Şimdi Ara

MARKAFONİ hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut ve gerekli konuya yazdım ama igilenen olmadı pek konu açmak istedim.. Daha önce markofoni'den alışveriş yapmadığım için bilenlere sormak istedim;

Aral Game kampanyasından Modern Warfare 2'yi sipariş ettim.. Ama 1'i oynamadan pek zevk almazsın dediler, onu da alıyım dedim.. Ama farklı siparişler olduğu için ekstra kargo ücreti vermek istemiyorum hem de ikisi birlikte gelsin istiyorum.. Mevcut siparişimi iptal edip 2 oyunu tekrar sipariş etsem ne gibi sıkıntı oluşur ?? Ya da herhangi bir sorun meydana gelir mi ?? Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum..

• Eger mw2 tukenmediyse hemen 2 oyunun siparisini ver. Sonra birinci siparisini iptal edersin. Herhangi bir sıkıntı olmaz.
  • Anladığım kadarıyla durum şöyleymiş;

İlk siparişi iptal edip, diğer 2 oyunu siparişini verirsem aynı kargoyla ve tek kargo ücretiyle geliyor.. Ama şimdilik kredi kart limitine 3 oyun alımı bedelinde yansıyor.. Benimde kredi kart limiti ile ilgili sorunlarım var; ilk siparişin ücreti de iptal işlemi sonucu 2 hafta için iade ediliyor.. Eğer bu süre 2 hafta gibi olursa sıkıntıya girerim.. Napsam bilmiyorum :) 5 tl'nin hesabını yapmıyorum ama ayrı ayrı kargo falan vs. zahmetli işler şimdi.. Napsam bilemedim :D
  • Ödeme iadesi vs.vs. uğraşacaksan uğraş. 5 lira için uğraşmaya değermi ? Senin bileceğin iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Ödeme iadesi vs.vs. uğraşacaksan uğraş. 5 lira için uğraşmaya değermi ? Senin bileceğin iş..

5 tl'den ziyade; Silivri'deyim şuan.. Buranın kargosu sıkıntılı biraz, biri gelir diğeri sonra gelir falan.. Tam da geleceği tarihlerde işlerim yoğun olacağı için sıkıntı oluşmasın diye niyetlendim.. İptal ettim zaten ilk siparişi, iptal ettiler ödeme iadesi yaptılar.. 2 oyunu tekrar aldım şimdi.. Oynayalım bakalım Modern Warfare serisini nasılmış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.