Şimdi Ara

markafoni yurtici kargo sacmaligi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 liraya verdiğim siparisim 3 gün önce yola çıktı ve bölgedeki şubeye getirildi bugün sabah dağıtıma çıktı fakat hiç evime gelmedikleri halde siteye alıcı yok ihbar diye belirtmişler sahtekarliga bakarmisiniz. Not: hiç evden çıkmadım ve evimle şube arası otobüsle 10 dk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün ben de kıyafet satın aldım. Yakın mesafe üstelik bugün teslim edileceği söylendi. Ben de dışarıya çıkmadım sonra saat 16:00 gibi aradım artık, adamlar yoğunluktan dolayı teslim edememişler ve dağıtım bitmiş. 19:00'a kadar çalışıyorlardı yağmurda yoktu. İnsanlık halidir dedim. Sonra yarın saat 15:00'a kadar teslim edin, işim var dedim. Kadın birine seslendi ama duyuyorum sesleri. Artiz artiz konuşuyor adam. Ne bileyim ya tarzında. Kadın Hasan abi gibisinden sesleniyordu kişiye. Söyleyin o hasan abiye gelmesin buraya iyi bakalım dedim kapattım. Sitesinden merkezlerine mail atıp durumu anlattım, mahkemeye vereceğimi söyledim ki haklıyım. Kargom 30 - 45 dk arasında gelmişti. Beş para etmez firma bana göre. Ama ucuz mudur nedir hep bu tercih ediliyor. Plazalar şubesindeki kadına dedim bir şey yapıştırın kırılacak ürün sonuçta. Kadın yumurta mı bu kırılsın demez mi.. Gülüp kırılınca görüşürüz iyi tamam dedim. Ürünü firma kabul etmeseydi gerçekten de kadının suratına patlatabilirdim ürünü. Mahalle arası bakkallar bile daha ciddi çalışıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlara bunun sahtekarlik oldugunu soyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Geçen gün ben de kıyafet satın aldım. Yakın mesafe üstelik bugün teslim edileceği söylendi. Ben de dışarıya çıkmadım sonra saat 16:00 gibi aradım artık, adamlar yoğunluktan dolayı teslim edememişler ve dağıtım bitmiş. 19:00'a kadar çalışıyorlardı yağmurda yoktu. İnsanlık halidir dedim. Sonra yarın saat 15:00'a kadar teslim edin, işim var dedim. Kadın birine seslendi ama duyuyorum sesleri. Artiz artiz konuşuyor adam. Ne bileyim ya tarzında. Kadın Hasan abi gibisinden sesleniyordu kişiye. Söyleyin o hasan abiye gelmesin buraya iyi bakalım dedim kapattım. Sitesinden merkezlerine mail atıp durumu anlattım, mahkemeye vereceğimi söyledim ki haklıyım. Kargom 30 - 45 dk arasında gelmişti. Beş para etmez firma bana göre. Ama ucuz mudur nedir hep bu tercih ediliyor. Plazalar şubesindeki kadına dedim bir şey yapıştırın kırılacak ürün sonuçta. Kadın yumurta mı bu kırılsın demez mi.. Gülüp kırılınca görüşürüz iyi tamam dedim. Ürünü firma kabul etmeseydi gerçekten de kadının suratına patlatabilirdim ürünü. Mahalle arası bakkallar bile daha ciddi çalışıyor.

Bende almam birdaha ,fifa13 %80 indirimli görünce aldık fakat getiremedi beyefendiler 5 dk uzak yola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ayakkabı aldım yurtiçi ile getirdiler. Adama dedim mala bakalım sorun varsa geri gönderelim uğraşmayalım. Adam dedi ki ilk önce teslim formu imzalaman gerekiyor hem zaten bana da vermiyorsun şubeye teslim etmen gerek dedi. İyi dedim aldım falan adam direk gitti. Açtım baktım sorun yok. Sonra poşetin üstüne baktım kocaman yazıyor hiçbir şey imzalamadan geri gönderin yoksa mal sorunlu olsa bile sorumluluk kabul etmeyiz yazıyor.
  • yurtiçinin yaptığı bokluklar saymakla bitmez , aynısını bana da yaptılar adamlarla tartışınca da "alıcı imza atmayı red etti " yazmışlardı . Bu kadar ADİ bir firmadır YURTİÇİ KARGO.Bedava da olsa bundan sonra bulaşmam bu belaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT Yurt Disi Kargo Yardim
    8 yıl önce açıldı
    Boyner gift alinir
    12 ay önce açıldı
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtiçi kargo kadar boktan bir kargo firması görmedim ben hatırlamıyorum,en kralı mng ve aras kargo.Seçebiliyorsanız bunları seçin ha yoksa şubeden alımı seçin,lanet firma bok gibi çalışıyor.Gram disiplin yok onlarda .
  • benzer şey benimde başıma geldi cidden kötü bi firma.
  • Yurt içi bunu hep yapıyor , yurtta kalıyorum sırf uğraşmamak için direk kağıda sizi bulamadık gelin ürünü alın yazıp güvenliğe veriyolar
  • arkadaşlar sakın yanlış anlmayın ama bu işler direk firmalarla ilgili değil şubelerle ilgili. Mesela siz nasıl gidp mısırcı çiğköfteci bayiliği alabiliyorsanız aynı şekilde şube açabilme imkanınız var yani şubeler direk şirketlerin değil. O yüzden orda çalışan şefinden kargocusuna kadar bireysel takılıyorlar. Buda kimi şubede bazı kargo firmaları iyi iken bazı şubelerde de diğer kargo firmaları iyi. mesela benim oturduğum yerde aras kargo rezalet şu güne kadar mecburiyetten 40 yakın ürün getirmeleri gerekti resmen ya 2-3 gün sonra yada gelin alın muhabbeti ve merkeze şikayetle uğraştım bu bir iki değil hep böyle oldu. Ama bizim burdaki yurtiçi kargo akşam 7 de bile kargomu getiriyor. Mng ise çok işim düşmedi orta halli sayılır. Birde ups var parası çok olduğundan pek tercih edilmiyor ama oda yurtiçi gibi iyi. Ama nerde aras görsem uzaklaşır kaçarım çalışan adamlarının üstünde kargocu olduğunu anlaman imkansız ha karpuzcu ha aras kargocu.

• Bazende internette dağıtıma çıktı yazıyor ama paket hala şubede oluyor. Geçen sene internetten cep telefonu almıştım ve yurtiçi kargoyla göndermişlerdi. 1-2 gün içinde kargom bulundugum bölgedeki şubeye geldi ve paket bir sonraki gün dağıtıma cıktı diye gözüküyor internette. Bende arayıp ürünümü sordum ve ilk başta dağıtıma cıktı dediler. Hemen ardından ürünümün şubede oldugunu söylediler. Ben kendim gidip almıştım.
  • Cumartesi günleri genellikle çok yoğunuz gelin kargonuzu alın almazsanız pazartesi gelecek diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.