Şimdi Ara

MARK BOZDURMA YARDIM !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVDE KİTAP ARASINDA 50 MARK BULDUM ANCAK BU MARK I İZMİRDE NERDEN BOZDURABİLİRİM YADA NE YAPABİLİRİM İNTERNETTE BİLGİ BULAMADIM BİLEN BİRİ VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM SAYGILAR ....

Mark Bozdurma Yardımı

Elinde mark var ve ne yapman gerektiğini mi merak ediyorsun? Alman markı (DEM) artık geçerli bir para birimi olmadığından itibaren, bozdurulması gerekiyor. İşte Alman markını bozdurabileceğin yerler:

• Bankalar: Bazı bankalar, eski para birimlerini bozdurabilir. Bozdurma ücreti uygulanabilir.
    • Merkez Bankası: Almanya'daki Deutsche Bundesbank, Alman markını bozdurmak için bir seçenektir.
    • Özel döviz büroları: Bazı özel döviz büroları, Alman markını bozdurabilir. Kurlar ve ücretler değişebilir.

Alman markını bozdurmadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundur:

• Hangi kurumların Alman markını bozdurabildiğini araştır.
    • Bozdurma ücretlerini karşılaştır.
    • Gerekli belgeleri (örneğin pasaport veya kimlik kartı) hazırla.
    • Sahte banknotlara karşı dikkatli ol.

Dikkat: Alman markı bozdurma işlemleri için son tarih belirlenmemiştir. Ancak, zamanla bozdurma seçenekleri azalabilir ve kurlar değişebilir. Bu nedenle, Alman markını en kısa sürede bozdurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen biri yokmu ne yapayım atayımmı ???
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • İstanbuldaysan Deutsche banka bir götür ne diyecek hem biz de öğreniriz.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Euro'ya geçeli uzun yıllar oldu.O Markı çerçeveletip as bence odaya

Unutma Paranın degerı nekdar buyukse kolleksıyon degerıde o kadar fazladır dıye bılıyroum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

sakın yırtıp atma benım bıldgım kadarıyla Kolleksıyoncular alabılır onu Cunku artık o paralar kolleksıyon degerı kazanmıs olabılır bı kolleksıyoncu varsa yakınlarında gıt bı goster

Unutma Paranın degerı nekdar buyukse kolleksıyon degerıde o kadar fazladır dıye bılıyroum

paranın eskiliğiyle alakalı olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.g -- 27 Ocak 2009; 15:59:50 >

Orjinalden alıntı: bmurat07

sakın yırtıp atma benım bıldgım kadarıyla Kolleksıyoncular alabılır onu Cunku artık o paralar kolleksıyon degerı kazanmıs olabılır bı kolleksıyoncu varsa yakınlarında gıt bı goster

Doğrudur.
    Çünkü saklandığı zaman ne kadar değerliyse ilerde o kadar değerlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.