Şimdi Ara

Markafoni 3 Adet Deri Ayakkabı veya bot 99.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.markafoni.com/ayakkabida-deri-sikligi/all/kampanya/48521/
    3 al 1 öde kampanyası.ayakkabıların çoğu klasik tarz,belki birilerinin işine yarar...

• 3AL 1 ÖDE NASIL OLUYOR
  • en yüksek numara sanırım 44. daha büyük giyen hiç zahmet etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 17 Ocak 2016; 1:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkjester

3AL 1 ÖDE NASIL OLUYOR

kardeşim 3 tane seçiyorsun yani 3 tane alman lazım, 3 ayakkabı 300 tl yapıyor ya, işte o aşamada 100 tl ödüyorsun. 3 al 1 öde :D
  • laqirdi kullanıcısına yanıt
    GÜZEL KARDEŞİM BENİM SİTEDE BUNUNLA İLGİLİ BİR EMARE GÖREMEDİĞİM İÇİN SORDUM SÜPER ANLATTIN SEN SAĞOL VAROL
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkjester

GÜZEL KARDEŞİM BENİM SİTEDE BUNUNLA İLGİLİ BİR EMARE GÖREMEDİĞİM İÇİN SORDUM SÜPER ANLATTIN SEN SAĞOL VAROL

kardeşim soruyu öyle bi sormuşsun ki açıklama gereği duydum sende olsan aynısını yapardın eminim :) doğrudur bende şimdi farkettim verdiğim linkte herhangi bir yerde 3 al 1 öde yazmıyor ama anasayfada yazıyor o yüzden haklısın kusura bakma...
    estağfurullah kardeşim sen kusura bakma konu için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolun faydalandım ihtiyacım yoktu ama yarın hanıma gosteririm yoksa iptal ederim.
  • Durduk yerde 3 tane ayakkabı aldım,son adımda bir de baskül attım sepete.Cepteteble de ödedim, CEPTETEB %20 indirimi unutmayın canlar.

Artık rahat yatabilirim.
    Haber için eyvallah kardeşim

• Gece gece masrafa girdik.İnşallah güzel birşey çıkar da uraşmam :)
  • Gerçek deri mi bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan1222

Gerçek deri mi bunlar?

Sence?

• Hic ihtiyacim yoktu ama kendime 2 bot 1 tane de normal ayakkabi aldimayakkabilarin markasi bile yazmiyor insallah iyi cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 17 Ocak 2016; 6:45:54 >
  • igaranti uygulaması üzerinden markafoni firsati kap deyince 100 tl üzerine 20 tl iade gelmektedir.Bu arada avantajixi de unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altcha -- 17 Ocak 2016; 8:59:58 >
  • Yahu bunlarin hicbiri deriye benzemiyor.

• Zehirli mi acaba ?
  • Made by Syrian heralde bütün ürünler malum ucuz(!) işçilik ve ucuz(!) hammadde meşhur bugünlerde.

(!)dandik diye de algılanmasında hiçbir mahsur yoktur...

resimlerde bile böyle kargacık burgacık gözüküyorsa, gerçek anlamda nasıl duruyor allah bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 17 Ocak 2016; 10:46:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürünler morhipoda 59 tlden satılmış. Orda da %100 deri yaziyor

• Sakın almayın! iki defa 3 ayakkabı 69 tl olandan aldım bildiğin çöp insan giymeye tenezül etmez geldiği gibi geri yolladım. ayakkabı atolyelerinde yapılıp gönderiliyor bana gelenler Fulya Kundura markası idi sadece yapıştırıp yollamislar dikiş yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.