Şimdi Ara

Marketten prezervatif alırken utanıyormusunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
4
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben markette çalışıyordum. bizim bi müşteri vardı sürekli parayı bana verirdi ben alırdım o sıra 2,5 lira filandı okey 5lira verirdi para üstünüde vermezdim adama
    ama adamın aldıgı okey benim çok işime yaradı baya baya iş götürdüm o sayede
    please take my hand
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Beni biriniz allah rızası için ruslara götürsün Bıktım artık bundan

Direk Rusya'ya goturecem seni

Yerler karliyken sorun olmaz hem

Daha iyi kayar diyorsun yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Direk Rusya'ya goturecem seni

Yerler karliyken sorun olmaz hem

Daha iyi kayar diyorsun yani

Hem o yönden hem de kamuflaj olması için

• quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Charger

quote:

/>

Oldu mu şimdi bu? Yakıştı mı? Ameliyat için para biriktirmeye başladım ben. Kol gibi yaptırınca böyle imalı şeyler paylaşamayacaksınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charger

quote:

/>

Oldu mu şimdi bu? Yakıştı mı? Ameliyat için para biriktirmeye başladım ben. Kol gibi yaptırınca böyle imalı şeyler paylaşamayacaksınız

/>

• Onlar satmaya utanmıyor ben almayamı utanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Onlar satmaya utanmıyor ben almayamı utanacağım

utanmak değilde, soğukkanlı olsan dahi alırken bi kpırdamalar oluyor rahat değilsin yani.. kasiyer kız pozitif şeylerde düşünebilir.
  • Konuyu uplamak gibi olmasın ama cidden kasiyerlerin önür koymasınlar ya insan kötü oluyor alırken. Kasiyer erkekse utanmıyorum o halden anlar diye ama kızsa utanıyorum. Mesela kipa da ürünler farklı bi reyonda kolayca alıyorsun veriyorsun ödüyorsun ama peynirci de kasiyerin önunde. kendin alma gibi bi ihtimalinde yok istemek zorundasın kasiyer kızdan falan filan zor işler ama çekiliyor çekilmek zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 3 Eylül 2013; 23:01:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Konuyu uplamak gibi olmasın ama cidden kasiyerlerin önür koymasınlar ya insan kötü oluyor alırken. Kasiyer erkekse utanmıyorum o halden anlar diye ama kızsa utanıyorum. Mesela kipa da ürünler farklı bi reyonda kolayca alıyorsun veriyorsun ödüyorsun ama peynirci de kasiyerin önunde. kendin alma gibi bi ihtimalinde yok istemek zorundasın kasiyer kızda alıştı gene mi prezervatif der gibi bakıyor falan filan zor işler ama çekiliyor çekilmek zorunda

Niye utanacaksın ki? Kasiyer kız tüm ürünleri geçirdikten sonra sıra prezervatife gelince "tiii allah belanı versin sapık" diyerek güvenliği çağırmayacak ya..Rahat olun gençler kasmayın bu kadar,çoğu kız erkeklerden daha rahat,daha meraklı ve bilgili bu konularda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor
    Niye utanacaksın ki? Kasiyer kız tüm ürünleri geçirdikten sonra sıra prezervatife gelince "tiii allah belanı versin sapık" diyerek güvenliği çağırmayacak ya..Rahat olun gençler kasmayın bu kadar,çoğu kız erkeklerden daha rahat,daha meraklı ve bilgili bu konularda..

Bir sürü şey alındığında dediğiniz geçerli ama sadece prezervatif alınca farklı oluyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 3 Eylül 2013; 23:02:01 >

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Bir sürü şey alındığında dediğiniz geçerli ama sadece prezervatif alınca farklı oluyor hocam

Yok bence olmamalı yani normal değil..Satışını yapan utanmıyorsa alan da utanmamalı,ha muhafazakar bir yerde yaşıyorsan en güzeli eczaneden almak,onlar genelde anlayışlı ve olgun davranırlar..

• 2 - 3 yıl sonra editlemek için mesajım şuraya kıvrılsın
    10 yıl kadar önce kasiyerlik yapmıştım, inanın ne aldığınız kimsenin umurunda değil..
    Öyle "aaa sen prezervatif alıyorsun, seni gidi seni, napçaksın bununla ehehehe" şeklinde düşünmüyor kimse..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Holy Templar

zaten ayda bir düdüklüyom bide prezervatif almasam ondanda olacam yani utanma sıkılma yok prezervatif almam şart

adam düdüklü beyler

Orijinalden alıntı: djoz

Utanılacak bişey değil ki gençler..
    10 yıl kadar önce kasiyerlik yapmıştım, inanın ne aldığınız kimsenin umurunda değil..
    Öyle "aaa sen prezervatif alıyorsun, seni gidi seni, napçaksın bununla ehehehe" şeklinde düşünmüyor kimse..

bende çalıştım markette 3 yıl kadar bizim bi müşteri vardı beni çagırırdı 10 lira verirdi bana söylerdi tabi kasiyerler kız oldugu için ben alırdım para üstünüde vermezdim o da istemzdi zaten alabildiğine şükrederdi
    bu arada evet haklısın insan belli süreden sonra ha su satmış ha prezervatif hiç umursamıyor bile , ben 5 ay orkid reyonuna baktım benden utanıpta alamayanlar olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyin günahtır.
    Geri çekebilecek iradeniz yoksa gidip prizarfitüraf alabilirsiniz.

ağzım yamuldu beynim errör verdi lan prizarfitüraf nedir abi prizarwqfeqraseqf der gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.