Şimdi Ara

marketten geldim moralim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canım çekti 200 gram karışık kuruyemiş aldım birde kutu vişne suyu 12 lira ödedim. kazancım asgari günlüğüm aya vurursan 35 tl

millet 80 bin 60 bin tllik arabalara biniyor yollar ototpark her yer araba anlamıyorum neredeyse artık abur cubur için bir gün çalışmam gerekecek gerçekten yediğimdende bişi anlamadım morelim bozuk..

• Ne bekliyon herşey Pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 24 Eylül 2015; 23:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense haline üzüldüm be dostum

• ya bir bakan çıkmış bugün biz Ak Parti olarak ekonomide çok iyiyiz diyor çok bunları bakan gör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: poorman

yaş kaç?

26
  • Turbo v3.2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azincourthalil

Turbo v3.2

turbonun dükkanı var. bende hiç bişi yok onun iyi kötü babası var. benim babam emekli maaşını direk alkole kumara yatırıyor evim bütün yükü benim üzerimde. üç kuruş para alıyorum onuda kendime harcayamıyorum
  • Kardeşim gerçekten çerez çok pahalı. Tuzlu fıstık kilosu 17 TL olmuş.
  • Canım çerez çekti yarın alayım, yanında vişne suyu iyi gider mi?

Bu arada ülkemizin durumu bu ve çok kötü iktidar görsün hele ki İstanbul ankara izmir gibi şehirlerde yaşıorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 24 Eylül 2015; 23:49:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun akp din.

• Kola olmuş 4 lira. Git bimden al dostum stokla eve. Canın çekerse aç ye ben öyle yapıyorum.

• magrofon kullanıcısına yanıt
    Hocam özel değilse akpyemi oy veriyorsunuz?
    Genelde fakirlikten dem vuranlar ekonominin hükümette olduğunu bilmiyormuş gibi kullanıyorda oylarını

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabster

Hocam özel değilse akpyemi oy veriyorsunuz?
    Genelde fakirlikten dem vuranlar ekonominin hükümette olduğunu bilmiyormuş gibi kullanıyorda oylarını

hayır hiç akpye oy atmadızaten oy atmıyorum oyum bir işe yaramıyor istatisliklere göre.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Siz insanları oy kullanmayarak protesto ettiğinizi düşünedurun. İktidarda sizi aç bıraksın. Kardeşim hiç mi görüşün yok? 96parti var. Bi araştırsan kesinlikle sana uygun birini bulursun. Boş oy atarak ülkeye hiç fayda sağlamazsın. Tavsiyemi önemlersen bence hem sen hem ben hem de diğer vatandaşlar kazanır

• Alkole devammmmm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.