Şimdi Ara

markado.com Hakkında - Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce bir alışveriş tecrübesi yaşadığım ve binpişman olduğum markado.com tecrübemi sizlere aktarmak istiyorum.

Bu e-ticaret sitesi medyamarkt'ın outlet ürünlerini satmasıyla ün yaptığı için güvenip bir adet galaxy s4 mini aldım ve ürün elime ulaştı kargo esnasında bir hasar var mı diye biraz kurcaladım ve aldım ürünü.Daha sonra kutuy incelediğimde şarj cihazının 3 uçlu olduğunu farkettim ve garanti belgesi olarak Ora iletişim yazan boş bir kağıt parçası yollamışlar.Ürünün bilgi kısmında birleşik arap emirlikleri yazıyor ürün orjinal mi çakma mı belli değil samsungu aradım iade edin biz hizmet vermeyiz dediler ,müşteri hizmetlerini günlerce aradım ,mailler yolladım yetkilileriyle görüştüm ürün orjinal mi diyorum bilmiyoruz ithalatçı firma ne verirse onu satıyoruz diyorlar,adamlar size elma verse telefon diye elma mı satacaksınız diyorum doğal olarak cevap veremiyorlar,konuşmaları zaten ukalaca ,bağırarak ve hadsizce.

Sonunda takım liderleri olduğunu söyleyen bir üst mevkiye bağladılar telefonu iade etmek istediğimi söyledim bu sefer imei klonlamadığınızı nerden bilelim diyip zan altında bırakmaya çalıştılar,bu kadar utanmaz ve pişkin bir şirket (şirket olduğu meçhul) ilk defa gördüm,öyleyse orjinal şarj aleti ve adam gibi bir garanti belgesi verin dedim bu sefer garanti dubai bilişime ait onlardan yanıt bekliyoruz diyip oyalamaya başladılar,üzerinden 2 hafta daha geçti halen beklemedeyim ve müşteri hizmetlerini aramaktan bıktım ürünü de aldığıma alacağıma binpişman oldum.Bu arada dubai bilişim adlı firmanın da gümrük bakanlığından bilgilerini sorguladığımda belgeleri geçersiz olduğu ibaresi var.Artık ya mahkemeye vereceğim ya da vazgeçip sadakam olsun diyeceğim.

Bunları yazmaktaki amacım siz siz olun asla markado.com'dan alışveriş yapmayın! Şikayetleri araştırıp insanları nasıl mağdur ettiklerini görebilirsiniz.
    Gidin 2.el satan bir kişiden alın en azından ne aldığınızı bilirsiniz yada gold,vatan bilgisayar gibi tanınmış yerlerden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suntoday -- 23 Haziran 2014; 13:50:43 >

• muhtemelen ithalatçı ürünü almışsınız. ondan Samsung TR bakmayız demiştir.

eğer gidip 300-400tl daha fazla verseydiniz distribütör ürün alsaydınız bakardı samsung Türkiye.

ithalatçı ürünü olduğu için başka yetkili servisler bakar. Ürün kaçak olsaydı telefonunuz kapanırdı 1 ay içinde. IMEI sorgulaması yapın internetten, eğer kayıtlı ise sorun yoktur
  • Markado

Markare

markami

markafa

markaso

markala

markasi
  • Telefon ile ilgili halen bir çözüm üretilmiş değil,sözde takım liderleri olan bir kişi ile görüştüm orjinal bir şarj cihazı ve gerçek bir garanti belgesi yollayacaklarını söyledi haftalar sonra gelen kargo kutusunda 10kuruşluk çin malı priz dönüştürücü çıktı ve garanti belgesi yok.

Garant firması önce ora iletişim denildi,sonra dubai bilişim ve şimdi tema bilgisayar garantisi altında diyorlar yani cihaz halen garanti kapsamında değil.

Siz siz olun bu firma ile selamlaşmayın bile,borçlu çıkarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suntoday

Telefon ile ilgili halen bir çözüm üretilmiş değil,sözde takım liderleri olan bir kişi ile görüştüm orjinal bir şarj cihazı ve gerçek bir garanti belgesi yollayacaklarını söyledi haftalar sonra gelen kargo kutusunda 10kuruşluk çin malı priz dönüştürücü çıktı ve garanti belgesi yok.

Garant firması önce ora iletişim denildi,sonra dubai bilişim ve şimdi tema bilgisayar garantisi altında diyorlar yani cihaz halen garanti kapsamında değil.

Bana bir bilgisayar yolladılar içi acilmiş tamir edilmiş ve garantisi bitmiş. Şok oldum yolladım hemen diyorlarki 7 iş günü içersinde iade edilecek oha yuh.Valla ben 7 iş günü beklerim olmazsa Ümraniyedeki merkezine giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Orijinalden alıntı: suntoday

Telefon ile ilgili halen bir çözüm üretilmiş değil,sözde takım liderleri olan bir kişi ile görüştüm orjinal bir şarj cihazı ve gerçek bir garanti belgesi yollayacaklarını söyledi haftalar sonra gelen kargo kutusunda 10kuruşluk çin malı priz dönüştürücü çıktı ve garanti belgesi yok.

Bana bir bilgisayar yolladılar içi acilmiş tamir edilmiş ve garantisi bitmiş. Şok oldum yolladım hemen diyorlarki 7 iş günü içersinde iade edilecek oha yuh.Valla ben 7 iş günü beklerim olmazsa Ümraniyedeki merkezine giderim

Forumda uyarı konusu açmıştım hocam denk gelmemişsiniz sanırım sizde diğerlerini uyarın ki başkaları tuzağa düşmesin,fakat malesef bu site insanları dolandırmaya devam ediyor.

• markado yu arastırırken burayı buldum, degerli bir konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    supplementler.com güvenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.