Şimdi Ara

Markafoni'de Best clup ayakkabı 21 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de 25tlye düşmüştü o zaman kargo bedavaydi.
    yararlanamayanlar için şimdi 21tl (kargo dahil değil).

Link:
    http://www.markafoni.com/ara?q=best%20clupMarkafoni'de Best clup ayakkabı 21 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtheaven -- 21 Mart 2017; 15:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp. Pazarda da aynı para. Kendisi de pazar malı zaten.
  • 25 liraya almıştım, 4 dk sonra iade ettim.

Pazarda daha güzelleri var.

• aynı ürün 150tl olsa herkes kalitesini öve öve bitiremezdi
  • Sağol kardeş haber verdiğin için.benim şahsen işime yaradı.Bizim burası küçük bir şehir oyle ağam Şahan bir pazarı da yok.

• 25 liraya almıştım çok memnun kaldım
  • ouuu dünya markası best club ülkemize gelmiş hemde 25 lira ouuuu hemen alalaım. skechers ları çöpe atalım kalite konuşuyor besssst kılappp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almayacaksan yorum yapma. belki ihtiyacı olan ve ancak bu kadarını karşılayabilecek olanlar vardır. Ne kadar şımarıksınız.
  • linkte hatamı var acaba ayakkabıyı bulamıyorum
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    Ahım şahım

• duygu sömürüsü yapanlar gelmiş yine almayacaksan yorum yapma diyo bi de. dükkanın önü mü kapanıyor. almayacaksam sana mı soracağım yorum yapıp yapmamayı. bas şikayete rahatsız olduysan varsa bir sorun silerler
  • Ben eski indirimden aldım, ayagınızda bisey yokmus gibi yere basıyor hissi veriyor. 25 liranız cebinizde kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Ben eski indirimden aldım, ayagınızda bisey yokmus gibi yere basıyor hissi veriyor. 25 liranız cebinizde kalsın.

işte ben o histen memnun kaldım
    kilometrelerde yürümeme rağmen ağrıtmadı vurmadı
  • konuyu açan arkadasa tesekkürlerr.. ama bence alınmaz ben geçen ay kampanyadan 4 farklı model aldım kardeşime köyde giymeye birde normal gündelik adidas porsche serisi aldım köye gittigimde ayagında adidas vardı dedim onları neden giymiyorsun..dedim hepsi paramparça oldu..5 kuruş etmezmiş dedi porshe serisi taş gibi bende giyiyorum ikici alışım 150tl ye aldım indirimden hem rahat hem saglam ..
    http://www.barcin.com/adidas-porsche-550-sport-ss15-erkek-spor-ayakkabi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:27:36 >
  • Beyler n11 de yorumlar hep iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.