Şimdi Ara

Market bedava kolaları vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayla 200ml kola alıyorum. 7-8 tane bedava çıktı ve markete bunları almak istediğimi söylediğimde onun süresi doldu abi diyor, coca cola sitesinden bakıyorum 30 Eylül'e kadar süresi var. Bak süresi devam ediyor diyorum, abi onu coca colayı ara sor sonra bana giriyor verdiğim kolalar diyor. Şimdi bu adam kola sattığına göre bedavalarını da vermek zorunda değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 7 Haziran 2018; 14:21:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu kapitalist duzenin allah belasini vere

Hep bu duzen yuzunden boyle olduk

Ne var yani su kardesime bedava kola versen

ooo şepsss

• Tanıdık bakkal olmayınca sıkıntı oluyo. Vermiyo şerolar. Süpermarket varsa ordan al bedavaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep şreps aldıgım için beni ildiglendirmeyen durum
  • İşin garip tarafı da bu; aylardır alışveriş yaptığımız yer.

• Heee o zaman artık ondan alışveriş yapmayacan hocam o zaman. Lafa gelince de vicdan yaptırırlar yok veresiye yazarız yok süpermarketler 10 kuruş eksik olsa sana ürünü vermez diye vs.

• Bana da eskiden marketler vermez bakkaldan alacaksın derlerdi. Bakkala giderdim bakkalda burdan almamışsın o yüzden vermem derdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kolaları stokluyorlar. Ve satışa sunuyorlar.
    Ara şikayet et.
  • Kola firmasını bimer'e şikayet et

Onlarda baskıda kalınca marketin üzerine gelirler.

Şaka bir yana kola firmasını anlat olayı marketin ismini ve adresinide vererek.
  • Olmazsa son bir kez daha söylerim. Firma sitesinden kampanya bilgilerini de gösteririm. Hala diretirse artık arar firmaya anlatırım durumu.

• başıma gelmişti kola kapağına pide veriyordu bi ara market vermemişti bende sırf gıcıklığına cococola yı aradım ve arkadaslar size hemen donecek dediler 5 dk sonra aradılar adresi isteyip pideyi ulaştıracaklarını soylediler şaka gibi :) verdim adresi firma elemanı kapıya teslim etti pideyi hemde sıcacık :)
    bence müsteri hizmetlerini ara kapına kadar getirirler
  • Ara nereyi araman gerekiyosa. Hain domdom bakkal...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam süpermarketlerden alabilirsin. Hiçbir bakkal vermiyor bedavaları onları da parayla satıyorlar sanırım.
  • Marketteyken firmaya telefon et adamın yanında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.