Şimdi Ara

Marmara Forum Cinemaximum 4DX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konusu da geçmemiş forumda.

Giden deneyimleyen elbet vardır.Nasıl ? Imax teknolojisinde olduğu gibi yurtdişi ile bizim buradaki teknoloji arasındaki fark çok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

4DX Sinema Deneyimi Marmara Forum Cinemaximum'da

Marmara Forum Cinemaximum, en etkileyici sinema deneyimlerinden birini sunan 4DX teknolojisini sunar. 4DX salonları, hareketli koltuklar, özel efektler ve çevresel unsurlar ile duyularınızı harekete geçirerek filmleri yepyeni bir boyuta taşır.

4DX sinema deneyimi, aşağıdaki benzersiz özelliklerle seni koltuklarının ucuna getirir:

• Hareketli Koltuklar: Koltuklar, filmdeki aksiyon ve sahne değişikliklerine göre hareket ederek gerçek zamanlı bir deneyim yaratır.
    • Su ve Hava Efektleri: Su püskürtme, rüzgar ve kar efektleri, filmlere gerçekçilik katarak izleyicileri sahnenin içine çeker.
    • Koku Yayımı: Özel kokular, izleyicileri sahnedeki ortamlara taşıyarak duyusal deneyimi zenginleştirir.
    • Işık Efektleri: Flaşlar, stroplar ve lazerler, filmlerin görsel etkisini artırarak sürükleyici bir atmosfer oluşturur.

Marmara Forum Cinemaximum'daki 4DX salonları, filmlerini daha önce hiç olmadığı kadar canlı bir şekilde deneyimlemen için en son teknoloji ile donatılmıştır. En sevdiğin filmleri veya aksiyon dolu gişe rekorları kıran filmleri seç ve kendine unutulmaz bir 4DX sinema macerası yaşat.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen hafta Marmara Foruma gidip izledim 4DX olarak alaycı kuşu.

Uzun senelerdir bekliyordum tam istediğim gibiydi ama gözüme çok fazla eksiklik geldi.

Öncelikle koltukların hareketleri film ile eş zamanlı aynı yöne değil, uçak sağa dönüyor koltuklar sola ama sıkı tutunmanız lazım koltuktan aşağı atabiliyor sizi. Bir zaman sonra farkına varmadan sıkı sıkı koltuklara tutunarak izliyorsunuz filmi.

İkinci olarak su seviyesi çok çok az yüzünüze çok az geliyor dolu dolu hissedemiyorsunuz. Tam su gelmiyor aslında camsil şişelerinde ki fısfıs gibi su geliyor.

Rüzgar konusunda sıkıntı yok baya baya esiyor.

Duman ve sis çok yetersiz o kadar az sis veriliyor ki hiç vermeseler daha iyi.

Koku kısmı çok kötü hiç olmamış. Her yerde aynı kokuyu veriyorlar kokunun kendiside çok kötü film bitince üstünüz çok kötü kokuyor. Sahneye uygun koku yok malesef. Lağım sahnesinde de aynı koku var gül koklama sahnesinde de aynı koku var.

Birde görüntü net değil bulanık.

Biletinizi alırken 4D gözlük istiyorum demeyi unutmayın yoksa gözlüksüz izlersiniz filmi.

4D ile 3D gözlükleri ayrı ona gire isteyin gözlükleri...

• Teşekkürler bilgi için.

Ben başka bir konu hakkında ufak yorum yapacaım.Herkes şikayet ediyor bu konuda..

Reklamlar..

Sanırım ne zaman vizyona iddiali bir film gelse o hafta o dönem reklamlar katlıyorlar oyle veriyorlar.35 dk oluyor reklamlar.
    Bu hafta Düğün Dernek geldi 35 dk yaptılar.Başka filmde dahil.

Oysa aynı salonda 2 hafta önce 10 dk civarında reklam vardı.

Artık çok çok önemli bir film olmadıkça sinemaya gitmemeye karar verdim.Alırım bluray olarak.Zaten aynı paraya denk geliyor.Gidersem de Cinemaximum tercih etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Geçen hafta Marmara Foruma gidip izledim 4DX olarak alaycı kuşu.

Uzun senelerdir bekliyordum tam istediğim gibiydi ama gözüme çok fazla eksiklik geldi.

Öncelikle koltukların hareketleri film ile eş zamanlı aynı yöne değil, uçak sağa dönüyor koltuklar sola ama sıkı tutunmanız lazım koltuktan aşağı atabiliyor sizi. Bir zaman sonra farkına varmadan sıkı sıkı koltuklara tutunarak izliyorsunuz filmi.

İkinci olarak su seviyesi çok çok az yüzünüze çok az geliyor dolu dolu hissedemiyorsunuz. Tam su gelmiyor aslında camsil şişelerinde ki fısfıs gibi su geliyor.

Rüzgar konusunda sıkıntı yok baya baya esiyor.

Duman ve sis çok yetersiz o kadar az sis veriliyor ki hiç vermeseler daha iyi.

Koku kısmı çok kötü hiç olmamış. Her yerde aynı kokuyu veriyorlar kokunun kendiside çok kötü film bitince üstünüz çok kötü kokuyor. Sahneye uygun koku yok malesef. Lağım sahnesinde de aynı koku var gül koklama sahnesinde de aynı koku var.

Birde görüntü net değil bulanık.

Biletinizi alırken 4D gözlük istiyorum demeyi unutmayın yoksa gözlüksüz izlersiniz filmi.

4D ile 3D gözlükleri ayrı ona gire isteyin gözlükleri...

Koltukların sahneye uyumsuz dönmesi atmosferi epey baltalamış olsa gerek.

Peki bilet fiyatı ne kadar?

Ayrıca nasıl bir kokuymuş o öyle, ne gibi kokuyor, tarif edilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En önden alsak bilet kötü olurmu, gidenler en optimum oturma yeri konusunda bilgi verebilirmi :)
  • Dün Star Wars'ı izledim. Kaba etinizi ağrıtabiliyor titreşimler ve dönmeler. Baya eğlendim açıkçası. İşin ilginç yanı film reklamsız başladı. Geç kalmıştım 5 dakika filmin ilk 5 dakikasını göremedim maalesef.
  • 4D gozluk fiyati nedir? @SaWYeR53

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cinemaximum 2D-IMAX Bilet
    7 yıl önce açıldı
    Cinemaximum Sinema Bileti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4D gözlük diye bir şey yok. Perdede bildiğimiz 3D var. Evdeki 3D gözlükler işe yarıyor. Ayrıca 3 lira.

• Arkadaşlar Kaptan Amerika İç Savaş filmini 4dx izleyen var mı? Bu film için değer mi? Bunun yerine Imax 3D daha mı iyi olur? Birde teknoloji hala aynı mı? Yani hala tek koku mu salıyorlar, koltukları fazla mı sarsıyorlar vs.
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.