve hazırlandım.Ama illa yazayım dersen üniversite hayatın boyunca çok çalışıp dil kurslarına gitmen sertifikalar toplaman lazım ancak o zaman o kadar işletmeci iktisatçı arasında öne çıkabilirsin.Okul ve bölüm hakkında biraz bilgi vermem gerekirse devam zorunluluğu yok hocalar sınavlar haricinde okula gelme diye bakar kampüs lise binasından bozma ve küçüktür.Bilinenin aksine Göztepe kampüsünde değil Bahçelievlerde ayrı bir yerleşkededir.Marmara üniversitesinin aldığı genel bir kararla bu yıldan itibaren yaz okulu ve bütler kaldırıldı.Ama bu seni fazla etkilemez sınav dönemleri biraz çalışarak çok rahat alttan ders bırakmadan geçebilirsin.Okuması zor bir bölüm değildir.Bölüm için devlet atamaları pek parlak değildir eğer kazanırsan ve mezun olursan özel sektör daha kuvvetli bir ihtimaldir.Uzun lafın kısası sene başından beri aklında olan ve kesinlikle istediğin bir bölüm değilse bir yere yerleşeyimde ne olursa olsun kafasıyla yazma ileride benim gibi pişman olabilirsin.İnşallah yardımcı olabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: keep calm

Öncelikle İngilizce mi Türkçe mi düşünüyorsun bilmiyorum eğer İngilizce düşünüyorsan yazma demem ama Türkçe düşünüyorsan tavsiye etmem.Ben Marmara işletme 2013 girişliyim ve 2 yıl okuduktan sonra biraz geçte olsa bu yıl tekrar hazırlanmaya karar verdim ve hazırlandım.Ama illa yazayım dersen üniversite hayatın boyunca çok çalışıp dil kurslarına gitmen sertifikalar toplaman lazım ancak o zaman o kadar işletmeci iktisatçı arasında öne çıkabilirsin.Okul ve bölüm hakkında biraz bilgi vermem gerekirse devam zorunluluğu yok hocalar sınavlar haricinde okula gelme diye bakar kampüs lise binasından bozma ve küçüktür.Bilinenin aksine Göztepe kampüsünde değil Bahçelievlerde ayrı bir yerleşkededir.Marmara üniversitesinin aldığı genel bir kararla bu yıldan itibaren yaz okulu ve bütler kaldırıldı.Ama bu seni fazla etkilemez sınav dönemleri biraz çalışarak çok rahat alttan ders bırakmadan geçebilirsin.Okuması zor bir bölüm değildir.Bölüm için devlet atamaları pek parlak değildir eğer kazanırsan ve mezun olursan özel sektör daha kuvvetli bir ihtimaldir.Uzun lafın kısası sene başından beri aklında olan ve kesinlikle istediğin bir bölüm değilse bir yere yerleşeyimde ne olursa olsun kafasıyla yazma ileride benim gibi pişman olabilirsin.İnşallah yardımcı olabilmişimdir

İşletme enformatiği nasıl Marmara da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fransızee F kullanıcısına yanıt
    İşletme enformatiği ile ilgili işletme kadar bilgi sahibi değilim ama kampüs şartları(işletme ile aynı yerleşkede) dil gerekliliği vs. bu bölüm içinde geçerli.Bu durum biraz sizle alakalı birşey eğer ben bu bölümü severek okurum ve kendimi geliştiririm diyorsanız yazın ama benim 2013'te yaptığım gibi bir sene daha hazılanamam yazayımda kurtulayım derseniz ileride pişman olabilirsiniz.
  • keep calm kullanıcısına yanıt
    beki hocam ben 40 bin sıralama tm1 ve 30k tm3 le ne yazayım %50 burslu hukuk mu yazayım tavsiyen varmı bide ingilizcem var zaten mesleki ingilizceyide ustune rahatca koyarım bana türkçede deyim öğrenmek gıbı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colombiya -- 19 Temmuz 2016; 1:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colombiya

MARMARA İŞLETME YAZILABILIRMI ? DÜŞÜNCENIZ NELER

Türkçeye kafadan gitme kardeşim
    İngilizceye gideceksen fark yaratman lazım
    Cidden öyle çıkıp gidilecek bölüm değil
    Piyasanın çoğu verimsiz insan
    Onlardan olursan heba edersin çok uzulursun

2 tanıdığım girdi oraya
    2 si de tekrardan sınava girdi
    İlki hukuk kazandı kurtardı
    Diğeri mecbur devam etti

O arkadaşlara dışardan bakış böyle.usteki arkadaş okulla ilgili detay verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallens W kullanıcısına yanıt
    hocam tamam şu fark olayı nedir ne farkı yaratacagım tm1 40 bin tm3 31 bin zaten 3 ıhtımalım var ya %50 burslu hukuk ya öğretmenlık yada işletme ama işletme korkuyor ınsan harbıden cesur adamın işi ne yapmam lazımkı işletmede 3000+ maaş alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keep calm kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yetkili birine benziyorsunuz acaba marmara iktisat ne düşünüyorsunuz? Bir de istanbul iktisat

• quote:

Orijinalden alıntı: Colombiya

hocam tamam şu fark olayı nedir ne farkı yaratacagım tm1 40 bin tm3 31 bin zaten 3 ıhtımalım var ya %50 burslu hukuk ya öğretmenlık yada işletme ama işletme korkuyor ınsan harbıden cesur adamın işi ne yapmam lazımkı işletmede 3000+ maaş alayım

Hocam fark deyince genelde dil öğrenmek kalburüstü genel kültüre sahip olmak sanılır
    Bana göre bunların yanında tuttuğunu koparmak eklenmeli
    Piyasa , ozel sektör çok adi. Senin ne olacagin patronun iki sozune bakıyor
    Kısaca hem bilgi hem donanım hem de işi bitirme becerisi önemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    İktisat için de dil ve kendini geliştirme çok çok önemli.Devlet atamaları ne yazık ki iktisat için de pek parlak değil.Ayrıca işletmeye göre dersleri bir nebze daha ağırdır.İktisat yazıyorsan matematikle aranın çok kötü olmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keep calm

İktisat için de dil ve kendini geliştirme çok çok önemli.Devlet atamaları ne yazık ki iktisat için de pek parlak değil.Ayrıca işletmeye göre dersleri bir nebze daha ağırdır.İktisat yazıyorsan matematikle aranın çok kötü olmaması lazım.

Peki hocam teşekkürler.
  • goztepede okulun tatilyalarindan biridir marmara isletme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.