Şimdi Ara

Marmara Bilgisayardan Boğaziçi Fiziğe MYP ile Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu dönem Marmara Bilgisayar (İng) başlayacağım. Ama Boğaziçi fizik de aklımı çelip duruyor. Ben yıllardır bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum ve hala istiyorum. Boun fiziğe myp ile geçebilirim. Üniversite beni cezbediyor bunu yapmama. Elbette Marmara kötü okul değil ama bir Boun değil bildiğiniz gibi. İşin sonunda buraya bölüm mü yoksa üni mi sorusu geliyor. Şimdi eğer fizik bölümüne geçersem bilgisayar mühendisliği ile alakalı işleri yapabilir miyim ? Çap, kurum içi yatay geçiş ? Ayrıca buradaki en önemli etken barınma olanağı ve bulunduğumuz durum malum. Marmaranın kendi yurdunda 3 kişilik yurtta kalıyorum. Eğer boun a geçersem garanti yurt çıkar mı boun yurtları nasıl ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Astrophysics, quantum computation gibi alanlarda fizik bilgisi sart ancak bu alanlar da akademik alanlar. Eger yurtdisinda akademik kariyer istiyorsan yurtdisinda iyi universitelerin bu yonde kendini gelistirmis(fizik ve cs) insanlari aradiklarini biliyorum. Iyi sartlarda maas alarak doktora yapiyorlar. CERN'un bu konuda ilanlarini bulabilirsin.

  • barınma olaylarını bilemiyorum ama marmara bilgisayar'ın twitter hesabında CERN'de çalışan mezunları olduğunu görmüştüm.

    careers.cern
    Meet Elif, software developer from Turkey | Careers at CERN
    https://careers.cern/Elif
  • Hocam ben de myp ile geçiş düşündüğüm için çok araştırdım

    Yks puanınıza göre tavsiye verebiliri... şaka şaka

    Bence sırf okul için bölüm değiştirilmez, fizik gerçekten çok zor ve meşakkatli bir bölüm sırf bilgisayara geçiş için. Yüksek Lisans yaparsınız en kötü


    Matematik düşündünüz mü hiç?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce bölüm seç bence. Üni iyi diye istemediğin mesleği yapmak çok doğru değil bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.