Şimdi Ara

Mario Kart 7 İNCELEME (3DS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mario Kart bildiğiniz gibi Nintendo'nun en iyi ve en çok satan serilerinden olmakla birlikte gelmiş geçmiş en iyi kart oyunlarındandır (CTR ile birlikte , tartışılır ) Wii U'ya
    yakın bir zamanda çıkacak olan Mario Kart 8 3DS'e çıkmayacak . Büyük ihtimal 3DS'e başka bir MK oyunu çıkmaz çünkü her Nintendo konsolu başına bir tane Mario Kart oyunu düşüyor

Her neyse size bugun güzel bir inceleme yapmaya çalışacağım malum her geçen gün 3DS alanların sayısı artıyor ve onları bilgilendirip kafalarda ki soru işaretlerini silmeye çalışacağım .

Oyunu açtığımızda karşımıza 3 tane seçenek çıkıyor

-Single Player
    -Local Multiplayer
    -Online Multiplayer

Single Player : Burda 4 tane seçeneğimiz var . Grand Prix yani klasik yarış oyunu 8 karakterle 3 tur süren yarışlar yapıyor . Birbirinden farklı bölümler her bölümde 4 harita var bunların bazıları eski MK oyunlarından alınma , bazılarıda yeni tasarlanmış bölümler olarak karşımıza çıkıyor . 3 farklı zorluk seviyesi karşımıza çıkıyor (50cc , 100cc , 150cc ) . Eğer her bölümü 1. olarak bitirirseniz yeni karakterler açabiliyorsunuz .

Diğer seçeneklerimizden biride Time Trial . Buraya pek fazla uğrayacağınızı sanmıyorum fakat yinede açıklayayım . Burda zamana karşı yarışıyorsunuz ve sürekli kendi rekorunuzu kırmaya çalışıyorsunuz . Bu modu oyuna yeni başladığınızda haritaları ve itemleri tanımak için kullanabilirsiniz .

Diğer modlar ise arena tarzı haritalarda savaş üzerine kurulu . Birbirinizin balonlarını patlatabilir , altınlarını alabilir , rakiplerinizi kendinize kıl edebilirsiniz

Local Multiplayer'da kendinize özgü gruplar kurabilir veya başka bir gruba katılarak o grupta ki oyuncularla özel yarışlar , maçlar yapabilirsiniz .

Online Multiplayer ise bildiğiniz üzere dünya üzerinde ki bütün oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir mod . NOT : Japonlara dikkat adamlar işi gücü bırakmış Mario Kart oynuyorlar , gıcık etmekte bir numaralar

Şunu tüm samiyetimle söylüyorum grafikler süper . Bana göre 3DS'de 3D özelliğini en iyi şekilde hakkını sonuna kadar vererek kullanan oyun .
    Oyunun grafikleri yönünde hiç şüpheniz olmasın , zaten o eğlencede grafik diye bir şey aklınıza gelmeyecek bambaşka dünyalara gideceksiniz .
    Oynanış ise kusursuz !
    Arabalar'da ki modifiyelerin yaptığı farklar , dengesi . İtemlerin yeri zamanında , lazım olduğunda düşmesi ve itemlerin kullanım kolaylığı . Her şey son derece güzel .
    Birçok item var ve bu itemler rastgele düşmüyor , yarışta ki sıranıza göre düşüyor . Örneğin ortalarda ve arkadaysanız 1.sıradakine mavi kabuk atarak yarışın dengesini alt üst edebilirsiniz Birinci sırada giderken arkadan bir kabuğun gelmesi , şimşek çarpması , muza basmanız gibi durumlar size oyuna bir süre ara vermenize sebebiyet verecek nedenlerden . Gerçekten çok çıldırtıcı bir oyun ama oyunu elinizden düşürmeniz imkansız şaka yaptım

Müzikler : Klasik Mario ve Mario Kart oyunlarında duyduğumuz müzikler ve remixleri karşımıza çıkıyor . Bu müzikler her haritada doğal olarak farklı oluyor . Ve turlara göre değişiklik gösteriyor . Mesela 1.turda normal çalan müzikler 3.turda hızını iyice arttırıp insanı farklı bir havaya sokabiliyor .

Oyuna Puanım

Grafikler 9/10
    Oynanış 10/10
    Müzikler 9/10

Genel : Çoğu oyunda aradığımız ama bulamadığımız rekabet ortamının olması bile bu oyunu almanız için bir sebep . Bu oyunu arkadaş ortamında oynarsanız eğer ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız .Uzun süre oynayabilmek isteyen ve 3DS'i olan herkese farz olan bir oyun . En iyi 3DS oyunlarından . Oynanış süresinin sonsuz olmasıda cabası

• eline saglik guzel olmus
    kesinlikle her 3ds sahibinin almasi gereken oyunlardan biri. sinirsiz eglence 100 saate yakin oynadim. tum pistlerde ve cc'de 3 yildiz aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

eline saglik guzel olmus
    kesinlikle her 3ds sahibinin almasi gereken oyunlardan biri. sinirsiz eglence 100 saate yakin oynadim. tum pistlerde ve cc'de 3 yildiz aldim

Beğendiğseniz eğer sevindim Yakın Zamanda Resident Evil Revelations , Animal Crossing New Leaf , Fire Emblem gibi oyunlarında incelemelerini yapacağım

Diğer okuyan arkadaşlarda görüşlerini bildirirse sevinirim .

• teşekkür ederim güzel bir inceleme olmuş almayı düşünüyorum bende
  • Güzel inceleme olmuş eline klavyene sağlık :)

Oyundaki her ıvır zıvırı bilirim aslında benim yapmam gerekirdi böyle bi incelemeyi :D

Geçen seneden kalma bir görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Güzel inceleme olmuş eline klavyene sağlık :)

Oyundaki her ıvır zıvırı bilirim aslında benim yapmam gerekirdi böyle bi incelemeyi :D

Geçen seneden kalma bir görüntü.

Tebrik ederim

Bende her şeyi biliyorum oyunda fakat daha önce çok uzun bir inceleme yapıp elimde patladığı için fazla uzatmamaya çalışıyorum artık

• Dependet kullanıcısına yanıt
    Peki online daki puan sistemi? ._.

1k VR 50k ların olduğu odaya girmeyi başarırsa ve 1. olursa 100+ puan geldiği falan. Sonra işte buna göre hesap kitap işleri var. :D Sonraaa glitch ler kısayollar falan filan derken uzar gider. Neyse saçmaladım iyice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Peki online daki puan sistemi? ._.

1k VR 50k ların olduğu odaya girmeyi başarırsa ve 1. olursa 100+ puan geldiği falan. Sonra işte buna göre hesap kitap işleri var. :D Sonraaa glitch ler kısayollar falan filan derken uzar gider. Neyse saçmaladım iyice.

O kadar derin ayrıntılara girmeye gerek yok bence sonuçta bu bir yarış oyunu Similasyon veya RPG değil .
  • zeki şu oynanış sürelerini atsana hepsini browser da bile 140 saat diyor

devamını beklerim bu tip incelemelerinizin hatta videolu olursa da güzel olur
  • İlk çıktığında bildiğin ciddiye alıyodum :D

2012 de 3DS le çok oynardım. 2013 de baya azaldı konsol falan aldım. (ps3,psp,wii)
    Yarın yüklerim evde 3ds :D
    @Dreazz
  • Cok konsol iyi degil insanin kafasi dönüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak oyun cokta para yok o kadar. Gecen okulda liste yaptım sıkıntıdan 100den fazla almayı düşündüğüm Ds ve 3DS oyunu var. Animal Crossing, Professor Layton, MK, Resident Evil, Fire Emblem, Mariolar, Luigiler... Of of, Mario Kart 7 mı yoksa Prof. Layton mu almalıyım sizce ilk olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Alacak oyun cokta para yok o kadar. Gecen okulda liste yaptım sıkıntıdan 100den fazla almayı düşündüğüm Ds ve 3DS oyunu var. Animal Crossing, Professor Layton, MK, Resident Evil, Fire Emblem, Mariolar, Luigiler... Of of, Mario Kart 7 mı yoksa Prof. Layton mu almalıyım sizce ilk olarak?

Mario Kart 7 Layton'a diger oyunlardan da sıra gelmez zaten hocam cok daha guzel oyunlar var .

• Dependet kullanıcısına yanıt
    Butun Layton'larin gameplay'lerine baktim da GG'de 50 liraya satilan bir DS oyunu Layton var. Onu alirim gibi ancak MK7 banada on planda geliyor. Umarim MK8 cikinca cok golgede kalmaz.

• rainbow road'da 3d cok hos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Butun Layton'larin gameplay'lerine baktim da GG'de 50 liraya satilan bir DS oyunu Layton var. Onu alirim gibi ancak MK7 banada on planda geliyor. Umarim MK8 cikinca cok golgede kalmaz.

Kalmaz hatta Mario Kart 7 daha ön planda olur çünkü iki oyun farklı platformlarda ve 3DS'in kullanıcı kitlesi daha yüksek , ayrıca Nintendo oyunları el konsollarında her zaman daha iyi gözükmüştür
  • Bu hafta alıyorum MK7!

• Bende yeniden alicam bugun online tozu dumana katalim mavi kabuk atalim mario kartta gaza basalim kendimce kafiye

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Bende yeniden alicam bugun online tozu dumana katalim mavi kabuk atalim mario kartta gaza basalim kendimce kafiye

Az çekmedik mavi kabuktan ömrümüzü yedi
  • Uplamak gibi olmasin bugun siparisimi verdim. Cok buyuk beklentilerim var okduklarim, izlediklerimden dolayi. Bakalim nasil bir sey...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.