Marketyo 125/25

-
-
Teşekkürler faydalandık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketyo sadece bir uygulama yapmış ötesi yok. Markete 125 ödedim 120 fatura kesmişler. Marketyo birşey yapmıyor sizinle iletişime gececek diyor haber yok. Tavuğu 1.5 kilo aldım 1 kilo yollamış üstüne bide teslimat ücretsiz sipariş verdim bide teslimat ücreti eklenmiş. Buda yetmedi L boy 32 yumurta aldım içinden M boy yumurta çıktı. Marketyo kampanya yapmak yerine önce marketleri denetlesin daha sozu bile geçmiyor!!!
Cek kazan 150/30 veriyor ama birlesir mi bilmem
aksiyon/macera arıyorsanız tam yerindesiniz marketyo
-
Ben daha önce iki kere faydalandım. İki alış verişimde Yunus Marketler zincirinden yana oldu.
-
Hocam denedim birleşmedi. Açıklamada da "bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez" diye belirtmişler. Ama gene de güzel oldu. Erzurum Düzgün marketten sipariş veriyorum hep bir problem yaşamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yararlandım teşekkürler. Marketyo indirimleri arttırırsa çok can yakar özellikle migros, bim yara alır. Migros pahalı kalır Bim ise aynı fiyatta olsa bile hem kalite hem de eve teslim nedeniyle yaya kalır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Marketyo’nun kalıcı olacağını düşünmüyorum çünkü kurumsallık anlamında çok geride.. gönderilecek üründen alternatife, hatta gönderim saatine kadar tüm olay marketin insiyatifinde ve olası mağduriyette hiç bir muhatap yok.. akşama verdiğim siparişi ancak ertesi gün getirebiliriz diye değiştirip alternatif ürünleri kendi seçip getiriyorlar olacak iş mi? İndirim güzel ancak öncesinde halledilmesi gereken şeyler var malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
102 tl'lik siparişten 2,5 tl'lik ürün çıkartıp 99,5 tl üzerine 7 tl teslimat ücreti eklediler.
Marketyo ise bu şark kurzanlığını savunarak ücretsiz min teslimat tutarı 150 tl'dir dedi, sonra gerçeği gorunce hata olmuş dedi.
ancak ilk 2 siparişte de bu durum oldu.
çok düşük profilli marketlerle çalışıyorlar ve marketyo tamamen bitik bir ahlaka sahip.
-
Kesinlikle haklısınız. Aynısı başıma geldi diyorum sizin sitede teslimat ücreti çıkmadı faturaya nasıl eklerler cevap şu, efendim marketin kendi belirlediği limit var. Sen kimsin o zaman market seni kaale almıyorsa senin görevin ne. Ben bidaha kullanmam bu uygulamayı sildim.
Zaten ne adamlar market açmış daha marketin kurumsal kimliğine bakmadan uygulamalarına eklemişler. Bizde tek market o var ordan aldık doğal olarak. Bu sistem yürümez kendi marketleri değil sonuçta, marketler istediği gibi at oynatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 14 Ekim 2020; 19:16:39 >
istegelsin'de ürün stoklarda olmadığı anda gönderiden çıkartılarak bu tutar karta iade ediliyor.
fiyatlar daha yüksek olsa da (ki biz indirim kodları ile alışveriş yaparak mümkün oldugu kadar uyguna alıyoruz) gerçekten yüksek bir iş ahlakına sahipler ve günden güne büyüyorlar.
-
Konusunu yeni gördüm, ben kullandım az önce birleşiyor,
Bugün kampanyanın son günü bu arada, 125 tl sepet yapınca 25 otomatik düşüyor, sonra 150ye tamamlayınca kod giriliyor ve 120ye düşüyor. Toplamda 175/55 indirim oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 16 Ekim 2020; 23:5:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Marketyo sadece bir uygulama yapmış ötesi yok. Markete 125 ödedim 120 fatura kesmişler. Marketyo birşey yapmıyor sizinle iletişime gececek diyor haber yok. Tavuğu 1.5 kilo aldım 1 kilo yollamış üstüne bide teslimat ücretsiz sipariş verdim bide teslimat ücreti eklenmiş. Buda yetmedi L boy 32 yumurta aldım içinden M boy yumurta çıktı. Marketyo kampanya yapmak yerine önce marketleri denetlesin daha sozu bile geçmiyor!!!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X